Dobar Urby bio, super, nadam se da nije nista ozbiljno. A evo nam kralja Zaccarda, uvijek mu se mogu smijati kad ga vidim.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ovaj Gabriel redovno nokautira po utakmicama.
Dobar Urby bio, super, nadam se da nije nista ozbiljno. A evo nam kralja Zaccarda, uvijek mu se mogu smijati kad ga vidim.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Idi u tri PM Balo
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Jaoooooooooooooooo Mario !!!
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
baloteli konjonooooooooooooooooooooooooooo sta masi yebem ti mater
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- francobaresi
- Kontakt:
Koji cirkus. Imali smo Romu na koljenima, i metnuli joj k*tu u usta, spremna za pušenje i na kraju sve upropastimo.
Dosta grešaka sa jedne i druge strane, sudija pojma nema. Allegri potpuno promašio formaciju, Gabriel platio veliki danak neiskustvu.
Ovaj bod je po meni apsolutni neuspjeh. I tonemo sve dublje i dublje.
Dosta grešaka sa jedne i druge strane, sudija pojma nema. Allegri potpuno promašio formaciju, Gabriel platio veliki danak neiskustvu.
Ovaj bod je po meni apsolutni neuspjeh. I tonemo sve dublje i dublje.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
pa tacno ba nemamo ni srece, sad da puca balo 10 onakvi situacija dao bi najmanje 9, ali kad treba on ne moze,,, nema od nas hajra ko sto bi narod reko..
da mi je vidjet Allegrija da kupi prnje iz Milana tacno se ne bi trijeznio 3 dana...
ide jedna poznata :
Bod, bod, po bod, ide proljeceeeeeeeeeeeeeeeee
da mi je vidjet Allegrija da kupi prnje iz Milana tacno se ne bi trijeznio 3 dana...
ide jedna poznata :
Bod, bod, po bod, ide proljeceeeeeeeeeeeeeeeee
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 16 dec 2013, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Sve manje sam ubjedjen da je Gabriel klasa za Milan. Treba dovest Perina
Il Club più titolato al mondo!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Samo džaba živce pogubim, Balo idi u 3 pi'zde materine
Moglo je se i trebalo ovo dobit !
Bogte jadan sad smo 10. tačno sredina tabele yebene pa sramota me vise sve u pi'cku materinu
Moglo je se i trebalo ovo dobit !
Bogte jadan sad smo 10. tačno sredina tabele yebene pa sramota me vise sve u pi'cku materinu
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Samo se pitam zasto Milan ne moze od starta da igra kao sto je sada odigrao zadnjih 10-ak minuta.
Jao Balotelli
ovo je morao biti gol
Urby odigrao fenomenalno. Ogroman kiks Gabriela.
Steta,moglo se ovo uzeti.
Jao Balotelli
Urby odigrao fenomenalno. Ogroman kiks Gabriela.
Steta,moglo se ovo uzeti.
Steta zasluzili ste pobijedu stisnuli ste Romu pravo drugo poluvrijeme
Matri je unio dosta zivosti u ekipu i rasteretio Balu puno lakse ste stvarali sanse na kraju falilo i malo srece
Sudija

Matri je unio dosta zivosti u ekipu i rasteretio Balu puno lakse ste stvarali sanse na kraju falilo i malo srece
Sudija
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- francobaresi
- Kontakt:
Cijeli meč se igralo toplo-hladno, u nekim trenucima sve je bilo fantastično a onda nastane potpuna havarija i ne zna se ko šta radi. 
-Rui Costa-
-Rui Costa-
A dobro, moglo bi se reci da je na kraju ispao realan rezultat, mada nam ovaj bod ne znaci nista. Moglo je ovo puno bolje, ali je*i ga...
Igra vecinom losa, u par navrata solidna, ali nazalost ne vidim nekog poboljsanja. Od losih pojedinaca, lose formacije gdje se ne zna ko pije, a ko placa, apsolutno nikakvog napretka na vidiku.
Po meni Urby jedan od boljih, mali Siljo solidan iako je jedna njegova nepaznja kulminisala golom, De Jong i kapiten klasicno pozrtvovani, Zapata i Bonera su se na svoj nacin drzali, ali ovo ostalo je alarmantno lose.
Igra vecinom losa, u par navrata solidna, ali nazalost ne vidim nekog poboljsanja. Od losih pojedinaca, lose formacije gdje se ne zna ko pije, a ko placa, apsolutno nikakvog napretka na vidiku.
