Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Blowout on dize Jamesa sa klupe, ma ovo nema nigdje, **** ti maler vise.
- 10DelPiero
- Kontakt:
E tuge i debila nevjerovatno, normalno kad ti treba over nema sanse da ga stavi a sad samo da bi tebe oborio. I normalno taman toliko je i igrao 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
minesota over 50 na pol,i naravno dadnu 50 poena
Je li moguce da cu pasti na Wallu, nakon sto je imao 19 na pola, a treba mi over 20,5? 

LUHG!
Ojjj Knicksi retardirani
Koji jadan pokušaj na kraju, pa ja ne vjerujem

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
-
- Kontakt:
Pa koji sam ja retard , **** te i Barnjani više , padam na njemu po ko zna koji put
Još 14.5 granica , 1.7 kvota i opet ...

- majestic24
- Kontakt:
oooooo georgu mame ti se......
kud te odigra i to jos na 2 listica
kud te odigra i to jos na 2 listica
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- stomaklija
- Kontakt:
Eh ovako sto s tiče NBA. Sinoc srecom, kao i uvijek BH play je bio error. I jutros, još uvijek
Sreća moja, otišla bi mi zadnja petica koju imam kod njih na računu. Šta se dešava, na ovom pdf-u?Imamo par strasnih znalaca. Uvijek ih ispratim. Nekad prodju, nekad riknu. Hebi ga...tako je u kladjenju. Ali NBA iako nema X-a sto se tice igara over-under, to je jedan veliki bingo, poker ili kako god.
Evo sinoć, po analizi dr.nostr. Detroit je morao ići u debeli under kao i cijela utakmica. Ljudi su utrpali jednoj Indijani 30 za cetvrtinu. 50 na poluvremenu. 100 i kusur na kraju
Kako biti pametan?
Miami blowout iz svlačionice, a oni se sa bijedom od Utaha zahebaju cijelu utakmicu i oba glavna igrača idu u over. Kako?? Logičan under, ali neeeeee
Premier i ostale kladionice se jučer igraju sa Bryantom, granica 16,17,18,19. Da bi neku ukinuli na kraju totalno. Neko reče: sa jednom nogom ide u over. Jutros ustajem čiko je dao 8
Bar sam u njega siguran da posle povrede ga uvijek tjeram u under. Nije to isti igrač, niti će ikada biti.
- Ima tu jos podosta napisati, ali ja na NBA na veći ulog nikada, Uzmes ponudu i eci-peci-pec. Ono što ću uvijek igrati jesu underi na Boozer(booz), ne može on igrati kada je pijan konstantno
Gortat(Jeti), on samo može klade valjat, kakva crna košarka
kao i Hayward(defektno prezime za overa), i svakako Kobe(penzija) 

Evo sinoć, po analizi dr.nostr. Detroit je morao ići u debeli under kao i cijela utakmica. Ljudi su utrpali jednoj Indijani 30 za cetvrtinu. 50 na poluvremenu. 100 i kusur na kraju

Miami blowout iz svlačionice, a oni se sa bijedom od Utaha zahebaju cijelu utakmicu i oba glavna igrača idu u over. Kako?? Logičan under, ali neeeeee

Premier i ostale kladionice se jučer igraju sa Bryantom, granica 16,17,18,19. Da bi neku ukinuli na kraju totalno. Neko reče: sa jednom nogom ide u over. Jutros ustajem čiko je dao 8

- Ima tu jos podosta napisati, ali ja na NBA na veći ulog nikada, Uzmes ponudu i eci-peci-pec. Ono što ću uvijek igrati jesu underi na Boozer(booz), ne može on igrati kada je pijan konstantno

