Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Goalgetter » 16 dec 2013, 18:59

Besic je Yaya Toure za Zahirovica.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 dec 2013, 19:07

Goalgetter je napisao/la:Besic je Yaya Toure za Zahirovica.
Zato rodjeni i skolovani Njemac nije mogao naci drugog kluba osim Ferencvarosa. Zanimljivo zar ne? Zar nije mogao naci bar drugoligasa u Njemackoj?
Celik!3,2,2.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 16 dec 2013, 19:08

Mene cudi da se je Besic pozivao dok je vise vremena provodio po trebinama, a sad kad igra nema ga ni blizu reprezentacije
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 16 dec 2013, 19:14

AllGunsBlazing je napisao/la:
Zato rodjeni i skolovani Njemac nije mogao naci drugog kluba osim Ferencvarosa. Zanimljivo zar ne? Zar nije mogao naci bar drugoligasa u Njemackoj?
zato se ovaj drugi slomi koliko igra u cvajti

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 16 dec 2013, 19:25

Momka yebe luda glava (ni prvi ni zadnji). Imao je taj sukob sa Jagodićem, a i ranije je u HSV-u, čini mi se bio neki incident u kome je i on učestvovao.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 dec 2013, 19:31

AllGunsBlazing je napisao/la:
Pa kakva ovom korist što se vodi kao igrač Bochuma kad ga i na treningu smiješnim prave? Iz naše lige ima boljih igrača od njega, što se i vidjelo kad je igrao da "pomogne" u21 reprezentaciji. Konkretno i Horić je bolji od njega + može odigrati korektno na dvije pozicije.
DRUG NEBI TI PUNCA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 dec 2013, 19:41

AllGunsBlazing je napisao/la:Zato rodjeni i skolovani Njemac nije mogao naci drugog kluba osim Ferencvarosa. Zanimljivo zar ne? Zar nije mogao naci bar drugoligasa u Njemackoj?
Baš me zanima kako ćeš promijeniti ploču kad Bešić promijeni klub na ljeto, to je neizbježno, pa ćemo te onda vidjeti. Mnogi su tako kakili i ponižavali, pa su kasnije svoju kaku papali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 dec 2013, 19:43

Virtu4l je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Zato rodjeni i skolovani Njemac nije mogao naci drugog kluba osim Ferencvarosa. Zanimljivo zar ne? Zar nije mogao naci bar drugoligasa u Njemackoj?
Baš me zanima kako ćeš promijeniti ploču kad Bešić promijeni klub na ljeto, to je neizbježno, pa ćemo te onda vidjeti. Mnogi su tako kakili i ponižavali, pa su kasnije svoju kaku papali.
Nadam se da ce promjeniti klub. Potreban nam je igrac na toj poziciji. Za razliku od tebe meni je uspjeh repke na prvom mjestu, medjutim on ipak ovakav ne moze pomoci.

@Bagrcavi konkretno gledao sam oba igraca nema sanse da je Horic blizu Zahirovicu, kamo li da je bolji igrac. Kazem oba sam gledao, Horic mi je drazi, ali nije bolji. I nije ovdje rijec o Zahi, samo mi nije jasno kako jedan rodjeni Njemac nije mogao ostati u Njemackoj. To ipak govori nesto o njemu.
Celik!3,2,2.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 dec 2013, 19:44

Jednom imao incident, i sada ga se treba odreci za sva vremena? Sta sve Balo radi, pa i dalje eno ga igra. Treba raditi sa igracom, i raditi na toj njegovoj psihi, istina da je Besic temperamentan, ali da ga sada treba prekriziti i ignorisati, nema logike, posebno sto nam treba zadnji vezni.

Sto se tice toga sto nije ostao u Njemackoj, to samo on zna. Zelio je igrati, vjerovatno i sacuvati mjesto u reprezentaciji, i stoga je i zaigrao u Madjarskoj.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 16 dec 2013, 19:47

Goalgetter je napisao/la:Jednom imao incident, i sada ga se treba odreci za sva vremena? Sta sve Balo radi, pa i dalje eno ga igra. Treba raditi sa igracom, i raditi na toj njegovoj psihi, istina da je Besic temperamentan, ali da ga sada treba prekriziti i ignorisati, nema logike, posebno sto nam treba zadnji vezni.

