Itekako divnojinsider je napisao/la:
Ma na moju incijativu, jedini doborovoljac. Inače posao završila firma u 19 sati. Svi derneče, samo ja lojalan ovoj divnoj firmici.

A i prošle si godine

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Itekako divnojinsider je napisao/la:
Ma na moju incijativu, jedini doborovoljac. Inače posao završila firma u 19 sati. Svi derneče, samo ja lojalan ovoj divnoj firmici.
Jesi me upozn'o ko malo ko.anonimni je napisao/la:@ Semsudin aka @ Verminator aka Alić brat![]()
jest to nešto![]()
ma ovdje sve puno, al' niko ne puca
![]()
i to je neštonisam ni ja odavno igr'o
Samo nek se radi. Od nečeg se mora i živjeti. Neće me ulica hraniti.legenda reala je napisao/la:Itekako divnojinsider je napisao/la:
Ma na moju incijativu, jedini doborovoljac. Inače posao završila firma u 19 sati. Svi derneče, samo ja lojalan ovoj divnoj firmici.![]()
A i prošle si godine![]()
Imaš vrhunski poso, šta hoćeš, a firma je bogami stabilna + ti napreduješinsider je napisao/la:
Samo nek se radi. Od nečeg se mora i živjeti. Neće me ulica hraniti.
Jašta legendo, kad budem izvještavao o pobjedi Reala u finalu Lige prvaka onda ću ti biti još dražilegenda reala je napisao/la:Imaš vrhunski poso, šta hoćeš, a firma je bogami stabilna + ti napreduješinsider je napisao/la:
Samo nek se radi. Od nečeg se mora i živjeti. Neće me ulica hraniti.
Možda nekog drugogog tima, Reala jako teškoinsider je napisao/la:
Jašta legendo, kad budem izvještavao o pobjedi Reala u finalu Lige prvaka onda ću ti biti još draži
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.