Kurbla je napisao/la:Mirza odradio dobar posao za 26 minuta.
Sada ja idem odraditi makar jednu cetvrtinu![]()
K'o Johnson, podrazumijeva se
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
I posljednji dio...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
rerna je zakljucao davno ovu temu sa onom slikom u drustvu barbareza 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Najsmjesniji postovi na forumu!
Ti stvarno nisi u redu.LenBias je napisao/la:rerna je zakljucao davno ovu temu sa onom slikom u drustvu barbareza
Dobro,jesmo na forumu,internet,zayebancija,sve to...
Ali evo ti slike ispred tebe čovjeka koji je s nama na forumu,i od tebe je stariji bar 3 puta.
Mene su odgajali tako da postujem starije od sebe.
Mislim,lako ti je zayebavat vako preko nekog foruma gdje si anoniman,mali internet huliganu,ali u stvarnom zivotu se ne bi bas tako lijepo proveo.
*očekujem :lolove:
Keep walking.
znaci rerna ima bar 78 godina? dobro se drzi onda 
Mozda je rerna neciji dedo ili pradedo , smrdi mi da je Cautinho njegov unuk iz nekim razloga koji su mentalne prirodeLenBias je napisao/la:znaci rerna ima bar 78 godina? dobro se drzi onda
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
- Cautinho
- Kontakt:
Da ima 125 godina,stariji je od tebe ohohoho i trebaš imati neki respect,makar to bilo preko interneta.LenBias je napisao/la:znaci rerna ima bar 78 godina? dobro se drzi onda
Keep walking.
Prvo on sam sebe mora poštovati. Jer da se poštuje ne bi valjao onoliko gluposti. Eto šta da radiš nekome ko stavi sliku sa Barbarezom i napiše "eto jesam jedan mali forumaš kojeg poštuje naša legenda Sergej Barbarez" nešto u ovom fazonu
Zadnje dvije stranice su vrh
Zadnje dvije stranice su vrh
DRUG NEBI TI PUNCA
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma dobro.
Inače, ono što sam primijetio od registrovanja na ovaj forum pa do dana današnjeg, @bparena je dobar čovjek. Ljudi su ga zayebavali, a on opet njima pomogne (konkretno Dylanu i inim forumašima). Nema u njemu ni 1% pokvarenosti i lopovluka. Sad, druga stvar je što nam se mišljenja vazda razilaze. Pored onoliko trollova, forumaša koji jedva čekaju opsovati nekome nešto, uvrijediti nekoga, ismijavati ga - ovdje ljudi ismijavaju @bparenu. Da se razumijemo, daleko sam ja od neke moralne gromade, al' mi je fakat smiješno i jadno zayebavati čovjeka koji nikom nije poželio zlo na ovom forumu. No dobro, nismo svi isti.
Pozdrav.
Inače, ono što sam primijetio od registrovanja na ovaj forum pa do dana današnjeg, @bparena je dobar čovjek. Ljudi su ga zayebavali, a on opet njima pomogne (konkretno Dylanu i inim forumašima). Nema u njemu ni 1% pokvarenosti i lopovluka. Sad, druga stvar je što nam se mišljenja vazda razilaze. Pored onoliko trollova, forumaša koji jedva čekaju opsovati nekome nešto, uvrijediti nekoga, ismijavati ga - ovdje ljudi ismijavaju @bparenu. Da se razumijemo, daleko sam ja od neke moralne gromade, al' mi je fakat smiješno i jadno zayebavati čovjeka koji nikom nije poželio zlo na ovom forumu. No dobro, nismo svi isti.
Pozdrav.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- tyler durden
- Kontakt:
Ako su te tako odgajali onda bi ti morao postovat skoro sve clanove forumaCautinho je napisao/la:Ti stvarno nisi u redu.LenBias je napisao/la:rerna je zakljucao davno ovu temu sa onom slikom u drustvu barbareza
Ali evo ti slike ispred tebe čovjeka koji je s nama na forumu,i od tebe je stariji bar 3 puta.
Mislim,lako ti je zayebavat vako preko nekog foruma gdje si anoniman,mali internet huliganu,ali u stvarnom zivotu se ne bi bas tako lijepo proveo.
Oooj @Kurbla druže

tyler durden je napisao/la: Ako su te tako odgajali onda bi ti morao postovat skoro sve clanove foruma
naprijed rejal
- Cautinho
- Kontakt:
Nemojte na zor,da vam jezik ne otpadne.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Keep walking.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
lenbias, bezveze repliciras, mali cautinho te poklopioCautinho je napisao/la:Ti stvarno nisi u redu.LenBias je napisao/la:rerna je zakljucao davno ovu temu sa onom slikom u drustvu barbareza
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Čovjek nikad nikome na ovom forumu nije uputio ružnu riječ, a itekako je imao povoda za istu, to znate svi. Šta mu se sve napište na temi Reala, to je nevjerovatno, malo bi ko to trpio.
Sta serrete ba koji kurrac napraviste papu od njega. Koliko je samo puta nas nazvao pacenicima, onda nas nazivao psima koje on dresira zviždukom, eto bolesti
pa tamo ode na temu Reala piše kojekakve gluposti i onda očekuje da mu neko finu riječ uputi, daj ba ne izvaljujte se.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
steta sto se za kantu moze predloziti samo 5 forumasa...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
gledam i ne vjerujem, tacno kao da brane neku svetinju a ne znamo vec kakvog lika 
Aj izuvanja Tylera

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
+1Monolog je napisao/la:Ma dobro.
Inače, ono što sam primijetio od registrovanja na ovaj forum pa do dana današnjeg, @bparena je dobar čovjek. Ljudi su ga zayebavali, a on opet njima pomogne (konkretno Dylanu i inim forumašima). Nema u njemu ni 1% pokvarenosti i lopovluka. Sad, druga stvar je što nam se mišljenja vazda razilaze. Pored onoliko trollova, forumaša koji jedva čekaju opsovati nekome nešto, uvrijediti nekoga, ismijavati ga - ovdje ljudi ismijavaju @bparenu. Da se razumijemo, daleko sam ja od neke moralne gromade, al' mi je fakat smiješno i jadno zayebavati čovjeka koji nikom nije poželio zlo na ovom forumu. No dobro, nismo svi isti.![]()
Pozdrav.
PS: ovdje pretežno velika većina tih što voli ismijavat' ispoljava frustracije iz RL-a, jer ne smiju se nikom ni u facu nasmijat', a ovdje gdje su svi anonimni, e tu se muda otegnu do poda
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.