kad god sam pitao za neke mlade igrače koji su ili u prvom timu ili blizu njega niko ne zna da odgovori. Tako je bilo i sa onim Obućinom i sa onim iz Kalesije na početku sezone itd itd. Evo opet da se ponovim za ovog malog Beganovića i za juniore inače.zaboljisportuBiH je napisao/la:Kakav je ovaj neki junior Beganovic? Sad naletih na tekst da je otisao na probu i Hanover. I uopste zna li neko hoce li se potpisivati ugovori sa nekim od juniora jer vidim nista se oni ne spominju nego samo kadeti. Nije valjda da nemamo nikog za prvi tim ili nece da potpisu? jel iko upucen?
Što se tiče sponzora već sam jednom govorio i to ću evo sada ponoviti nije nama primarno da imamo generalnog sponzora. Naravno bilo bi super pogotovo za cifru koju je Greda spominjao ali s obzirom na situaciju u BiH u kojoj su dosta smanjeni budžeti firmi (i velikih) za marketing vrlo dobro bi bilo da naši imaju neki plan u koji bi se uključilo dosta sponzora sa malim iznosima. Naravno neću sad ići u detalje ali mislim da je ovo najbolje rješenje koje bi nam pomoglo međutim vrlo teško da naši imaju neki takav marketing plan. Također, brlo vrlo rijetko se spominju naši sponzori što opet govori kako se loše radi u našem klubu na promociji tih sponzora što je opet do plana. Sve ovo što se dešava tipa kućica na marketu, BUDI ŽELJO na dresu i sl su neke ideje pojedinaca koje je lako realizovati od strane tih istih pojedinaca.