Sent from my IPhone 6 using Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
muxa je napisao/la:Sent from my IPhone 6 using Tapatalk
francobaresi je napisao/la:
Izgleda da neko ima za cilj, da se poigra sa tuđim životom. Te da na taj način bude "slavan" makar na 5 minuta.
Istina, kako u medijima tako i ovdje na forumu. Doza licemjerja koja se cesto iskazuje kad je Juventus upitanju prevazilazi sve moralne norme.Stranac je napisao/la:Upravo to. Niko nije stavljao ruku u vatru za Contea koji je imao sličan mentalitet na terenu kao Rino Gattuso. Nego se pljuvalo sa svih pozicija na čovjeka i da klub nije stao iza njega punim potencijalom pitanje je gdje bi sada bio. To je hipokrizija koja mene izbija iz cipela. Ni Juventus nije bio pošteđen iako u to doba Conte nije imao veze sa klubom, dok se sad na sve načine pravda i Rino i Milan koji je, za razliku od Contea, bio itekako vezan za klub u periodu za kojeg ga optužuju.
Sassuolo defender Francesco Acerbi will reportedly have to resume his battle with cancer.
The stopper underwent treatment in the summer after he was diagnosed with testicular cancer.
The Gazzetta dello Sport today writes that the illness has returned and he will now check in to the San Raffaele hospital in Milan.
Acerbi, 25, moved to the newly promoted club in the summer after spending last term at Milan and Chievo.
He was recently suspended from the game after he failed a routine doping test after the tie against Cagliari on December 1.
The player – who has made 13 League appearances this term – tested positive for gonadotropin, a hormone linked with testicular cancer
neroazzurni je napisao/la:ama covjece nisi prvi kojeg je doticni provalio ko je i sta je
nikakvo lizanje nego 'nako mi to sve simpaticno
al dobro razumijem te, sad ti je bitno samo nabiti broj postova, a za to se moras poceti svadjat s narodom, pa si poceo od mene...zaobidji ziv bio
Ma druze opusti se, neki ljudi su fascinirani kad neko pogleda u vedro nebo i kaze ej vidi nebo je plavo, sjajan detektivski posao.Yucca je napisao/la:neroazzurni je napisao/la:ama covjece nisi prvi kojeg je doticni provalio ko je i sta je
nikakvo lizanje nego 'nako mi to sve simpaticno
al dobro razumijem te, sad ti je bitno samo nabiti broj postova, a za to se moras poceti svadjat s narodom, pa si poceo od mene...zaobidji ziv bio
Koga briga jeli DR,Mr,Pr,FR..... MaGiCa@ nekog provalio ili nije jer on nema pametnija posla nego pratiti nas Juventine ko od nas je napravio 3,4 ili 5 profila![]()
![]()
To sto vi interisti njemu lizete g...icu nije nas problem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.