AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 16 dec 2013, 22:55

Ne govorim ja za Gabriela samo radi ove utakmice. I ranije je imao grasaka i sve mi vise djeluje nesigurno. Ja sam medju prvima jedva cekao da ga vidim na golu i nadao sam se da bi on uskoro mogao biti broj 1,ali vise nisam tako siguran.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 16 dec 2013, 22:57

muxa je napisao/la:Ne govorim ja za Gabriela samo radi ove utakmice. I ranije je imao grasaka i sve mi vise djeluje nesigurno. Ja sam medju prvima jedva cekao da ga vidim na golu i nadao sam se da bi on uskoro mogao biti broj 1,ali vise nisam tako siguran.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Realno nije on nivo za Milana

Preina dovesti u januaru
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 16 dec 2013, 22:57

Zaista ljudi vi utakmicu gledate onako površno. De Sciglio je bio jako dobar, imao je jedno 2-3 loše reakcije. Ali je imao i dosta oduzetih lopti, trčao je trudio se, nije dozvolio da ga protivnici tek tako prolaze. Još uvijek se u pojedinim momentima osjeti ona pauza od 2 mjeseca ali bit će to bolje.

Također, toliko kritika na račun Gabriela, a prije par sedmica ste svi prizivali njega na golu Milana.
Iako ste svi bili svjesni da se radi o jako mladom golmanu, koji će raditi greške.
Tačno vam niko ne može ugoditi.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 16 dec 2013, 22:58

Zašto Milan ne može igrati ovakvo kao u zadnjih pola sata protiv Rome čitavu utakmicu? Zbog mentalne blokade koju imaju igrači Milana, nedostatak hrabrosti trenera valjda ne mogu da nadjem drugi razlog.
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 16 dec 2013, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 16 dec 2013, 22:59

tako je. da mu je ovo prva greska ili druga pa ajde moglo bi se proci preko toga, ali evo on vec svaki put kada brani napravi neku glupost,, sto je previse previse je, sto se mene tice ne mora vise nikada ni stati na gol :evil:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 16 dec 2013, 23:00

Muntari igro samo zadnjih 10 min jbt. Dade go kad odjednom uzima lopte daje paas preko 5 metara itd..

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 16 dec 2013, 23:04

Mora ovo bolje, sljedeći meč protiv Intera, očekujem ponovno dosta golova. A na svu sreću Allegri neće biti na tom meču. :mrgreen:
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 dec 2013, 23:04

A nista, dovodite Perina. 8-)

Ne volim kritikovati ove nase mladjahne, bilo je puno vise izvikanih "zvijezda" koji su odigrali preko ku*ca. Gabriel je jedan jako talentovan golman, ali zelen i neiskusan. Boze moj, jedna greska, necemo ga razapeti.

Isto i sa Siljom. Jest momak direktni krivac oko gola, ali po mojim mjerilima je bio dobar vecinu utakmice. Mnogi zaboravljaju da on ima samo 21 godinu, da ne pominjem dugo odsustvo od povrede. Je*at ga, ne moze neko preko noci sazriti, treba vremena i strpljenja sa tim mladicima.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 16 dec 2013, 23:06

Ako ne uzmu Inter nek se tjeraju u krc krasni svi redom.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 16 dec 2013, 23:06

rope11 je napisao/la:A nista, dovodite Perina. 8-)

Ne volim kritikovati ove nase mladjahne, bilo je puno vise izvikanih "zvijezda" koji su odigrali preko ku*ca. Gabriel je jedan jako talentovan golman, ali zelen i neiskusan. Boze moj, jedna greska, necemo ga razapeti.

Isto i sa Siljom. Jest momak direktni krivac oko gola, ali po mojim mjerilima je bio dobar vecinu utakmice. Mnogi zaboravljaju da on ima samo 21 godinu, da ne pominjem dugo odsustvo od povrede. Je*at ga, ne moze neko preko noci sazriti, treba vremena i strpljenja sa tim mladicima.
Neka dođe i Perin, napravit će par grešaka jer je to prirodno za mladog golmana, i počet će kritike. Tako ti je to.
Mattia polako hvata formu, momak zlata vrijedi i samo se bojim za njegov ostanak u Milanu.
Igrači poput njega su izuzetno traženi.
-Rui Costa-

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 16 dec 2013, 23:11

francobaresi je napisao/la:
rope11 je napisao/la:A nista, dovodite Perina. 8-)

Neka dođe i Perin, napravit će par grešaka jer je to prirodno za mladog golmana, i počet će kritike. Tako ti je to.
Mattia polako hvata formu, momak zlata vrijedi i samo se bojim za njegov ostanak u Milanu.
Igrači poput njega su izuzetno traženi.

Druze ja bi ga rado vidio u Juveu De Sciglia :D :D preporodiobi nam ekipu svojim prodorima i ubacajima :D

dao bi vam Padoina,Mottu i De Ciglu jos 15 milona na 15 rata :D ;) ;)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 16 dec 2013, 23:13

Ma kakvo je stanje u Italiji, nažalost Juventus ne može iskeširati veliku sumu novca. Ali kritike idu na račun igrača koji to ne zaslužuju.

Također, Montolivo propušta derbi. Blago nama, Nocerino će biti starter. :?
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 16 dec 2013, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
-Rui Costa-

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 dec 2013, 23:13

Perin vec par sezona u kontinuitetu igra u ligi, po meni vec izgradjen golman i iako su njih dvojica isto godiste, ovaj mi se cini dosta pouzdaniji. Naravno, bilo bi tu par greskica, mlad je, ali generalno ga smatram najboljim nasljednikom Abbiatija. Super rijesenje za narednih desetak godina.

A mali Siljo je zvijer i to sa svojih jedva 21 godina. Ne smijem ni zamisliti kakav ce biti sa vise utakmica i iskustva u nogama, a zna se da je to kljucno za odbrambene igrace.
Nije fer kritikovati ga, pogotovo ne veceras. Ima tu daleko vecih kandidata i krivaca koje itekako treba kritikovati. A on nije taj.

FORZA MILAN !

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 16 dec 2013, 23:17

Cristante-a umjesto Montoliva i rijesen problem,nadam se da ce makar Tassoti tako uraditi kad vec onoga nema :D
Mada tesko,svi znamo ko je Nocerino ovdje :)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 16 dec 2013, 23:18

Evo Allegri zadovoljan krajnjim ishodom meča. Ne znam kako ga nije stid tako nešto izjaviti.

Laku noć.
-Rui Costa-

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 16 dec 2013, 23:24

Nakon pregledane utakmice veceras ne vidim iz cega pojedinci crpe optimizam za nadolazeci dvomec.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 dec 2013, 23:45

Navodno je Urby slomio ruku. :?

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 16 dec 2013, 23:47

soe je napisao/la:Nakon pregledane utakmice veceras ne vidim iz cega pojedinci crpe optimizam za nadolazeci dvomec.
Jesul tebi javili da se taj dvomeč igra za 2 mjeseca :roll:
Il Club più titolato al mondo!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 16 dec 2013, 23:49

rope11 je napisao/la:Navodno je Urby slomio ruku. :?
Samo to ne :cry:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 16 dec 2013, 23:54

Stvarno je momak pokazao da zasluzuje igrati iako su ga cesto osporavali. I ja medju njima.
U bolnici je, navodno je u pitanju lom lakta, ali se nista ne zna. Steta.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.