BegAx je napisao/la:Ma znam...vincenttan je napisao/la:pod He nisam mislio na igrača
[youtube][/youtube]
Pa hoce li vise sta objaviti.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
BegAx je napisao/la:Ma znam...vincenttan je napisao/la:pod He nisam mislio na igrača
[youtube][/youtube]
Da.Po zanimanju sam porezni inspektor.Head je napisao/la:A sta si ti,porezni inspektor pa da ti neko daje takve izvjestaje na forumu.
Nemoj šta zamjeriti al ti si po zanimanju profesionalni žeton,eto vidiš nisu ti mogli ljudski ni odgovoritiarhimed89 je napisao/la:Da.Po zanimanju sam porezni inspektor.Head je napisao/la:A sta si ti,porezni inspektor pa da ti neko daje takve izvjestaje na forumu.
Posto nisi toliko ljubazan da odgovoris nemoj bezveze nista ni pisati onda.
Postavio sam pitanja koja se ticu FK Sarajevo i zadnje je pitanje bilo zbog toga sto se spominjalo da su izmirene neke obaveze i pitao sam koliko ako neko ima informaciju.I dali je otplacen dug nekim firmama,pojedincima i slicno.Pretpostavljam da niste platili ono sto dugujete drzavi(racunajuci i kamate) posto to i onako niko nece platiti i vjerovatno ce drzava otpisati kao i svim ostalim klubovima.
Ma sumnjam da ti mozes ista biti po profesiji,tesko ta rijec moze i doci u vezu s tobomPehariSuTu je napisao/la:Nemoj šta zamjeriti al ti si po zanimanju profesionalni žeton,eto vidiš nisu ti mogli ljudski ni odgovoritiarhimed89 je napisao/la:Da.Po zanimanju sam porezni inspektor.Head je napisao/la:A sta si ti,porezni inspektor pa da ti neko daje takve izvjestaje na forumu.
Posto nisi toliko ljubazan da odgovoris nemoj bezveze nista ni pisati onda.
Postavio sam pitanja koja se ticu FK Sarajevo i zadnje je pitanje bilo zbog toga sto se spominjalo da su izmirene neke obaveze i pitao sam koliko ako neko ima informaciju.I dali je otplacen dug nekim firmama,pojedincima i slicno.Pretpostavljam da niste platili ono sto dugujete drzavi(racunajuci i kamate) posto to i onako niko nece platiti i vjerovatno ce drzava otpisati kao i svim ostalim klubovima.

arhimed89 je napisao/la: a vi ste obicna laprtala po forumu i postedi me svojih doskocicasikter
Arhimed se udomaćio na temi fk sarajevo,evo čak mi kaže i sikter(valjda misli sikter sa teme)hilmo je napisao/la:arhimed89 je napisao/la: a vi ste obicna laprtala po forumu i postedi me svojih doskocicasikter
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PehariSuTu je napisao/la:Arhimed se udomaćio na temi fk sarajevo,evo čak mi kaže i sikter(valjda misli sikter sa teme)hilmo je napisao/la:arhimed89 je napisao/la: a vi ste obicna laprtala po forumu i postedi me svojih doskocicasikter
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobar je on samo što se ne podmaže dobro prije žetoniranja

Nisu oni krivi što su neki levati pa polete za drugim proizvodima. I nije samo u pitanju ovo, dosta stvari raja kupuje i ne gleda ko je proizvođač i kome je taj proizvod/firma sponzor. Jbg ja to gledam i pratim koliko mogu i za FKS ali i za domaće proizvode i forsiram ih koliko mogu.Hordas Doboj je napisao/la:Tacno sad gledam nema ih nikako među sponzorima. A imaju minimum 10.000 pretplatnika navijaca FK Sarajevo.