)
)A sto se videa tice,nema jos

imate dobar niz... kakve su ambcije kluba,jel se to konacno ide na premijer ligu ili?
 imate dobar niz... kakve su ambcije kluba,jel se to konacno ide na premijer ligu ili?  Red bi bio da i vi udete ove sezone,SRETNO!
 Red bi bio da i vi udete ove sezone,SRETNO!   

HvalaFanVitez je napisao/la:Ako nastavite ovako,evo vas u premijer ligiimate dobar niz... kakve su ambcije kluba,jel se to konacno ide na premijer ligu ili?
Red bi bio da i vi udete ove sezone,SRETNO!

Ma načelnik je dao zeleno svjetlo, ambicije su oduvijek tu samo je trebala ta podrška općine. Sad to treba dokazat i u prelaznom roku i dovest kvalitetno pojačanje
  Ma načelnik je dao zeleno svjetlo, ambicije su oduvijek tu samo je trebala ta podrška općine. Sad to treba dokazat i u prelaznom roku i dovest kvalitetno pojačanje  

ja ne znam kako Rudar još uvijek igra po prvoligaškim livadama
  ja ne znam kako Rudar još uvijek igra po prvoligaškim livadama  
Ne volim pričati o sudijama, al'..., nadam se da ga sutra neću spomenuti.Glavni sudija je Elvedin Topuzović iz Tuzle.
Ali moram!L' Imperator je napisao/la:Ne volim pričati o sudijama, al'..., nadam se da ga sutra neću spomenuti.Glavni sudija je Elvedin Topuzović iz Tuzle.

nije lose
 nije lose 
A ništa što je Topuzović iz Tuzle, vidiš da može i bez togaL' Imperator je napisao/la:Demonstracija sile u Kaknju! Posjed lopte 90% na strani Rudara, eurogolovi Bande i Bajrenije lose

. Predsjednik ocekuje i pomoc navijaca cak je istakao i spremnost da razgovora sa navijacima i da klub odnosno sponzori izdvoje sredstva i plate prevoz navijacima na odredjena gostovanja. Tako da je sad do nas. Mislim da se oko Rudara desavaju dobre i pozitivne stvari i moglo bi biti svasta, a ja ocekujem PL ako Bog da bez obzira na prednost drugih klubova.
 . Predsjednik ocekuje i pomoc navijaca cak je istakao i spremnost da razgovora sa navijacima i da klub odnosno sponzori izdvoje sredstva i plate prevoz navijacima na odredjena gostovanja. Tako da je sad do nas. Mislim da se oko Rudara desavaju dobre i pozitivne stvari i moglo bi biti svasta, a ja ocekujem PL ako Bog da bez obzira na prednost drugih klubova.
Drage Kakanjke i Kaknjci, draga omladino, draga djeco , lijepo vas je vidjeti u ovolikom broju na dočeku Nove godine u Kaknju. Šta poželjeti nakon ove himne „Hajmo Bosno, hajmo Hercegovino“? Poželjeti da Bosna i Hercegovina pobjedi u Brazilu, poželjeti da ove naše zvijezde pobjede u svojim takmičenjima, da naši učenici i studenti pobjede, da naši sportaši pobjeđuju , da Rudar uđe u Premijer ligu! Svima vama, vašim porodicama puno zdravlja, sreće, da Kakanj promovišemo na najbolji mogući način. Živi bili i sve najbolje u 2014. godini.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.