e jbg nisam znao za to nista od izvinjenja salji dreslucif3R666 je napisao/la:Rekao je bit ce trejd i onda je neko napomenuo houston i on je potvrdio , pa je bila rasprava asik u brooklyn a teletovic i evans u houstonsemir01 je napisao/la:Izvini![]()
Dobro nisi rekao za Houston ali rekao si da ce biti trejd ako ne bude posalji mi dres![]()
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Gdje god da ode samo da ne ide sa evansom cisto onako da nema pritiska na njega sa jos jednom cetvorkom...
Joj stručnjaka u pm, svi sve znaju. Spočitavaju Neni nešto, frajer bog, alah, buda za njih.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
-
lucif3R666
- Kontakt:
Kakav bog , jesi normalan , niko nista nije rekao , samo nemojte vise govorito provjerene informacije i onda kao trejd ....Prisoner je napisao/la:Joj stručnjaka u pm, svi sve znaju. Spočitavaju Neni nešto, frajer bog, alah, buda za njih.
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Prisoner je napisao/la:Joj stručnjaka u pm, svi sve znaju. Spočitavaju Neni nešto, frajer bog, alah, buda za njih.
Sad moram da kazem da lazes. A to je istina. Nigdje ni spomenut Houston nije bio. Ljudi ne shvataju sta je ovaj forum i da se jednostavno ne smiju neke informacije pisati. Nemate pojma koliko se ovo sve cita.semir01 je napisao/la:e jbg nisam znao za to nista od izvinjenja salji dreslucif3R666 je napisao/la:Rekao je bit ce trejd i onda je neko napomenuo houston i on je potvrdio , pa je bila rasprava asik u brooklyn a teletovic i evans u houstonsemir01 je napisao/la:Izvini![]()
Dobro nisi rekao za Houston ali rekao si da ce biti trejd ako ne bude posalji mi dres![]()
ma ko ce njemu znati samo bombe baca
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Mnogi ovdje prije par mjeseci nisu ni znali sva košarkaška pravila,pa se sad kofrče nešto u zadnje vrijeme 
Obojici po sedam danasemir01 je napisao/la:Prisoner je napisao/la:Joj stručnjaka u pm, svi sve znaju. Spočitavaju Neni nešto, frajer bog, alah, buda za njih.![]()
![]()
![]()
koji si ti kreten u pm to nema nigdje
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
-
4stringsonly
- Kontakt:
Obojici po jedan "7 Days"CashMan je napisao/la:Obojici po sedam danasemir01 je napisao/la:Prisoner je napisao/la:Joj stručnjaka u pm, svi sve znaju. Spočitavaju Neni nešto, frajer bog, alah, buda za njih.![]()
![]()
![]()
koji si ti kreten u pm to nema nigdje
Poznati sicilijanski odvjetnik tvrdi da je to sve samo plod policijske mašte.
Kad bi ko bio dobre duse pa napravio video svih Mirzinih koseva u nba,od pocetka kad je tek stigao pa sve do sad.
Trade is coming very soon,abd u phx ili memphis
Trade is coming very soon,abd u phx ili memphis
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Neki lik koji je navodno imao priliku da na utakmici protiv 76ersa prozbori koju sa Billy Kingom, kaze kako bi King volio da Lopez odmori jos malo dok ne bude 100% fit, a da Mirza nastavi igrati kao prvi PF. Ako je ovo tacno, vrlo je moguce da ce nam Mirzoni i veceras poceti u prvoj posto je Brook questionable i za vecerasnju tekmu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
[youtube][/youtube]
Virtu4l je napisao/la:Ova frizura k'o u Mirze se birvaktile u mom selu zvala kravlji liz.
zar je Sarajevo selo
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Pa zar ne znaš da se u Sarajevo nakotilo svakakvog življa, stoga i ne čudi da poznaje sve čari rodne grude.lumani je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Ova frizura k'o u Mirze se birvaktile u mom selu zvala kravlji liz.
zar je Sarajevo selo![]()
Nama je Željo svetinja jedina.
najbitnije je da on redovno dobiva minutazu i da igra. time dokazuje i sebi i svima da se itekako moze nositi s najboljim kosarkasima.
i dalje mislim da je trade neminovan, al sam uvjeren da ce biti dobar trade i da ce u novoj ekipi dobiti ulogu koju svojim kvalitetom i zasluzuje.
valjda ce biti ekipa, ciji su dresovi koliko toliko ok.. valja to nabavit.
brooklyn je barem sto se tice dresova extra 
i dalje mislim da je trade neminovan, al sam uvjeren da ce biti dobar trade i da ce u novoj ekipi dobiti ulogu koju svojim kvalitetom i zasluzuje.
valjda ce biti ekipa, ciji su dresovi koliko toliko ok.. valja to nabavit.
Jedva cekam veceras
s kim igraju noćas?
15 poena, 5 skokova, 1 blokada i 2 asista i mirna Bosna
ako bog da, ide career high 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Protiv vizardsa veceras ako se ne varam , nadam se da ce odmorit brooka... ne mira u prvih pet neka ima samo 15 20 min
U koliko veceras?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.