Po meni Urby jedan od boljih, mali Siljo solidan iako je jedna njegova nepaznja kulminisala golom, De Jong i kapiten klasicno pozrtvovani, Zapata i Bonera su se na svoj nacin drzali, ali ovo ostalo je alarmantno lose.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Gabriel jeste kriv za drugi gol ali nije sam, strotman sam iz svoje polovice daje loputu gervinju niko da napadne od nasa 4 def. vezna, gervinjo izlazi sam na gabriela, mozda nije treba izaci ali pogresna procjena, ovo mu je prva greska u milanu, preživjeli smo od abiatia, amelie, dide pa do zeljak kalaca sve treba momku oprostiti.
Ali nije nam Gabriel kriv sto smo prvu i jedinu akciju na utakmici imali u 76. minuti, sve do tada nismo golu rome prisli.
Ja ne kontam više stA se treba desiti da alegri dobije otkaz, koliko sma vidio on je dobio crveni poslat je na tribine ili mi se učinilo, vidiim da je zadnju izmjenu uradio tasoti kada je ubacio zakarda.
Ali nije nam Gabriel kriv sto smo prvu i jedinu akciju na utakmici imali u 76. minuti, sve do tada nismo golu rome prisli.
Ja ne kontam više stA se treba desiti da alegri dobije otkaz, koliko sma vidio on je dobio crveni poslat je na tribine ili mi se učinilo, vidiim da je zadnju izmjenu uradio tasoti kada je ubacio zakarda.
Nmg da vjerujem da ih nismo uzeli onde na pravdi boga. Sudija je bio cisti odron mogu reci, izgubio se 500 put. Jbt Destro tam ubi alaha u muntariu i ono nista a Nani tako dobio crveni u LP.
Nekako mi je uspio promaknuti crveni Allegri. Tacno se vidjelo, odmah su nasi prodisali i proigrali. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Jednostavno, ova ekipa Milana može dati gol-dva bilo kojoj ekipi u Evropi(vjerovatno), ali isto tako mogu i primati olako golove.U globalu daleko je ovo od dobrog i kvalitetnog.
Opet dolazimo do toga, da je Allegri itekako odgovaran za ovakvo stanje+ nedostatak kvaliteta pogotovo u zadnjoj liniji. Pa i još jedan igrač sredine terena je potreban.
Opet dolazimo do toga, da je Allegri itekako odgovaran za ovakvo stanje+ nedostatak kvaliteta pogotovo u zadnjoj liniji. Pa i još jedan igrač sredine terena je potreban.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Redovno vas pratim ali slabo pisem, ipak vecerasnja utakmica zasluzuje komentar. Svakog navijaca Milana boli srce kada gleda ovakav Milan. Baloteli mi je jedan od najdrazih igraca ali ako nastavi padati nakon svakog kontakta postat ce mi odvratan igrac, jer ovo veceras je preslo svaku mjeru. Kaka nazalost veceras ni sjena pravog Kake, ali njemu se i ne moze puno zamjeriti. De Jong veceras kako i skoro svaku utakmicu od kada je dosao u Milan odlican, zali Boze sa kim mora da igra. De Scigilio u ofanzivi dobar ali defanzivu mora da popravi. To su jedini igraci, ovo ostalu ne zasluzuje ni da gleda Milan a kamo li da igra u istom. Ove komentare treba uzeti sa rezervom jer sam nazalost gledao samo drugo poluvrijeme, ali vjerujem da je slicna "igra" bila i u prvom. I onu ublehu od "trenera" treba sto prije otjerati.
nekim igracima zaista treba zabraniti ulazak u Italiju a kamoli da igraju u Milanovom dresu. a zna se koji su..
to bi bilo to od gabriela, ja mislim da ovaj gola nece vidjeti zadugo, a vala i ne treba nakon ovog veceras, mali je katastrofa bio. sve sto je abiati spasio u prvom on je zezno u drugom.
de Sciglio u nekim trenutcima katastrofalan, iznenadio me ali negativno naravno, Muntari isto katastrofa, dzaba mu ovaj gol ali bio je jedan od gori.. jedini koji moze dobiti prolaznu ocjenu je emanuelson, ali nek je njeg allegri prosle sezone otjerao na posudbu, zamislii kako bi sad momak igrao, sigurno jos bolje da je ostao u Milanu, ali u reziji allegrija i messi bi bio u rangu Buledna Biscevica.
to bi bilo to od gabriela, ja mislim da ovaj gola nece vidjeti zadugo, a vala i ne treba nakon ovog veceras, mali je katastrofa bio. sve sto je abiati spasio u prvom on je zezno u drugom.
de Sciglio u nekim trenutcima katastrofalan, iznenadio me ali negativno naravno, Muntari isto katastrofa, dzaba mu ovaj gol ali bio je jedan od gori.. jedini koji moze dobiti prolaznu ocjenu je emanuelson, ali nek je njeg allegri prosle sezone otjerao na posudbu, zamislii kako bi sad momak igrao, sigurno jos bolje da je ostao u Milanu, ali u reziji allegrija i messi bi bio u rangu Buledna Biscevica.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 4 gosta.