NK Vitez

NeRi_K
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la NeRi_K » 09 dec 2013, 18:25

Ljudi hoce li biti kakvih slika sa stadiona, bas me zanima kako teku radovi, bilo bi lijepo da Vitez drugi dio sezone odigra pred svojim navijacima.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 09 dec 2013, 21:54

Evo saljem odma . :)
Samo znali itko kako postaviti slike na forum ? :P

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 10 dec 2013, 20:49

slika
GixUltras1947 je napisao/la:Evo saljem odma . :)
Samo znali itko kako postaviti slike na forum ? :P
prijatelju imas kvadratic img tu kliknes i onda izmedu dva img kopiras url slike zatim posaljes ili klikni prikaz i slika ce se pokazati zatim posalji

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 10 dec 2013, 23:09

file:///C:/Users/korisnik/Desktop/Nova%20mapa/Fotografija1359.jpg
file:///C:/Users/korisnik/Desktop/Nova%20mapa/Fotografija1353.jpg
file:///C:/Users/korisnik/Desktop/Nova%20mapa/Fotografija1355.jpg
file:///C:/Users/korisnik/Desktop/Nova%20mapa/Fotografija1357.jpg
file:///C:/Users/korisnik/Desktop/Nova%20mapa/Fotografija1358.jpg
file:///C:/Users/korisnik/Desktop/Nova%20mapa/Fotografija1350.jpg
file:///C:/Users/korisnik/Desktop/Nova%20mapa/Fotografija1356.jpg
Evo.Kvaliteta nije najbolja ali se vidi :)
(kopirat link i u novi prozorcic postavit :P )
(nisam skuzio kako postavit sliku )

Aragorn98
Kontakt:

Post Postao/la Aragorn98 » 10 dec 2013, 23:38

Klikni na link http://photobucket.com/" onclick="window.open(this.href);return false;, registriraj se(Sign up u gornjem desnom kutu),kad uđeš na svoj račun imaš opciju upload,zatim choose photos and videos,nađeš sliku na svom kompjuteru i onda open,imaš img desno od slike ispod "Links to share this photo" i klikneš na to(kopira se samo) i onda samo paste. :)

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 11 dec 2013, 20:36

HVala alieto pogledajte tako.Stadion dobro napreduje samo mjesec osto do kraja izgradnje.

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 11 dec 2013, 20:48

Pravo si mi inteligentan, pa ne moze care, kako matere ti da mi otvorimo tvoj desktop :roll:

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 11 dec 2013, 21:20

GixUltras1947 je napisao/la:file:///C:/Users/korisnik/Desktop/Nova%20mapa/Fotografija1359.jpg
file:///C:/Users/korisnik/Desktop/Nova%20mapa/Fotografija1355.jpg
file:///C:/Users/korisnik/Desktop/Nova%20mapa/Fotografija1357.jpg
file:///C:/Users/korisnik/Desktop/Nova%20mapa/Fotografija1358.jpg
file:///C:/Users/korisnik/Desktop/Nova%20mapa/Fotografija1350.jpg
file:///C:/Users/korisnik/Desktop/Nova%20mapa/Fotografija1356.jpg
Evo.Kvaliteta nije najbolja ali se vidi :)
(kopirat link i u novi prozorcic postavit :P )
(nisam skuzio kako postavit sliku )
klikni ODGOVORI zatim kada ti se otvori da pises klikni na Img potom otvori u drugoj kartici svoje slike u punoj velicini zatim klikni na sliku i tu potvrdi "kopiraj URL slike" zatim se vrati na forum gdje pises i vodi racuna da ti je mis izmedu img I onda klikni zalijepi i to ti je to,U meduvremenu klikni prikaz da vidis sam sliku ili je posalji i biti ce na forumu

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 11 dec 2013, 23:14

Coivjek treba prvo slike postaviti na internet. Nemojte se smijat, kao da ste se vi rodili sa znanjem

1. Otvori ovo http://dodaj.rs/ . Ne trebas nikakva registriranja nit ista slicno.
2. Klikni na ovo veliko 'Odaberi datoteku'
3. Nadji svoju sliku u tom prozoru koji ti izbaci i kliknes ju 2x
4. Nakon tog kliknes ovo veliko 'Dodaj'

Kad ti ucita sliku samo kopiraj link ovdje. Ne moras klikat nikakve img, url i slicno, samo kopiraj, da se puno ne zamaras. Svatko zna prekopirat sebi link i pogledat sliku il ce netko vec postavit slike da se vide normalno. Mozes poslati i meni na pp linkove, svejedno pa ti ja objavim, svejedno.

EDIT: Kad ti ucita sliku imas 'Kod za forum'. Kopiraj taj tekst i zalijepis ovdje i bude ti prikazana slika kako treba.

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 12 dec 2013, 11:16

Signore je napisao/la:Coivjek treba prvo slike postaviti na internet. Nemojte se smijat, kao da ste se vi rodili sa znanjem

1. Otvori ovo http://dodaj.rs/ . Ne trebas nikakva registriranja nit ista slicno.
2. Klikni na ovo veliko 'Odaberi datoteku'
3. Nadji svoju sliku u tom prozoru koji ti izbaci i kliknes ju 2x
4. Nakon tog kliknes ovo veliko 'Dodaj'

Kad ti ucita sliku samo kopiraj link ovdje. Ne moras klikat nikakve img, url i slicno, samo kopiraj, da se puno ne zamaras. Svatko zna prekopirat sebi link i pogledat sliku il ce netko vec postavit slike da se vide normalno. Mozes poslati i meni na pp linkove, svejedno pa ti ja objavim, svejedno.

