Valjda je neko ispratio ili prepisao makar jedan parado899 je napisao/la:Ko zeli nek proba Bayern ps2,Barcelonu ps2
i Man City 2
kvota 3,83KM
Jos sam to za veceras odigrao.
Za veceras nesto:

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Valjda je neko ispratio ili prepisao makar jedan parado899 je napisao/la:Ko zeli nek proba Bayern ps2,Barcelonu ps2
i Man City 2
kvota 3,83KM
Jos sam to za veceras odigrao.

pikado i strijelce u nhlu oduvijek imam u lokalnoj (supersport), a frejmove u snookeru možeš nać na online kladionicama (marathonbet, bet365..)EmirTM87 je napisao/la: Brate u kojoj to kladionici igras pa imas sve to ponudjeno, pikado, frame-ove u snookeru i evo sada strijelce u nhl-u?
Ma bjezi od njih cim prije, rastjerali su i ono malo musterija sto su imali s tim stalnim radnjama na serveru. Ja preso na bet365 i vjeruj nikad nista ne rade na serveruTitova-Juga je napisao/la:I opet taj retardirani bhplay. Nakon 2h analiziranja nba I nhl, pokusam da se logujem a ispod ce...zbog radova na serveru, danas utorak online kladjenje ce biti moguce samo do 23h, hvala na razumijevanu..kojem razumijevanju sve vam jbm pacijentsko, svaki dan neki k sa njima. Ako je neko voljan da mi odigra neke parove negdje drugo neka se javi, vracam odmah sutra ako ovi debili radili uopste, pa fooj vise
Pa stvarno mrtvi bezobrazluk vise. Najpametnije ti je to, pogotovo sto svj.kladionice nemaju toliko limitacija kao nasebarabababa je napisao/la:Ma bjezi od njih cim prije, rastjerali su i ono malo musterija sto su imali s tim stalnim radnjama na serveru. Ja preso na bet365 i vjeruj nikad nista ne rade na serveruTitova-Juga je napisao/la:I opet taj retardirani bhplay. Nakon 2h analiziranja nba I nhl, pokusam da se logujem a ispod ce...zbog radova na serveru, danas utorak online kladjenje ce biti moguce samo do 23h, hvala na razumijevanu..kojem razumijevanju sve vam jbm pacijentsko, svaki dan neki k sa njima. Ako je neko voljan da mi odigra neke parove negdje drugo neka se javi, vracam odmah sutra ako ovi debili radili uopste, pa fooj vise![]()
Ok, hvala. Ovdje u Sarajevu ni u jednoj kladionici nema ponudjenih strijelaca za NHL pa zato pitam, a nisam jos vidjao ni u online kladionicama na kojima sam registrovan (bet-at-home i bwin mada tu nisam odavno ni igrao). U zadnje vrijeme igram u ovim domacim: wwin,premier i naravno bet-live koji mi je najblizi. Ponude su im smijesne.bevanda4 je napisao/la:pikado i strijelce u nhlu oduvijek imam u lokalnoj (supersport), a frejmove u snookeru možeš nać na online kladionicama (marathonbet, bet365..)EmirTM87 je napisao/la: Brate u kojoj to kladionici igras pa imas sve to ponudjeno, pikado, frame-ove u snookeru i evo sada strijelce u nhl-u?
Što se hokeja tiče:
Kvote na, npr. ovechkina da zabija, uvijek budu oko 2 - 2,50.
a čovjek sprema u prosjeku 1 po utakmici (dobro, haj, malo manje al shvatio si bit).. Prošle sezone sam više zaradio na igračima nhla nego nba.. Em ih je lakše pogoditi, em su kvote nekad i duplo veće..
dr.van nostrand je napisao/la:Ma je Gay i kod Međeda i Raptorsa za kratko vrijeme postao vodja ili jedan od vodja, tako ce biti u Kingsima. Siguran sam. Ipak veceras Rođo ne igra protiv Sunsa, Bucksa ili Jazza pa da lagano prebaci 20 p.majestic24 je napisao/la:@dr.van nostrand
Nebih ja igrao cousinsa na manje. Tu je lako moguce da ce obojica ici preko "norme". Cousinsu istice ugovor na kraju sezone i zeli on uzeti sto bolji na ljeto,tako da nema sanse da ce on pustiti gaya da bude prva opcija u napadu.
Bice on blizu vjerorvatno, al˙ dzaba je, vidim ga ispod 22![]()
Centri se u ovoj sezoni nisu posebno naigrali protiv Catsa.
Kod nas u Srbiji u vecini kladionica kad su izbori mozes da se kladis na konje.Anderson8 je napisao/la:Smijesna je bhplay. Yebo ih radovi na stranici, i to taman kad se okladit treba, pred Ligu prvaka je to obicaj bio.
Ja sam malo presao i na sportplus, svidja mi se izgled stranice
Plus mozes igrat i na utrke konja
Da se unaprijed znalo da nece biti pola ut. Rudyja, eh...majestic24 je napisao/la:Jesam vam rekao da neigrate cousinsa manje
Nakratko sam zaboravio da nema ConleyaBelieve je napisao/la:Randolph preko se nameće kao zicer.Evolution87 je napisao/la:eh sta sad odigrati od NBA?
Još mi se sviđa kvota na Memphis i Portland.Jednostavno su bolje ekipe od Lakersa odnosno Cavsa.
Još sam uzeo Gay preko 20.5
Slabo,slabo.Believe je napisao/la:Pozdrav.
kako me samo raduje kad vidim da dosta ljudi se registruje samo zbog ovog podforuma jer su zadovoljni sa onim što su vidjeli i žele da doprinesu.samo da ovako nastavimo.
Večeras predlažem kontra Citya.
Leicester daje gol 1.55
Leicester-City 1x 2.90
Leicester-City 1 7.70
domaćini su napaljeni,znamo da City ne igra dobro u gostima+danas bi mogla igrati druga postava.Možda će čak se i željeti "riješiti" ovog takmičenja,ipak je njima cilj titula EPL.
To je samo moje mišljenje
Kontra,prijatelju.milanist je napisao/la:drugovi jedno pitanje kratko.
nisam nikada igrao kosarku ovo igrace over i under. e sad gledam u ponudi da to odigram al nema ispod ponude objasnjenje sta je 1 a sta 2, pa da vidim jel 1 over a 2 under ili kako vec?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.