Sto se tice toga sto nije ostao u Njemackoj, to samo on zna. Zelio je igrati, vjerovatno i sacuvati mjesto u reprezentaciji, i stoga je i zaigrao u Madjarskoj.
Nama i trebaju temperamentni igraci, hebo te vise pizde...Daj nam mladju verziju Spahe na DM ... ;)
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 17 dec 2013, 11:18, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 dec 2013, 20:04

Ma dolazak u Feren mu je bio odličan izbor. Je, Mađarska je ispod nivoa Poljske, Češke, Belgije, Turske..., ali slabo bi gdje dobio ovaku priliku da pokaže šta zna i zasjeni totalno konkurenciju a da je idalje na oku ozbiljnim evropskim ekipama.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 16 dec 2013, 20:43

Šta je radio Ibra a i sada radi pa je uspio u karijeri što nebi i Bešić jbg :D
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 16 dec 2013, 20:59

besic progrlasen igrac sezone nije to mala stvar

http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb ... an-2301427" onclick="window.open(this.href);return false;

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 dec 2013, 22:15

Momak uzima nagrade, najbolji mladi igrac, najbolji igrac Ferencvarosa, evo sad i najbolji igrac lige, za godinu, dvije ode u neki ozbiljan klub, al ovdje ga se odricu zbog svadje sa ublehom i kockarom.

Porede ga sa drvetom Zahirovicem koji se ne bi mogao nametnuti u Radniku iz Bijeljine.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 dec 2013, 11:15

Mozambik je napisao/la:Momak uzima nagrade, najbolji mladi igrac, najbolji igrac Ferencvarosa, evo sad i najbolji igrac lige, za godinu, dvije ode u neki ozbiljan klub, al ovdje ga se odricu zbog svadje sa ublehom i kockarom.

Porede ga sa drvetom Zahirovicem koji se ne bi mogao nametnuti u Radniku iz Bijeljine.
Ma porede ga kompleksasi iz Zenice koji brane Zahirovica i sakom i kapom. Lokalpatriotizam nas ubi.
Muhamed je profesionalac, uzeo je klub u kojem ga cijene (za razliku od HSV-a) i preko kojeg ce se prodati aBd u EPL.
Moderan defanzivac, dobar tehnicar, pozrtvovan, sta vise ocekivati moj Pape. Zovi covjeka podhitno!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 17 dec 2013, 12:01

Goalgetter je napisao/la:Jednom imao incident, i sada ga se treba odreci za sva vremena? Sta sve Balo radi, pa i dalje eno ga igra. Treba raditi sa igracom, i raditi na toj njegovoj psihi, istina da je Besic temperamentan, ali da ga sada treba prekriziti i ignorisati, nema logike, posebno sto nam treba zadnji vezni.

Ma mali mora ( vec je morao ) da bude pozvan na okupljanje i da se isproba na poziciji DM-a. To je 1/1.
Ali sve vise mislim da Susic razmislja kako bi to prihvatio Jagodic. Ne vidim drugi razlog za nepozivanje. Ako ga je sam vec pozivao prije.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 17 dec 2013, 14:02

Da hoce Besic na zimu sad otici u neki bolji klub pa da vidimo onda sta bi se pricalo za njeg a ja sam siguran da bi Besic u Bochumu npr igrao mnogo vise nego Zahirovic

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 dec 2013, 14:19

Vrsajevic i Zahirovic out, Besic in. Dosta prosto i efikasno.

p.s. Ali lagahno je i avionsku kartu izvaditi, pa se ne uspije. :mrgreen:
p.p.s. Morao sam.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 17 dec 2013, 14:21

Principatus je napisao/la:Vrsajevic i Zahirovic out, Besic in. Dosta prosto i efikasno.

p.s. Ali lagahno je i avionsku kartu izvaditi, pa se ne uspije. :mrgreen:
p.p.s. Morao sam.
Nemoj tako, ipak je Vršajević najbolji desni bek u BiH, tako kažu u njegovom bivšem klubu Sparti iz Praga.
:lol: :lol: :lol:
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 dec 2013, 14:28

Ma meni ga je zao, jer ne zelim biti hejter, nije on kriv nego pogresna selekcija igraca. Ne pracenje istih i tako dalje. Hvala bogu pa nam je Kolasinac sam uskocio u ruke. Od reklamiranja u Havazu i da ce doci pjeske na okupljanje, pa koliko su on i otac odradili za papire. Samo tako nam i ide, da nam sve samo od sebe dodje.

Besica treba kontaktirati. Istina jeste problematican.
Mozda mu odvaliti jednu ili dvije samarcine, neg ga Spaha malo uredi. Nikome nije stetilo. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], Napapijri, travuljasSs, ultrazonfa i 67 gostiju.