Super potez uprave sa standom u Zimzogradu, za svaku pohvalu. Ovo je prilika navijacima, da pomognu klubu.

Stefan Dujakovic
Moderator/ica: vlakanje

Super je da se naši sportski suparnici ne raduju raspadu, jer... danas si gore, sutra ko zna gdje.kenan_tm87 je napisao/la:Raspad sistema... Nije lose...
Da bog da se vi raspali i ugasili...NeshaFCB je napisao/la:Super je da se naši sportski suparnici ne raduju raspadu, jer... danas si gore, sutra ko zna gdje.kenan_tm87 je napisao/la:Raspad sistema... Nije lose...
Mislim slucajno naletih na ovo.ljudi moji jeli moguce da moderator ovako pise.mislim nemam nikakve veze sa borcem ali ljudi imaju tradiciju i ime i sve to.kazem opet nemogu majke mi vjerovati da moderator ovo pisebistrikboy je napisao/la:Da bog da se vi raspali i ugasili...NeshaFCB je napisao/la:Super je da se naši sportski suparnici ne raduju raspadu, jer... danas si gore, sutra ko zna gdje.kenan_tm87 je napisao/la:Raspad sistema... Nije lose...
Jedni mogu lajati i pljuvati konstantno zadnje 3 godine i to im se toleriše. A ti što laju ne pripadaju istoj nacionalnoj skupini. Tako da ne vidim zašto pokušavaš da se vadiš na zaštitu "vitalnog nacionalnog interesa" nije ti ovo parlamentarna skupštinaNoterdamus je napisao/la:Ovo je odavno postao **** od foruma tačnije nacionalno orijentisan.
Jedni mogu drugi ne...
Druze i moderator je forumas. Nikoga nije vrijedjao ni uradio nesto protivno pravilima foruma. Samo je iznio svoju zelju. I ja imam jednu,odnosno dvije isto kao ondusseldorf je napisao/la:Ma nastranu to.ja razumijem hajd taj rivalitet i da se navijaci prepucavaju, ali da moderator onako pise to je necuveno, skandal ba...nemoze mi travnik, obarska, itd... nikako biti drazi od borca bez obzira sto dolazim iz zenice i navijam za celik.izaci se borac jaci samo

ja dobijem ban na 10 dana na temi chat i suplja radi sarkazma.nedo Bog da sam na nekoj drugoj temi ovo napisao kao moderator pa utiso bi u pm trajno.mislim mogu otvoriti sa posla novi acaunt ali necu namjerno.pokusavam se suzdrzati koliko mogu, ali ocito su dvostruki arsini.pastrmka da pogodim:siroki i zrinjski, illi velez u evropi i zrinjski aut, sala malaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Druze i moderator je forumas. Nikoga nije vrijedjao ni uradio nesto protivno pravilima foruma. Samo je iznio svoju zelju. I ja imam jednu,odnosno dvije isto kao ondusseldorf je napisao/la:Ma nastranu to.ja razumijem hajd taj rivalitet i da se navijaci prepucavaju, ali da moderator onako pise to je necuveno, skandal ba...nemoze mi travnik, obarska, itd... nikako biti drazi od borca bez obzira sto dolazim iz zenice i navijam za celik.izaci se borac jaci samo
Amin Jarabibistrikboy je napisao/la: Da bog da se vi raspali i ugasili...
Jesi to vaskrsnuo Nostradamuse pa si uzeo ime Noterdamus i znaš šta će se sa Željezničarom desitiNoterdamus je napisao/la:Ljudi žele Borcu ono što će se desiti Željezničaru za u vrh glave pola sezone..
Igrači vam ne dobijaju plate,premije i pare za stanarine a izgleda da vas dobro vrte i zataškavaju osim i kompanija..
Sve će jednog jutra da ispliva u javnost
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.