znaci Randolph preko sad ili nikad
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Maradonaaa
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- stomaklija
- Kontakt:
Loša ponuda za večeras, evo prvi malo "ozbiljniji" tiket

- Levatski liga kup, pobjednik ide u Ligu Evrope, kome to još treba? Ako ko pogodi, a pogodiće za domaće trebao bi to biti Nugent. Sudi levat koji uglavnom bude četvrti sudija u mečevima PL. Moguće da večeras dosudi pod pritiskom kakav penal
Zašto da ne. Gimi ya

Isto takmičenje, samo ozbiljniji takmaci. Čitam Demba Ba počinje ispred Torresa pa eto, možda i pogodi. Mislim da bi golova trebalo biti:

Ne želim niš ozbiljno večeras, imam pivčinu malo meze pa eto da se navija

- Levatski liga kup, pobjednik ide u Ligu Evrope, kome to još treba? Ako ko pogodi, a pogodiće za domaće trebao bi to biti Nugent. Sudi levat koji uglavnom bude četvrti sudija u mečevima PL. Moguće da večeras dosudi pod pritiskom kakav penal

Isto takmičenje, samo ozbiljniji takmaci. Čitam Demba Ba počinje ispred Torresa pa eto, možda i pogodi. Mislim da bi golova trebalo biti:

