Armageddon2012 je napisao/la:avlami97 je napisao/la:Armageddon2012 je napisao/la:Vidim da je na nekoj temi (mislim tema FK Sarajevo) neko postavio naslovnicu avazovog Sporta u kojoj ima intervju sa Senadom Lupicem....Kako bih ja to mogao procitati,ima li neko mogucnost da taj clanak iskopira ovdje ili na borcevu temu?
I ja bih volio pročitati taj članak. Senad Lupić ga zavuče za Titulu Kupa MT i uz pokojnog S. Karalića, je najzaslužniji za tu pobjedu - trofej.
Samo kada se sjetim, jeste mi bilo godra kada ih uzeste. Mislim da je cijela Yuga, osim Zvezdaša, tada navijala za Vas. Čini mi se da ste te godine bili drugoligaši, što je samo dalo, još veći značaj osvojenom peharu.
Da bili smo drugoligaš tada...i to pri dnu Druge Lige Zapad,u zadnjem kolu izborili opstanak pobjedom nad Jedinstvom iz Brčkog u zadnjim minutama,golom istog tog Senada Lupića...A pobjedimo u sred Boograda najjaču ekipu u Evropi tada
Ali druže,izgleda da će nam i ostat samo da se sjećamo...Ako je tačno ono sve tamo što se piše na temi FK Sarajevo,onda ovu utakmicu od prije par dana Željo-Borac treba snimiti i zapamtiti,jer ko zna kad ćemo više igrati odlučujuću i za kakvu titulu,pa i za ovu jesenju za koju smo se borili sada u toj utakmici ...deprimiran sam,volio bih da nisam ni došao jutros na forum

Nisam znao da Vas je Lupić spasio ispadanja te godine.
Ovo oko pitara neka Te ne uzbuđuje. Sve će to doći na svoje. Oni su takav klub od osnivanja. Pa i Vama su uzeli
dekretom neke igrače da bi ojačali FK Torpedo. Tada su Željo i Borac bili najjači i igrali za prvaka u tada najvećem rangu takmičenja. Željo je bio bolji i osvojio taj naslov.
Kroz svoje postojanje FK Sponzoruša se u više navrata održavala na tim principima. Već poznata priča: UDBA, dekreti, ucjene (Šajber), širenje istine o ratu u Bosni (92.-95.) kada su nam klepili Elvira Baljića (naše dijete), SDA, Ćelo Bajramović i fijaker sa konjima na atletskoj stazi itd., itd......
Već sam napisao, da će sve brzo doći na svoje, a to po meni znači, već potkraj ove sezone hebavanje majke Tanu, Upravi, igračima i slično.
Živi bili pa vidjeli.
Nemoj da te srkleti Sponzoruša i Utrpani.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".