Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la muxa » 17 dec 2013, 23:34

8-) :grin:

Sent from my IPhone 6 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 17 dec 2013, 23:37

muxa je napisao/la:8-) :grin:

Sent from my IPhone 6 using Tapatalk

:lol: :lol: ;)
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 17 dec 2013, 23:48

muxa je napisao/la:Sent from my IPhone 6 using Tapatalk
slikaslikaslika

vincenttan
Kontakt:

Post Postao/la vincenttan » 18 dec 2013, 00:10

vidi sad, nema namjestanja, nije on takav, gdje bi on, A KAD MI ZA JUVE TAKO PRICAMO ONDA NIJE TAKO? Evo i moggiu smanjise kaznu, sad ce nam vratiti dvije titule itd... fuj kakva gamad radi u savezu to nije normalno, al eto :)
lijepo, sada daosjete drugi kako je bilo Conetu boriti se protiv ovih gmizavaca , i kako je nama juventinima bilo slusati poptuzbe na covjeka koji ZIVI ZA FUDBAL! antonio conte!!!!!!

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 18 dec 2013, 00:40

Upravo to. Niko nije stavljao ruku u vatru za Contea koji je imao sličan mentalitet na terenu kao Rino Gattuso. Nego se pljuvalo sa svih pozicija na čovjeka i da klub nije stao iza njega punim potencijalom pitanje je gdje bi sada bio. To je hipokrizija koja mene izbija iz cipela. Ni Juventus nije bio pošteđen iako u to doba Conte nije imao veze sa klubom, dok se sad na sve načine pravda i Rino i Milan koji je, za razliku od Contea, bio itekako vezan za klub u periodu za kojeg ga optužuju.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 18 dec 2013, 02:22

http://****.ba/vijest/65744" onclick="window.open(this.href);return false;

Moggi namjestio. 8-)
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 18 dec 2013, 08:55

francobaresi je napisao/la:
Izgleda da neko ima za cilj, da se poigra sa tuđim životom. Te da na taj način bude "slavan" makar na 5 minuta.

Opšte je poznato u svijetu "prava" i "pravde" da tuzitelji kako bi svoju karijeru izgradili i unaprijedili gledaju da optuze sto zvucnija imena jer tako skrecu paznju na sebe i prave tzv "high profile case".
Nije jednom se u istoriji desilo da se buranija skloni u stranu iako je zapravo ona kriva za nesto a da neka poznata osoba naj'be jer tuzitelj ili tuziteljima je karijera na prvom mjestu kako bi sto mocniji bili i mozda nekad dosli i do znacajnih politickih i sudskih pozicija.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 18 dec 2013, 08:59

Stranac je napisao/la:Upravo to. Niko nije stavljao ruku u vatru za Contea koji je imao sličan mentalitet na terenu kao Rino Gattuso. Nego se pljuvalo sa svih pozicija na čovjeka i da klub nije stao iza njega punim potencijalom pitanje je gdje bi sada bio. To je hipokrizija koja mene izbija iz cipela. Ni Juventus nije bio pošteđen iako u to doba Conte nije imao veze sa klubom, dok se sad na sve načine pravda i Rino i Milan koji je, za razliku od Contea, bio itekako vezan za klub u periodu za kojeg ga optužuju.
Istina, kako u medijima tako i ovdje na forumu. Doza licemjerja koja se cesto iskazuje kad je Juventus upitanju prevazilazi sve moralne norme.
uzmi samo za primjer da je Conte imao 22 igraca koja su tvrdila odredjene stvari u njegovu korist a tuzitelj je u razmatranje uzeo onog Carobia kao vjerodostojnijeg, sto li? Pa kad Contea optuzi za to glupo "ne prijavljivanje" skrece paznju na sebe, gradi karijeru, ono ej ja sam skrsio Contea u jednom slucaju namjestanja utakmice, obogacuje svoj rezime, jbe se njemu a i medijima sto je tamo neki lik iz treceligasa namjestio utakmice, daj Contea poznatog igraca i zvijezdu da malo jbem majke i pokazem kako sam sjajan tuzilac.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 18 dec 2013, 10:22

Bas je ovaj @Lippi pravo osvezenje za ovaj pdf. :P
Jos samo da izabere 1 prepoznatljivi avatar. Moze ovaj:

slika

:?: :roll:

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 dec 2013, 10:48

Što se tiče slučaja Gattuso, ja samo samo prenio izjavu odnosno podjelio sam link sa meča Milan vs Lazio, koji je pod istragom a na tom meču apsolutno ništa nije sumnjivo, jer jednostavno lopta nije htjela u gol, a Ibra i društvo su dali sve od sebe. Teško mi je povjerovati da bi jedan Ibrahimović pristao na namještanje meča ili tako nešto.

