Fali trener koji zna svoj posao i ima m*daultrasstyle_tz je napisao/la:kritikujete vi dosta pogresnih igraca, nerijetko ubise Emanuelsona i Muntarija a kad god pogledam Milan njih 2 sasvim korektno odigraju...
inace los Milan, a ekipa uopce nije losa na papiru..jbmu sta fali veznom redu Kaka, De Jong, Muntari, Montolivo a opet ni na sto ne lici...
Roma uzela dobar bod u borbi za 3. poziciju.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Il Club più titolato al mondo!
Pravi pokazatelj jacine Serie A jeste da je ova cirkus ekipa od Rome u borbi za scudetto.
Dokle god je tako, Evropa liga ce biti neki max.
NON MOLLARE MAI
- IlCapitano
- Kontakt:
Ni u kakvoj borbi Roma nije, niti Roma niti bilo ko drugi, pogotovo sad nakon ispadanja Juventusa iz LP.
To što su neki dodjeljivali Scudetta nakon tri kola ide njima na dušu, ali je činjenica da ovom Juventusu u ovoj ligi nema konkurencije.
To što su neki dodjeljivali Scudetta nakon tri kola ide njima na dušu, ali je činjenica da ovom Juventusu u ovoj ligi nema konkurencije.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
bravo lave, upravu siAlen Škoro je napisao/la:Pravi pokazatelj jacine Serie A jeste da je ova cirkus ekipa od Rome u borbi za scudetto.
dok su druge ekipe bile ispred vas vodili ste se logikom da se prvenstvo zavsava na proljece, sada kad ste vi prvi odjednom je vec sve gotovo,IlCapitano je napisao/la:Ni u kakvoj borbi Roma nije, niti Roma niti bilo ko drugi, pogotovo sad nakon ispadanja Juventusa iz LP.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
- masteRofPoker
- Kontakt:
Apsolutno.IlCapitano je napisao/la:Ni u kakvoj borbi Roma nije, niti Roma niti bilo ko drugi, pogotovo sad nakon ispadanja Juventusa iz LP.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ja sam od samog početka govorio da će na kraju Juventus lagano biti prvak.ElLoco7 je napisao/la:dok su druge ekipe bile ispred vas vodili ste se logikom da se prvenstvo zavsava na proljece, sada kad ste vi prvi odjednom je vec sve gotovo,IlCapitano je napisao/la:Ni u kakvoj borbi Roma nije, niti Roma niti bilo ko drugi, pogotovo sad nakon ispadanja Juventusa iz LP.
To što su neki dodjeljivali Scudetta nakon tri kola ide njima na dušu, ali je činjenica da ovom Juventusu u ovoj ligi nema konkurencije.opusteno, ima jos da se igra, svasta se moze promijenit
Ne može se titula osvojiti sa 13-14 igrača maksimalno.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Polako navijaci juventusa,imamo derby 5.1.14..tada ce se sve vidjeti...jel se nastavlja borba za skudeto ili ne!
Doduše, dobro ste prolazili na Juve areni zadnjih godina. Puno prostora za optimizam. 
Itekako ima prostora,ove sezone nemamo poraza uopste,a sad da se bojimo ekipe koju Galata i Kopenhagen izbace iz lp bilo bi bas pateticno.
embrace the chaos
Nada zadnja umire. 
Da, a ta LP je misaona imenica za RomuDenno je napisao/la:Itekako ima prostora,ove sezone nemamo poraza uopste,a sad da se bojimo ekipe koju Galata i Kopenhagen izbace iz lp bilo bi bas pateticno.
Ja te volim, volim Željo..
http://www.klix.ba/sport/nogomet/veliki ... /131217010" onclick="window.open(this.href);return false;
Il Club più titolato al mondo!
Opet dernek...
Dobra sinoć tekma, Milan se borio koliko je mogao, Kaka je dao sve od sebe, nema potrebe za tolikim kritikama kad to više nije onaj stari Kaka prije 8-9 godina.
Meni paše rezultat.
Dobra sinoć tekma, Milan se borio koliko je mogao, Kaka je dao sve od sebe, nema potrebe za tolikim kritikama kad to više nije onaj stari Kaka prije 8-9 godina.
Meni paše rezultat.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Those under the microscope are Milan-Lazio, Chievo-Milan [both February 2011], the March 2011 Milan-Bari, Juve-Lazio [April 2012] and Palermo-Inter [April 2013].
4 games from last Serie A season under investigation, linked to two players, from Palermo and Siena
Games from last Serie A season under investigation for match-fixing: Palermo-Bologna,Pescara-Siena,Palermo-Inter,Parma-Atalanta
Investigation starts from a Chievo-Milan 2011, where a 'fixer' had intense phone activity with Gattuso and a Chievo player
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlPrincipe
- Kontakt:
Kaze onaj @Trequatrista Kaka flop of the match

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- francobaresi
- Kontakt:
Mislim da neće doći do novog calciopolia.
Ali da se malo našalim, pa da kažem, evo prilike da Roma profitira.
Jer kako vidim opet su Milan,Juve i Lazio tu, ali ovaj put je i Inter umješan. Pa je Roma glavni kandidat za dodjelu Scudetta.
Ali da se malo našalim, pa da kažem, evo prilike da Roma profitira.
Jer kako vidim opet su Milan,Juve i Lazio tu, ali ovaj put je i Inter umješan. Pa je Roma glavni kandidat za dodjelu Scudetta.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma istražuju ljudi igrače koji su namještali. Nema direktne povezanosti s klubovima. Mada je ovo pucanj u prazno, maksimalno će dva-tri iole poznatija igrača da nastradaju. Brocchi glavna meta, jer je namještao dok je bio u Milanu, Interu i Laziju. I opet ovi iz Cremone pokušavaju nešto senzacionalno i bombastično, nemaju pametnija posla. Ne ide mi u glavu zbog čega ovo rade kad redovno ostaju praznih ruku. Eto sigurno će Gattusu nešto dokazati pfff.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.