Zar ima još neko ko se tome nada?maminho je napisao/la:izgubit ćemo naslov na ovim odron ekipama hebemu
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: AS Roma
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Nada se GALATASARAY.IlCapitano je napisao/la:Zar ima još neko ko se tome nada?maminho je napisao/la:izgubit ćemo naslov na ovim odron ekipama hebemu
- IlCapitano
- Kontakt:
I šta kad ga dočekamo? Vi pobijedite? To će kao biti pokazatelj da možete do titule?Denno je napisao/la:Sacekajmo 6.1. okej
Ne vidim kakve oni veze imaju sa ovim, ali eto kad ih već spominješ, džaba se i oni nadaju, Fenerbahce na +11.DDR je napisao/la:Nada se GALATASARAY.IlCapitano je napisao/la:Zar ima još neko ko se tome nada?maminho je napisao/la:izgubit ćemo naslov na ovim odron ekipama hebemu
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- _forzamilan_
- Kontakt:
http://zdravko-mamic.com/playermulti.php?sound=119" onclick="window.open(this.href);return false;maminho je napisao/la:izgubit ćemo naslov na ovim odron ekipama hebemu
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ne vidim kakve oni veze imaju sa ovim, ali eto kad ih već spominješ, džaba se i oni nadaju, Fenerbahce na +11.
[/quote]
Ma da, već ste sad prvaci...ne, ustvari bili ste u septembru, sve je gotovo, itd.

Ma da, već ste sad prvaci...ne, ustvari bili ste u septembru, sve je gotovo, itd.
Ma da, već ste sad prvaci...ne, ustvari bili ste u septembru, sve je gotovo, itd.DDR je napisao/la:Ne vidim kakve oni veze imaju sa ovim, ali eto kad ih već spominješ, džaba se i oni nadaju, Fenerbahce na +11.
Ne vi ste bili u septembru, oktobru, i malo u novembru... i sad ste ste vratili u realnosz... a inace mi cemo biti sampioni na kraju sezone tj. u maju sa pravim skudetom, a vi dizite ove kartonske u septembru, oktobru i sl...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Ne vi ste bili u septembru, oktobru, i malo u novembru... i sad ste ste vratili u realnosz... a inace mi cemo biti sampioni na kraju sezone tj. u maju sa pravim skudetom, a vi dizite ove kartonske u septembru, oktobru i sl...[/quote]MrMuscle je napisao/la:Ma da, već ste sad prvaci...ne, ustvari bili ste u septembru, sve je gotovo, itd.DDR je napisao/la:Ne vidim kakve oni veze imaju sa ovim, ali eto kad ih već spominješ, džaba se i oni nadaju, Fenerbahce na +11.![]()
Svaka čast i da budete, ali vi ste svako kolo prvaci. Toliko ste dominantni da sad igrate u EL, ali hajde to je manje bitno... uglavnom čestitke na tituli osvojenoj u maju, a proslavljenoj već u decembru.
prvo bih zamolio ove padobrance da napuste temu
iznervirao sam se samo tako, ovakav milan ti iz nicega zabije 2 gola i na kraju umalo izgubiš utakmicu, a 80minuta extra stojiš na terenu i imaš pravo dobre napade i kontranapade i ne pobjediš
adem ljajic je momak koji nas je sam koštao minimalno 6 bodova, evo i veceras cista kontra i umjesto da špicem iz prve uposli destra koji je samo treba ubaciti u gol, on vraca gervinhu ispred kojeg jedan igrac milana uklizava i otklanja opasnost
majkl bredli je jedan obicni kreten koji je u ovoj igri rome apsolutno, al apsolutno ogranicen. pa kakva su ono primanja, dodavanja, pa frajer uspori sve živo, a da nešto pred golom napravi je misterija, pa kakav je ono udarac glavom bio
kako on udinama zabi gol to samo ptice znaju
ajd prije tekme bi i bio zadovoljan bodom, al nacinom na koji su se stvari odvijale sada žalim više nego protiv caljarija i sasula
ja i dalje ne kontam kako mi primišmo drugi gol, ko je ono petljao nešto, pa odjednom lopta u 16m, užas majke mi
iznervirao sam se samo tako, ovakav milan ti iz nicega zabije 2 gola i na kraju umalo izgubiš utakmicu, a 80minuta extra stojiš na terenu i imaš pravo dobre napade i kontranapade i ne pobjediš
adem ljajic je momak koji nas je sam koštao minimalno 6 bodova, evo i veceras cista kontra i umjesto da špicem iz prve uposli destra koji je samo treba ubaciti u gol, on vraca gervinhu ispred kojeg jedan igrac milana uklizava i otklanja opasnost
