ja bi' tebe predlozio za Papetovog nasljednika, najozbiljnijeMaksuzBaksuz je napisao/la:Evo dabi me i ovi sto necitaju i sto se pale na Playstation formacije razumjel!!
Mi smo dosad sematizirano negdje ovako igrali:
(osim ovih zadnjih gdje smo bez osiguraca igrali)
Zamjenio sam samo Zahirovica sa Kolasincom, Pjanica sam stavio na mjesto Mislimovica, a na mjestu Medunjanina igro je ili licno on ili Pjanic kad je bio tu. Tako cemo i na svjetskom otprilike da igramo, predpostavljam!
Ovo bi bila ta neka vasa formacija sa Playstatona
--------------Dzeko--------------------------
---------------------------------Ibisevic----
------------------------------------------------
---Lulic-------------Pjanic-------------------
---------------------------Medunjanin------
-------------------Kolasinac-----------------
Salihovic -------------------------- Mundja
-------------- Spahic --- Bico --------------
Ovako i izgleda kad se branimo, samo zavisi dali idemo na presing -> onda to izgleda ovako
------ Dzeko------- Pjanic -----
Lulic ---------- -------------- Ibisevic
--- -------- Medunjanin -------------------
--------------------------- --------------------
-------------------Kolasinac-----------------
Ili kad smo prod pritiskom to vise igleda na ovo
-------------Dzeko--------------------------
------------------ Pjanic -----------Ibisevic
---Lulic--------- ------------------------------
------ Medunjanin ------Kolasinac--------
Ovo se u stvarnosti pretvara u ovo kad mi idemu u napad (ima tu jos formacija, ali ova je ta neka glavna uigrana, koju sam ja primjetio):
---------------Dzeko--- Ibisevic ------------
Lulic-------------- Pjanic ---------Mujdza
--------- Medunjanin -------------------------
--------------------Kolasinac-----------------
Salihovic -------------------------- --Bico
------------------ --Spahic ---------------------
SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IRI, BiH)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IRI, BiH)
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ako hoćeš da budeš među prva dva moraš dobiti jednu utakmicu. Koju? Ne možeš reći - dobit ćemo Argentinu. Možeš reći, ali pitanje je kako. Ali, za bilo koju drugu utakmicu, ako kažeš da ćeš ih dobiti to je motiv više za njih. Treba se toga čuvati. Što da im dajemo štap u šake da nas udaraju po glavi?
-Ivica Osim
-Ivica Osim
Gospodin !samoposmatram je napisao/la:Ako hoćeš da budeš među prva dva moraš dobiti jednu utakmicu. Koju? Ne možeš reći - dobit ćemo Argentinu. Možeš reći, ali pitanje je kako. Ali, za bilo koju drugu utakmicu, ako kažeš da ćeš ih dobiti to je motiv više za njih. Treba se toga čuvati. Što da im dajemo štap u šake da nas udaraju po glavi?
-Ivica Osim
14/88
U fudbalu je najvaznija transformacija iz odbrane u napad kao i obratno

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ovo moze proc' protiv ArgentineSlobodas je napisao/la:U fudbalu je najvaznija transformacija iz odbrane u napad kao i obratno![]()
15.10.2013.
Džeko stoji predaleko. Čak se i slaže. Ima smisla. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Nema frke. imam A licencuKaunas je napisao/la: ja bi' tebe predlozio za Papetovog nasljednika, najozbiljnije![]()
(samo nebi taj posao volio raditi, svi ti jebu majku a pojma nemaju o fudbalu)
Ovo sam ja malo zafrkavo one koji ovdje stavljaju neke formacija i sastave.... zato sam na pocetku posta odma napiso za ljubitelje Playstation-a!!!