Ali opet, ako se dokaže da je Genaro nekim čudom kriv za to klađenje, onda neka odsluži svoje.
Jer klađenje je u Italiji zabranjeno i ako neko prekrši zabranu neka bude kažnjen. Mada eto čini mi se da je Gattuso uvjeren da mu ne mogu ništa pronaći odnosno dokazati.

Ali sve mi se čini da će to završiti kao onda kad je čini mi se Buffon dobio optužbu za klađenje.
Tresla se brda rodio se miš.

A zbog ovakvih stvari bespotrebno se baca ljaga na cijelu Serie A.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 18 dec 2013, 11:22

Inspektor Magica
mozes sto puta promjeniti identitet al te Magicni provali poslije dv'i recenice :lol: :lol:
majstore 8-)
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 18 dec 2013, 11:43

slika

Respect
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 dec 2013, 11:45

Bez Curve Nord, to je samo obična utakmica.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 18 dec 2013, 12:13

@neroazzurni
zasto tako nagla potreba za lizanjem analnih otvora drugih clanova foruma kad iz mog siromasnog broja postova i stila vec pisane price,ko je vlasnik mozga, moze jasno uociti da sam obitavao ovdje na forumu

neroazzurni
Kontakt:

Post Postao/la neroazzurni » 18 dec 2013, 13:29

ama covjece nisi prvi kojeg je doticni provalio ko je i sta je
nikakvo lizanje nego 'nako mi to sve simpaticno

al dobro razumijem te, sad ti je bitno samo nabiti broj postova, a za to se moras poceti svadjat s narodom, pa si poceo od mene...zaobidji ziv bio
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"

0xygen
Kontakt:

Post Postao/la 0xygen » 18 dec 2013, 14:15

Ipak se Acerbi nije dopingovao, ustanovljena ona gora varijanta na koju se sumnjalo, vratio mu se rak testisa:
Sassuolo defender Francesco Acerbi will reportedly have to resume his battle with cancer.

The stopper underwent treatment in the summer after he was diagnosed with testicular cancer.

The Gazzetta dello Sport today writes that the illness has returned and he will now check in to the San Raffaele hospital in Milan.

Acerbi, 25, moved to the newly promoted club in the summer after spending last term at Milan and Chievo.

He was recently suspended from the game after he failed a routine doping test after the tie against Cagliari on December 1.

The player – who has made 13 League appearances this term – tested positive for gonadotropin, a hormone linked with testicular cancer
Grazie mister, grazie di tutto. ★★★
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

Vincere non è importante, ma è l’unica cosa che conta.

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 18 dec 2013, 14:50

Brz oporavak. Forza Acerbi!

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 18 dec 2013, 15:26

neroazzurni je napisao/la:ama covjece nisi prvi kojeg je doticni provalio ko je i sta je

al dobro razumijem te, sad ti je bitno samo nabiti broj postova, a za to se moras poceti svadjat s narodom, pa si poceo od mene...zaobidji ziv bio

Koga briga jeli DR,Mr,Pr,FR..... MaGiCa@ nekog provalio ili nije jer on nema pametnija posla nego pratiti nas Juventine ko od nas je napravio 3,4 ili 5 profila :roll: :roll:

To sto vi interisti njemu lizete g...icu nije nas problem
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 18 dec 2013, 16:04

Ne razumijem kakva je frka oko toga kad se napravi drugi profil??
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 18 dec 2013, 16:27

Yucca je napisao/la:
neroazzurni je napisao/la:ama covjece nisi prvi kojeg je doticni provalio ko je i sta je

Koga briga jeli DR,Mr,Pr,FR..... MaGiCa@ nekog provalio ili nije jer on nema pametnija posla nego pratiti nas Juventine ko od nas je napravio 3,4 ili 5 profila :roll: :roll:

To sto vi interisti njemu lizete g...icu nije nas problem
Ma druze opusti se, neki ljudi su fascinirani kad neko pogleda u vedro nebo i kaze ej vidi nebo je plavo, sjajan detektivski posao. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.