Cestitke na opstanku kolega,bilo je guravo ali zasluzili smo opstanak.Slijedece sezone idemo u top 3!samocelik je napisao/la:Očekujemo da se Savez javi i kaže koju pametnu po ovome pitanju
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: SportSport.ba liga
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Pijetlovi, pa trebate me castit, majka mu stara. Ako nista bar zapamtite da ste nam (Spamm-u) ostali duzni. Ako se sretnemo u ligi, pa budu trebali bodovi - znate sta vam je cinit
Salu na stranu, par stranica ranije sam govorio da u slucaju istih bodova, prebrojite gol razliku. Iducu sezonu cu malo ranije ukazivat na eventualne pogreske
Salu na stranu, par stranica ranije sam govorio da u slucaju istih bodova, prebrojite gol razliku. Iducu sezonu cu malo ranije ukazivat na eventualne pogreske
Eh evo poslije 2-3 sahata listanja arhive liste strijelaca i rasporeda prvenstva stanje je sledece:
1. liga.
Bilderima je bilo upisan gol vise.Bilo 30:22 a treba 29:22 .Takodje i pintol_TM87 (Spartans FC) bilo upisano 11 umjesto 10 golova u listu strijelaca.(Provjerijo po arhivi).
E sada ono najvaznije:
BackSpace United je bilo upisana gol razlika 16:22 -6 a treba 16:23 -7 sto automatski znaci da se gol razlika povecava na - 7 kakvu ima i FK Pjetlovi.No medjutim pjetlovi su postigli 19 golova a BackSpace United 16 i po tom parametru Pjetlovi su ispred BackSpace United sto znaci da Pjetlovi igraju Baraz za 1.ligu sa Green Dragons umjesto BackSpace United.
Ovim putem se izvinjavam u licno ime i u Ime saveza zbog nastali nepravilnosti al smatram da je bolje to odma rijesiti.
2.liga
BH Fanatikosima je gol razlika bila upisana 30:19 +11 a treba 31:19 +22. Ovo ne mijenja nista u poretku al eto da se ispravi.
3.liga
Red Bavarian je bilo upisano gol razlika 25:22 +13 a treba 36:22 +14
Spamm bilo upisano 28:20 + 8 a treba 28:22 +6
Ni ovo ne mijenja poredak na tabeli.
1. liga.
Bilderima je bilo upisan gol vise.Bilo 30:22 a treba 29:22 .Takodje i pintol_TM87 (Spartans FC) bilo upisano 11 umjesto 10 golova u listu strijelaca.(Provjerijo po arhivi).
E sada ono najvaznije:
BackSpace United je bilo upisana gol razlika 16:22 -6 a treba 16:23 -7 sto automatski znaci da se gol razlika povecava na - 7 kakvu ima i FK Pjetlovi.No medjutim pjetlovi su postigli 19 golova a BackSpace United 16 i po tom parametru Pjetlovi su ispred BackSpace United sto znaci da Pjetlovi igraju Baraz za 1.ligu sa Green Dragons umjesto BackSpace United.
Ovim putem se izvinjavam u licno ime i u Ime saveza zbog nastali nepravilnosti al smatram da je bolje to odma rijesiti.
2.liga
BH Fanatikosima je gol razlika bila upisana 30:19 +11 a treba 31:19 +22. Ovo ne mijenja nista u poretku al eto da se ispravi.
3.liga
Red Bavarian je bilo upisano gol razlika 25:22 +13 a treba 36:22 +14
Spamm bilo upisano 28:20 + 8 a treba 28:22 +6
Ni ovo ne mijenja poredak na tabeli.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Nove ispravne tabele:

Tabela poslije 18. KOLA

Tabela poslije 18. KOLA

Tabela poslije 18. KOLA

Tabela poslije 18. KOLA

Tabela poslije 18. KOLA

Tabela poslije 18. KOLA

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Hocemo se oprastat lagano od ovog, Marsal?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Sredjena Vjecna lista strijelaca:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 6#p2253416" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 6#p2253416" onclick="window.open(this.href);return false;
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Hvala @Sekretaru na ažurnosti i ispravljanju ove greške. Još jednom bih se, u ime Pjetlova, zahvalio @FliX-u koji je prvi zapazio ovu "sitnicu". Hvala.
@reds, @Otelo, nemojte zaboraviti odigrati baraž. Sada je prilika da stavimo tačku na sve blijede partije ove sezone. Ybt, ne da smo preživjeli i vratili se u igru, nego smo uskrsnuli.
@reds, @Otelo, nemojte zaboraviti odigrati baraž. Sada je prilika da stavimo tačku na sve blijede partije ove sezone. Ybt, ne da smo preživjeli i vratili se u igru, nego smo uskrsnuli.
@FliX, hvala i od mene.
Nego, jel mi sad tipujemo ovdje http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=8221" onclick="window.open(this.href);return false; ili? Pošto ovima piše da je prognoza nije važeća pa zato.
Nego, jel mi sad tipujemo ovdje http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=8221" onclick="window.open(this.href);return false; ili? Pošto ovima piše da je prognoza nije važeća pa zato.
FK Pjetlovi
Naravno tipujete tu.Prognoze su nevazece od igraca Backspace Unitedreds je napisao/la:@FliX, hvala i od mene.![]()
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
A nisam ni primijetio to.123456 je napisao/la:Naravno tipujete tu.Prognoze su nevazece od igraca Backspace Unitedreds je napisao/la:@FliX, hvala i od mene.![]()
Kaman Pjetlovi!
EDIT: Hvala kapitenu.
Zadnja izmjena: reds, dana/u 18 dec 2013, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
Samo da dam podršku momcima u baražu ovim putem, pratio sam vas koliko sam mogao.. Ne zaboravlja se tako lako ova ekipa.
Sretno.
ekipa green dragonsa nece igrati utakmicu baraza zbog ucinjene nepravde prema igracima backspacea ...
samo vas furam levati, ko ebe edina i ostale iz mafia uniteda koji cim se dokazu neke nepravilnosti krenu da se zale i prijete prestajanjem igranja.. to im je u krvi MAFIA UNITED !
samo vas furam levati, ko ebe edina i ostale iz mafia uniteda koji cim se dokazu neke nepravilnosti krenu da se zale i prijete prestajanjem igranja.. to im je u krvi MAFIA UNITED !
Tipovano,jos samo tebe cekamoClaus je napisao/la:Hvala @Sekretaru na ažurnosti i ispravljanju ove greške. Još jednom bih se, u ime Pjetlova, zahvalio @FliX-u koji je prvi zapazio ovu "sitnicu". Hvala.![]()
Uci ce ovo u anale.Ispali pa se vratili i onda protutnjali barazom i sve to u 7 dana
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ekipa BH Fanaticosa druga najefikasnija ekipa i sve tri lige sa 31 datim golom,ispred nas je Red Bavarian sa 36 datih golova.. Prva smo ekipa u sve tri lige sa najmanje primljenih golova u 18 utakmica smo primili samo 19 golova..odbrana TONBE !
I da sto se tice gol razlike opet se ispred nas je ekipa Red Bavarina sa +14 gol razlikom,dok je kod nas + 12..
I da sto se tice gol razlike opet se ispred nas je ekipa Red Bavarina sa +14 gol razlikom,dok je kod nas + 12..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
niste prvi sto se tice primljenih golova, mi smo prvi sto se tice tog podatka (pivopije) samo sto smo brutalno neefikasni bili ove sezone uz to smo jos imali krivaju koji je svako malo fulao tipovanje ili tipovao kada je imao crveni 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nisam ni sumnjao, ipak se godine slave ne zaboravljaju tako lako.Wisey je napisao/la:Samo da dam podršku momcima u baražu ovim putem, pratio sam vas koliko sam mogao.. Ne zaboravlja se tako lako ova ekipa.Sretno.
Ne brini ti za mene, šlag dolazi na kraju.Otelo je napisao/la:Tipovano,jos samo tebe cekamoClaus je napisao/la:Hvala @Sekretaru na ažurnosti i ispravljanju ove greške. Još jednom bih se, u ime Pjetlova, zahvalio @FliX-u koji je prvi zapazio ovu "sitnicu". Hvala.![]()
@reds, @Otelo, nemojte zaboraviti odigrati baraž. Sada je prilika da stavimo tačku na sve blijede partije ove sezone. Ybt, ne da smo preživjeli i vratili se u igru, nego smo uskrsnuli.![]()
Uci ce ovo u anale.Ispali pa se vratili i onda protutnjali barazom i sve to u 7 dana
zato ja uvijek tipujem prvi, pa kad legenda nesto zajebe mora mene optuziti 
- Marsal
- Kontakt:
Nećemo. Idemo iz inata vratit se u prvu i osvojiti je. Viper nas izgleda napušta, prodana duša. Imaš li išta protiv da nam ja nadjem novog igrača?Edin TM87 je napisao/la:Hocemo se oprastat lagano od ovog, Marsal?
Ti pertle bez legende ne znaš svezat prvi kamoli odigrat. Ne bi me čudilo da ispadne da ti je @legenda reala otac.Micron je napisao/la:zato ja uvijek tipujem prvi, pa kad legenda nesto zajebe mora mene optuziti
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- legenda reala
- Kontakt:
ja ispravljam vaše greškeMicron je napisao/la:zato ja uvijek tipujem prvi, pa kad legenda nesto zajebe mora mene optuziti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.