Ne želim niš ozbiljno večeras, imam pivčinu malo meze pa eto da se navija
Ima li Young kakve sanse da ode preko veceras.U dobroj je formi, uzima dosta suteva a ni granica nije velika 13,5
Za sad planiram igrati Cousinsa manje, Irvinga, Randolpha i Westbrooka preko.
Za sad planiram igrati Cousinsa manje, Irvinga, Randolpha i Westbrooka preko.
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Re:
proso jedvapintol_TM87 je napisao/la:Kazan vs Volero 2 @1.5crnobijeli21 je napisao/la:De ako se neko razumije u odbojku nek sastavi tiket i posalje mi u pm.. Moze za danas i sutra
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- DrinaJedina
- Kontakt:
Ako sam rekao da je pauza, ne znači da ne mogu predlagat' !
Pozdrav.
kako me samo raduje kad vidim da dosta ljudi se registruje samo zbog ovog podforuma jer su zadovoljni sa onim što su vidjeli i žele da doprinesu.
samo da ovako nastavimo.
Večeras predlažem kontra Citya.
Leicester daje gol 1.55
Leicester-City 1x 2.90
Leicester-City 1 7.70
domaćini su napaljeni,znamo da City ne igra dobro u gostima+danas bi mogla igrati druga postava.Možda će čak se i željeti "riješiti" ovog takmičenja,ipak je njima cilj titula EPL.
To je samo moje mišljenje
kako me samo raduje kad vidim da dosta ljudi se registruje samo zbog ovog podforuma jer su zadovoljni sa onim što su vidjeli i žele da doprinesu.
Večeras predlažem kontra Citya.
Leicester daje gol 1.55
Leicester-City 1x 2.90
Leicester-City 1 7.70
domaćini su napaljeni,znamo da City ne igra dobro u gostima+danas bi mogla igrati druga postava.Možda će čak se i željeti "riješiti" ovog takmičenja,ipak je njima cilj titula EPL.
To je samo moje mišljenje
You'll never walk alone.
- barabababa
- Kontakt:
Molim Boga da ne izgube sa toliko razlikezgmiky je napisao/la:jedna singlica
-12,5/Cedevita-Chalon 1 3.25
čini mi se kao poklon, možda se varam ne znam ali vrlo mi je izgledna pobjeda sa 15-ak i više razlike, cedevita u domu sportova ide na pobjedu koja bi joj značila prolazak u naredni krug, gospodin Tedeschi je podmazao to siguran sam i domaći košarkaši bi trebali ispoštovati, a dobili su ih i u Francuskoj +15 pa zašto ne bi doma sa +13
od igrača mislim da bi Miro Bilan mogao preko 8.5 nekako mi se čini premala ta margina, u francuskoj je dao 12 za 27 minuta igre, a kod gostiju Evtimov preko 8.5 koji je dao 14 za 37 minuta u prvoj utakmici
da bude zanimljivije gledati:
Edin Dzeko Leicester v Man City (To Score Three or More Goals)@15
Edin Dzeko Leicester v Man City (To Score Three or More Goals)@15
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Ko zeli nek proba Bayern ps2,Barcelonu ps2 i Man City 2 kvota 3,83KM
Jos sam to za veceras odigrao.
Jos sam to za veceras odigrao.
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Guangzhou - Bayern(zg) 17.12. 20:30 7+ 5,00
Grodig - Admira(a.h) 17.12. 20:30 2 2,35
Mansfield - Oldham(a.h) 17.12. 20:45 1 1,95
Grodig - Admira(a.h) 17.12. 20:30 2 2,35
Mansfield - Oldham(a.h) 17.12. 20:45 1 1,95
- pintol_TM87
- Kontakt:
0:0pintol_TM87 je napisao/la:Bnei Sakhin - Beitar Jerusalem
Manje od 3 gola @1.75
Na njihovim medjusobnim ne pada bas puno golova, i da se tuspasim ovdje
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ima u max betu T.Prince 6,5 1,80, kako Lakersi igraju ocajnu odbranu na svim pozicijama, on bi trebao ubaciti preko ovih 6,5Maradonaaa je napisao/la:
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
crnobijeli21
- Kontakt:
Re: Re:
Bitno je da je proso.pintol_TM87 je napisao/la:proso jedvapintol_TM87 je napisao/la:Kazan vs Volero 2 @1.5crnobijeli21 je napisao/la:De ako se neko razumije u odbojku nek sastavi tiket i posalje mi u pm.. Moze za danas i sutra
Hvala!
Andrea Pirlo
Alessandro Del Piero
Alessandro Del Piero
pasa svaka castGazijaKalesija je napisao/la:Busto Arsizio Ž - Azeryol Baku Ž 20 : 30, odbojka žene.. Tip: 1, kvota 3,00... Utakmica nebitna i jednima i drugima, domaće odbojkašice će pokušati doći do prve pobjede u LP u ovoj sezoni. Prošle sedmice sam vam isto dao 2 kvote 3 i preko odbojke, pa eto, ako neko želi neka isprati! Pozdrav!
- pintol_TM87
- Kontakt:
ne bas svakapintol_TM87 je napisao/la:Brechin - Airdrie
Oba daju gol @1.60
Ma svaka po golu ide.
Svaka čast majstore!GazijaKalesija je napisao/la:Busto Arsizio Ž - Azeryol Baku Ž 20 : 30, odbojka žene.. Tip: 1, kvota 3,00... Utakmica nebitna i jednima i drugima, domaće odbojkašice će pokušati doći do prve pobjede u LP u ovoj sezoni. Prošle sedmice sam vam isto dao 2 kvote 3 i preko odbojke, pa eto, ako neko želi neka isprati! Pozdrav!
pridružujem seWilly je napisao/la:Svaka čast majstore!GazijaKalesija je napisao/la:Busto Arsizio Ž - Azeryol Baku Ž 20 : 30, odbojka žene.. Tip: 1, kvota 3,00... Utakmica nebitna i jednima i drugima, domaće odbojkašice će pokušati doći do prve pobjede u LP u ovoj sezoni. Prošle sedmice sam vam isto dao 2 kvote 3 i preko odbojke, pa eto, ako neko želi neka isprati! Pozdrav!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Promasise tricu za prolaz a ova druga dva ubjedljivo preko. Steta.masteRofPoker je napisao/la:Akcija "kalkulator" se nastavlja :
Chalon S over 73,5
Paris over 71,5
Valencia over 83,5
tiketi 0/2
parovi 3/5
Sretno.
tiketi 0/3
parovi 5/8
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- stomaklija
- Kontakt:
Tiket ispunim 3 minute prije Cedevite, i Stavim da ovi kineščići neće dati gol Bayernu. Kvota 1,60. Oči gladne promijene, više golova u drugom i to je tostomaklija je napisao/la:Loša ponuda za večeras, evo prvi malo "ozbiljniji" tiket![]()
![]()
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Hvala dečki svima, red je i da je pozelenim... Sutra ima kamaru odbojke pa ću vam opet pokušati dati dobitni tip! Pozdrav svima!GazijaKalesija je napisao/la:Busto Arsizio Ž - Azeryol Baku Ž 20 : 30, odbojka žene.. Tip: 1, kvota 3,00... Utakmica nebitna i jednima i drugima, domaće odbojkašice će pokušati doći do prve pobjede u LP u ovoj sezoni. Prošle sedmice sam vam isto dao 2 kvote 3 i preko odbojke, pa eto, ako neko želi neka isprati! Pozdrav!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.