majkl bredli je jedan obicni kreten koji je u ovoj igri rome apsolutno, al apsolutno ogranicen. pa kakva su ono primanja, dodavanja, pa frajer uspori sve živo, a da nešto pred golom napravi je misterija, pa kakav je ono udarac glavom bio
ajd prije tekme bi i bio zadovoljan bodom, al nacinom na koji su se stvari odvijale sada žalim više nego protiv caljarija i sasula
ja i dalje ne kontam kako mi primišmo drugi gol, ko je ono petljao nešto, pa odjednom lopta u 16m, užas majke mi
nema potpisa
Jednostvano bezveze izgubljeni bodovi, čiste gluposti na terenu...moglo se već u prvom sve završiti...ali etoAdmir_Sa je napisao/la:prvo bih zamolio ove padobrance da napuste temu
iznervirao sam se samo tako, ovakav milan ti iz nicega zabije 2 gola i na kraju umalo izgubiš utakmicu, a 80minuta extra stojiš na terenu i imaš pravo dobre napade i kontranapade i ne pobjediš![]()
majkl bredli je jedan obicni kreten koji je u ovoj igri rome apsolutno, al apsolutno ogranicen. pa kakva su ono primanja, dodavanja, pa frajer uspori sve živo, a da nešto pred golom napravi je misterija, pa kakav je ono udarac glavom biokako on udinama zabi gol to samo ptice znaju
ajd prije tekme bi i bio zadovoljan bodom, al nacinom na koji su se stvari odvijale sada žalim više nego protiv caljarija i sasula![]()
![]()
ja i dalje ne kontam kako mi primišmo drugi gol, ko je ono petljao nešto, pa odjednom lopta u 16m, užas majke
mi
Ja taman mislio pohvaliti Dodoa, jer je imo nekoliko odličnih zaustavljanja i oduzetih lopti, a on se pogubio zadnjih 10-ak min, ne zna đe goni, zajedno sa provjerenim kiksatorom Burdissom
Kolko se sjećam gol je pao nakon sto je burdisso zakasnio zatvoriti balotelija,a ovaj asistiro samom muntariju,a dodoa nigdje na lijevom beku.
ŠTETA, ŠTETA, ŠTETA stvarno je Milan bio zreo za poraz, pa oni nisu imali nijedne akcije kako treba prvih ne znam 70-ak min. Bezbroj pogrešnih dodavanja, nabijanja u aut i sl.,da nepovjeruješ
Prvi gol su dali, ni sami ne znaju kako, šut glavom pored gola,a na drugoj stativi se nađe Zapata koji udara loptu glavom od pod,pa u kostobran pa u koljeno i na kraju u go, totalno nam je zbunio golmana, neviđen potez Zapate.
Eto ako smo i imali sreće u pojedinim utak. u prvih 10 kola da na vrijeme prelomimo utak., u ovih 5 remija smo i vise nego zasluzili bar 3 pobjede, ali ima ona kolo sreće se okreće, nek bude tako protiv đubrentusa u idućem gostovanju i super.
ŠTETA, ŠTETA, ŠTETA stvarno je Milan bio zreo za poraz, pa oni nisu imali nijedne akcije kako treba prvih ne znam 70-ak min. Bezbroj pogrešnih dodavanja, nabijanja u aut i sl.,da nepovjeruješ
Eto ako smo i imali sreće u pojedinim utak. u prvih 10 kola da na vrijeme prelomimo utak., u ovih 5 remija smo i vise nego zasluzili bar 3 pobjede, ali ima ona kolo sreće se okreće, nek bude tako protiv đubrentusa u idućem gostovanju i super.
Zadnja izmjena: Alen1987, dana/u 16 dec 2013, 23:47, ukupno mijenjano 2 puta.
-
Evil Genius II
sto se adema tice, taj momak je trebao biti na klupi i uci u zadnjih 20ak, 30 minuta jer upravo na taj nacin je pruzio najbolje partije, a kad god je startao bio je najgori. sad kad su tu i totti i destro ocekujem da ga se pocne koristiti kao jokera s klupe, sto u sustini i jeste. o bradleyu stvarno ne znam sta da napisem osim: *ebes takvog igraca kada prije utakmice znas da ce isti kiksati, nervirati te svih 90 minuta i vrlo vjerovatno upropastiti par akcija. mada, ruku na srce, ocekujem njegovu dobru partiju protiv catanie jer trebao bi zaigrati na toj poziciji defanzivnog veznog gdje i jeste najbolji. u vezi ostatka sezone . . . plasman u LP je i dalje realna mogucnost, ali definitivno nam treba barem dva pojacanja (lijevi bek i veznjak) jer s par povreda i suspenzija postanemo prosjecna ekipa, a to nam se ne bi smjelo desavati.
I šta će biti u sljedećoj, markinjo - pjanić- bredli -
Ludilooo.