EDIT: Kad ti ucita sliku imas 'Kod za forum'. Kopiraj taj tekst i zalijepis ovdje i bude ti prikazana slika kako treba.
Hvala puno,al meni je 13 god.

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 17 dec 2013, 17:42

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 866&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo slika :)

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 17 dec 2013, 17:55

Napokon si ih postavio :D

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 17 dec 2013, 21:46

slika
tribine stadiona NK "Vitez"

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 17 dec 2013, 21:55

Ova zadnja slika na forumu to je južna tribina,do pola završena :)

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 17 dec 2013, 23:34

Moglo bi ovo da lici na nesto. Lijepo poslozit stolice na tribinu, bez ikakvih je*enih natpisa i glupiranja. Promjenit ogradu, poravnat teren izmedju tribine i terena, stavit novu i lijepu ogradu i eto fine tribine kakva postoji u Prijedoru, primjer da dam. S druge strane uradit istu, sredite prostorije i eto vam stadiona za kakav bi se i Zeljo naguzio. Doduse, danas nije tesko imat bolji stadion od Grbavice, zalosno, ali... Nije tema, nek je vama sa srecom :mrgreen:

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 17 dec 2013, 23:40

Signore je napisao/la:Moglo bi ovo da lici na nesto. Lijepo poslozit stolice na tribinu, bez ikakvih je*enih natpisa i glupiranja. Promjenit ogradu, poravnat teren izmedju tribine i terena, stavit novu i lijepu ogradu i eto fine tribine kakva postoji u Prijedoru, primjer da dam. S druge strane uradit istu, sredite prostorije i eto vam stadiona za kakav bi se i Zeljo naguzio. Doduse, danas nije tesko imat bolji stadion od Grbavice, zalosno, ali... Nije tema, nek je vama sa srecom :mrgreen:
Da smo jasni , zeljo moze napravit stadion tipa viteza , kaknja , gabele i tako tih stadiona , al ako to naprave onda nema pravljena minimum 15 godina , a ovako se ceka da se pravi stadion al da se pravi kako bog zapovijeda i to je to :)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 17 dec 2013, 23:46

lucif3R666 je napisao/la:
Signore je napisao/la:Moglo bi ovo da lici na nesto. Lijepo poslozit stolice na tribinu, bez ikakvih je*enih natpisa i glupiranja. Promjenit ogradu, poravnat teren izmedju tribine i terena, stavit novu i lijepu ogradu i eto fine tribine kakva postoji u Prijedoru, primjer da dam. S druge strane uradit istu, sredite prostorije i eto vam stadiona za kakav bi se i Zeljo naguzio. Doduse, danas nije tesko imat bolji stadion od Grbavice, zalosno, ali... Nije tema, nek je vama sa srecom :mrgreen:
Da smo jasni , zeljo moze napravit stadion tipa viteza , kaknja , gabele i tako tih stadiona , al ako to naprave onda nema pravljena minimum 15 godina , a ovako se ceka da se pravi stadion al da se pravi kako bog zapovijeda i to je to :)
tesko ce se docekati da ga neko napravi za Zelju.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 18 dec 2013, 00:42

slika

Nek je sretno! :D
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 18 dec 2013, 02:12

Koliki ce biti kapacitet ovih tribina? Nadam se kada sve bude gotovo da ce stadion primati jedno 5000. Jako mi je drago da ce Vitez napokon dobiti stadion koji fakat zasluzuje. Nekada smo prvi u regiji imali bazen koji sada nazalost zjapi. Krajnje vrijeme je bilo da se stadion obnovi. Nadati je se da ce se stadion u narednom periodu skockati, tribine, ograde, teren, semafor, reflektori ima da to bude fin i moderan stadioncic na kojem ce igrati jedan standardni premijerligas NK, i jedan nadati je se iduce sezone prvoligas FK. Samo neka se gradi jer infrastrukture nikada dosta. Neka sljedeci bude gradski bazen plus jedan olimpijski zatvorenog tipa, onda jedna ledena dvorana za sportove na ledu nebi bila na odmet.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

GixUltras1947
Kontakt:

Post Postao/la GixUltras1947 » 18 dec 2013, 17:03

Cepi1981 je napisao/la:Koliki ce biti kapacitet ovih tribina? Nadam se kada sve bude gotovo da ce stadion primati jedno 5000. Jako mi je drago da ce Vitez napokon dobiti stadion koji fakat zasluzuje. Nekada smo prvi u regiji imali bazen koji sada nazalost zjapi. Krajnje vrijeme je bilo da se stadion obnovi. Nadati je se da ce se stadion u narednom periodu skockati, tribine, ograde, teren, semafor, reflektori ima da to bude fin i moderan stadioncic na kojem ce igrati jedan standardni premijerligas NK, i jedan nadati je se iduce sezone prvoligas FK. Samo neka se gradi jer infrastrukture nikada dosta. Neka sljedeci bude gradski bazen plus jedan olimpijski zatvorenog tipa, onda jedna ledena dvorana za sportove na ledu nebi bila na odmet.
Kapacitet će biti oko 8000.Nije Vitez metropola pa da ima sve to :)
Problem je što izgleda da općina ne financira kako bi trebalo a dinamika rada je usporena.Evo iz uprave kluba NK Vitez : Iako smo svi ocekivali da cemo u nastavku sezone igrati na Gradskom stadionu to se nazalost nece desiti.Naime rekonstrukcija stadiona još traje, a dinamika radova, u koje treba uložiti preko 400.000 KM, zavisi od priliva sredstava, od čega će najviše novca biti osigurano iz općinske kase.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.