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Psovači bogova će biti trajno uklonjeni s foruma. Ne vidim svrhu takvog ponašanja na forumu. Sad ste prošli (samo) sa sedmicom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
E svaka cast!stomaklija je napisao/la:Eh ovako sto s tiče NBA. Sinoc srecom, kao i uvijek BH play je bio error. I jutros, još uvijekSreća moja, otišla bi mi zadnja petica koju imam kod njih na računu. Šta se dešava, na ovom pdf-u?Imamo par strasnih znalaca. Uvijek ih ispratim. Nekad prodju, nekad riknu. Hebi ga...tako je u kladjenju. Ali NBA iako nema X-a sto se tice igara over-under, to je jedan veliki bingo, poker ili kako god.
Evo sinoć, po analizi dr.nostr. Detroit je morao ići u debeli under kao i cijela utakmica. Ljudi su utrpali jednoj Indijani 30 za cetvrtinu. 50 na poluvremenu. 100 i kusur na krajuKako biti pametan?
Miami blowout iz svlačionice, a oni se sa bijedom od Utaha zahebaju cijelu utakmicu i oba glavna igrača idu u over. Kako?? Logičan under, ali neeeeee![]()
Premier i ostale kladionice se jučer igraju sa Bryantom, granica 16,17,18,19. Da bi neku ukinuli na kraju totalno. Neko reče: sa jednom nogom ide u over. Jutros ustajem čiko je dao 8Bar sam u njega siguran da posle povrede ga uvijek tjeram u under. Nije to isti igrač, niti će ikada biti.
- Ima tu jos podosta napisati, ali ja na NBA na veći ulog nikada, Uzmes ponudu i eci-peci-pec. Ono što ću uvijek igrati jesu underi na Boozer(booz), ne može on igrati kada je pijan konstantnoGortat(Jeti), on samo može klade valjat, kakva crna košarka
Ja tjeram Kobija od povratka u under i nikad me nije iznevjerio. BH play je zavrsila sa mnom iako mi zena radi tamo

Glory Glory Man United!
hayward ni slucajno forsirati under 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
onog aflala nema tog boga da mogu pogoditi, eno sinoc dali 83 koša i on prebacio granicu
sreca pa sam fulio još i westa under za pola koša

nema potpisa
- dr.van nostrand
- Kontakt:
sinoc

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
ja ne mogu da vjerujem da onaj wall nije otisao over

stomaklija je napisao/la:Eh ovako sto s tiče NBA. Sinoc srecom, kao i uvijek BH play je bio error. I jutros, još uvijekSreća moja, otišla bi mi zadnja petica koju imam kod njih na računu. Šta se dešava, na ovom pdf-u?Imamo par strasnih znalaca. Uvijek ih ispratim. Nekad prodju, nekad riknu. Hebi ga...tako je u kladjenju. Ali NBA iako nema X-a sto se tice igara over-under, to je jedan veliki bingo, poker ili kako god.
Evo sinoć, po analizi dr.nostr. Detroit je morao ići u debeli under kao i cijela utakmica. Ljudi su utrpali jednoj Indijani 30 za cetvrtinu. 50 na poluvremenu. 100 i kusur na krajuKako biti pametan?
Miami blowout iz svlačionice, a oni se sa bijedom od Utaha zahebaju cijelu utakmicu i oba glavna igrača idu u over. Kako?? Logičan under, ali neeeeee![]()
Premier i ostale kladionice se jučer igraju sa Bryantom, granica 16,17,18,19. Da bi neku ukinuli na kraju totalno. Neko reče: sa jednom nogom ide u over. Jutros ustajem čiko je dao 8Bar sam u njega siguran da posle povrede ga uvijek tjeram u under. Nije to isti igrač, niti će ikada biti.
- Ima tu jos podosta napisati, ali ja na NBA na veći ulog nikada, Uzmes ponudu i eci-peci-pec. Ono što ću uvijek igrati jesu underi na Boozer(booz), ne može on igrati kada je pijan konstantnoGortat(Jeti), on samo može klade valjat, kakva crna košarka
ma realno ove predhodne 3,4 su bile ok noci pa se morala desiti ovakva noc ccc al raja ovdje grijesi tako sto odigra listic i uzme 5,6 igraca sto je tesko pogoditi, max dva igraca na listic i to je to mislim na neki ozbiljan ulog a na marku opalis 6,7 igraca pa upadne upadne ha ja

Nikako mi ne otvara bwin. Ima li jos neko isti problem? 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Valja li šta ova SportPlus kladionica? Vidim da imaju na stranici online klađenje, kerove, bingo.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Maradonaaa je napisao/la:randolph i cousins su i moj izbor za danas koje sam mislio odigrat
westbrooka sam rekao da vise ne igram i toga se drzim a on neka prebacuje![]()
protiv orlanda mislim da je u prvoj ubacio 12 i onda do kraja samo 8

crnobijeli21 je napisao/la:De ako se neko razumije u odbojku nek sastavi tiket i posalje mi u pm.. Moze za danas i sutra

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
- DrinaJedina
- Kontakt:
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Zato sam ja fino pitao smije li se hahaMonolog je napisao/la:Psovači bogova će biti trajno uklonjeni s foruma. Ne vidim svrhu takvog ponašanja na forumu. Sad ste prošli (samo) sa sedmicom.
dobro sad znam da ne smije!

Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.