Ludilooo.
i ne bude u ofsajdu zahvaljujuci par centimetara, ne znam ko je ono zakasnio izaciAlen1987 je napisao/la:Ja taman mislio pohvaliti Dodoa, jer je imo nekoliko odličnih zaustavljanja i oduzetih lopti, a on se pogubio zadnjih 10-ak min, ne zna đe goni, zajedno sa provjerenim kiksatorom Burdissom![]()
![]()
Kolko se sjećam gol je pao nakon sto je burdisso zakasnio zatvoriti balotelija,a ovaj asistiro samom muntariju,a dodoa nigdje na lijevom beku.
ŠTETA, ŠTETA, ŠTETA stvarno je Milan bio zreo za poraz, pa oni nisu imali nijedne akcije kako treba prvih ne znam 70-ak min. Bezbroj pogrešnih dodavanja, nabijanja u aut i sl.,da nepovjeruješPrvi gol su dali, ni sami ne znaju kako, šut glavom pored gola,a na drugoj stativi se nađe Zapata koji udara loptu glavom od pod,pa u kostobran pa u koljeno i na kraju u go, totalno nam je zbunio golmana, neviđen potez Zapate.
nema potpisa
Mislim da je Strootman zakasnio izaći. Evo gledam go Zapate i ne mogu se čudom načuditi kako je ovo uspio
ccccccccc
Stvarno je Milan iz prve dvije šanse dao 2 gola. Poslije su mogli i do preokreta, ali bilo bi stvarno nepravedno da su dobili utak. u kojoj bi zabili 3 gola iz 4 šanse, ipak bilo bi previše. Šteta što nismo uspjeli više šuteva uputiti prema onom mladom golmanu, imam utisak da smo još 2-3 puta ošutali u okvir da bi ga savladali. Gervinhov onaj zadnji šut tik pored stative jaooo
Stvarno je Milan iz prve dvije šanse dao 2 gola. Poslije su mogli i do preokreta, ali bilo bi stvarno nepravedno da su dobili utak. u kojoj bi zabili 3 gola iz 4 šanse, ipak bilo bi previše. Šteta što nismo uspjeli više šuteva uputiti prema onom mladom golmanu, imam utisak da smo još 2-3 puta ošutali u okvir da bi ga savladali. Gervinhov onaj zadnji šut tik pored stative jaooo
ma kakvi smo mi nesretnici to na planeti nemaAlen1987 je napisao/la:Mislim da je Strootman zakasnio izaći. Evo gledam go Zapate i ne mogu se čudom načuditi kako je ovo uspio![]()
![]()
ccccccccc
sad se sjeti i bredlijeve prilike nakon 1-0, umjesto da opuca ni sam nije znao šta ce, a tek onaj mega šut glavom
nema potpisa
Strootman danas upisao 4.gol, 6. asistenciju (izjednačio se sa Tottijem i još nekima na prvom mjestu po asistencijama u ligi), ali je upisao i 4. žuti kraton. Iduća utak. ja bih vezni red florenzi-ćelo
-pjanić
Nemojte zaboraviti da je Florenzijeva prirodna pozicija sredina terena, a ne krilo. Ja bih ga vratio na staro mjesto (CMF), a u napad totti-destro-gervinho, a Ljajica kao džokera čuvati za nedaj Bože ako nešto krene po zlu, a i zbog razloga koje je naveo Evil Genius.
Nemojte zaboraviti da je Florenzijeva prirodna pozicija sredina terena, a ne krilo. Ja bih ga vratio na staro mjesto (CMF), a u napad totti-destro-gervinho, a Ljajica kao džokera čuvati za nedaj Bože ako nešto krene po zlu, a i zbog razloga koje je naveo Evil Genius.
Tačno sam zaboravio na FlorencijaAlen1987 je napisao/la:Strootman danas upisao 4.gol, 6. asistenciju (izjednačio se sa Tottijem i još nekima na prvom mjestu po asistencijama u ligi), ali je upisao i 4. žuti kraton. Iduća utak. ja bih vezni red florenzi-ćelo-pjanić
Benatia je najvece pojacanje u zadnjih 10 godina a Dodo i Bredli su smecari od igraca,cim je usao Burdiso tacno sam znao da cemo ga primiti,treba ga se rijesiti u januaru i dati Romanjoliju ili Jedvaju da igraju a na lijevom beku naci nekog igraca jer onaj Dodo je prije maneken nego igrac.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Stvarno steta za ovaj kiks veceras...Milan je bio zreo za poraz.
Bili smo bolja i konkretnija ekipa,al stas ne pobjedjuje uvijek bolji.!
Bili smo bolja i konkretnija ekipa,al stas ne pobjedjuje uvijek bolji.!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.