-
samoposmatram
- Kontakt:
"Treba biti realan. S nama je u grupi jedna ekipa koja će sigurno završiti na prvom mjestu i sigurno je favorit za svjetskog prvaka. Moramo igrati za drugo mjesto pa će vjerojatno druga utakmica s Nigerijom biti ključna. Mislim da imamo realne šanse da završimo na drugome mjestu i eventualno bismo onda mogli u osmini finala igrati protiv Francuske", kazao je Sušić.
http://www.****/sport/fudbal/zanimlj ... -argentinu" onclick="window.open(this.href);return false;
1946
Pa prva utakmica protiv najjačeg protivnika, i to još na legendarnom stadionu, normalno da svi žele najprije da se osiguraju za tu tekmu. Neće faliti navijača na druge dvije utakmice, nema šta da se brine.Head je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/zanimlj ... -argentinu
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
19risha88 je napisao/la:Mene samo zanima da li Sajo uopšte računa na ovog Dilaver iz FK Austria Wien!? Momka igra standardno,4 utakmice ove sezone u ligi prvaka,desni bočni... a i dalje se šuti... Vidim ima državljanstvo Austrije,22 godine,niko ga ne spominje...
Baš sam pratio zadnje 2-3 tekme (polovično) ovoga momka, veoma dobar igrač zaista...negdje sam ovdje upratio da se piše o istom, na forumu...pa sam tako i čuo za njega, drukčije vjerovatno ne bih...ofanzivno i nije aman nešto, puno jača strana mu je defanziva...Mujdža je naravno No.1 na toj poziciji u našoj reprezentaciji, al' ovaj momak je idealan za back-upa, i kao takav bi se naigrao sigurno, Mujdža svako malo povrijeđen...
Jel neko čitao ovo sa sportski.ba o digitalizaciji BHT-a, FTV-a i RTRS-a? Izgleda da ćemo napokon gledati Svjetsko prvenstvo u HD-u onako kako Bog zapovijeda! Odlična vijest!
Kolko ja znam vec pet godina se prica o digitalizaciji, dosad smo propustili sve normalne rokove, ostao je ovaj posljednji do polovine 2015-e. Poznajuci nas i taj rok cemo probiti. Od digitalizacije do svjetskog nema nista. Smijem glavu dat za to.
Joj od malih nogu gledam utakmcice i libo me neka stvar je l' HD il' nije, sad odjednom niko ne moze bez toga a do unazad nekog vremena kroz rizu gledali utakmice 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Braveheart23
- Kontakt:
Bravo! ma sve su to razmazena derista...Sabinho je napisao/la:Joj od malih nogu gledam utakmcice i libo me neka stvar je l' HD il' nije, sad odjednom niko ne moze bez toga a do unazad nekog vremena kroz rizu gledali utakmice
Sve to nosi internet i moderno shvatanje omladine, sa modernim zahtjevima u državi sa zaostalim mogućnostima koji se i ne mogu nazvati istim. Lijepo je željeti bolje, više, jače, brže, ali ipak treba uzeti u obzir i mogućnost ostvarenja takvih zamisli.
Sad da se ja nerviram radi toga što javni servis nema keša da pređe na digitalno, da mogu u HD - u gledati ... ne pada mi na pamet. Ali eto, ljepota je u različitostima.
Sad da se ja nerviram radi toga što javni servis nema keša da pređe na digitalno, da mogu u HD - u gledati ... ne pada mi na pamet. Ali eto, ljepota je u različitostima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Braveheart23 je napisao/la:Bravo! ma sve su to razmazena derista...Sabinho je napisao/la:Joj od malih nogu gledam utakmcice i libo me neka stvar je l' HD il' nije, sad odjednom niko ne moze bez toga a do unazad nekog vremena kroz rizu gledali utakmice
I moj pradjed je sluš'o radio prenos SP-a u Urugvaju, a razmažena derišta hoće da gledaju na TV-u.
Izbaci radijator kroz prozor i naloži vesu.
To je logika. Bra'o.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nije to logika, nego je logika da je bespotrebna ovolika rasprava oko prenosa u HD-u kao da nam svima zivot ovisi o tome.DukeOfWellington je napisao/la:Braveheart23 je napisao/la:Bravo! ma sve su to razmazena derista...Sabinho je napisao/la:Joj od malih nogu gledam utakmcice i libo me neka stvar je l' HD il' nije, sad odjednom niko ne moze bez toga a do unazad nekog vremena kroz rizu gledali utakmice![]()
I moj pradjed je sluš'o radio prenos SP-a u Urugvaju, a razmažena derišta hoće da gledaju na TV-u.
Izbaci radijator kroz prozor i naloži vesu.
To je logika. Bra'o.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije priča za ovu temu, treba otvoriti novu. Ali svakako da treba pričati o tome. Ti inače pričaš samo o stvarima o kojima ti život ovisi?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.