Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Raja iz kazablanke prošlo, kuku majko. Razapeli Ronaldinja na kraju samo što mu još gaće nisu skinuli. Ko je njih prošao i neko kaže prođ nešto, kako? zna li neko ? 

Od Vatikana do Irana, majmunu je dovoljna banana!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
"Nisam džabe postio, Bog me izgleda zavolio..." Uđem na račun, kad imam šta i vidjeti, uvećan za 125KM

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- Maradonaaa
- Kontakt:
a ja svaki dan gledam ne bi li vidio sebe na tom mjestuGazijaKalesija je napisao/la:"Nisam džabe postio, Bog me izgleda zavolio..." Uđem na račun, kad imam šta i vidjeti, uvećan za 125KM![]()
![]()

cestitam

pu 'ebo ga St. Ettiene
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
za par minuta poslat ću vam večerašnji ZICER
U desetom selu živi Antuntun!
Cestitke na jackpotu !
Ja vec godinu dana pratim i nikad nista,zivci su pri kraju
P.S I mene Bog pogleda i to sve na guzove hahah

Ja vec godinu dana pratim i nikad nista,zivci su pri kraju

P.S I mene Bog pogleda i to sve na guzove hahah

BHF Bosanska Krajina!
što se tiče onog ZICERA :

Bledsoe over - jasno je ko dan.. Nemoguće je da na tiketu padnem 2 para, ostat će sve na ovom golu Rapid Beča.. Tko ima na računu, nek se dupla na tog momka. Ja vam ozbiljno govorim, požalit ćete ne odigrate li ga

Bledsoe over - jasno je ko dan.. Nemoguće je da na tiketu padnem 2 para, ostat će sve na ovom golu Rapid Beča.. Tko ima na računu, nek se dupla na tog momka. Ja vam ozbiljno govorim, požalit ćete ne odigrate li ga

Hajde Real M ostani na 2 gola samo njih cekam za finu lovu 

Zadnja izmjena: ado899, dana/u 18 dec 2013, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
- barabababa
- Kontakt:
Pa šta je ovo bet365 svjetska kladionica, nema to u ponudibevanda4 je napisao/la:što se tiče onog ZICERA :

hahahah vidiš.. već miču kladionice par iz ponude.. kažem vam - zicer 

Zna li neko sto je mec u turskom kupu izmedju Eskisehir-Fethiye prekinut i koja se minuta igrala ?
Ako neko zna nek javi
Ako neko zna nek javi

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
- barabababa
- Kontakt:

Pa ovo se samo meni moze desit.

Vodile ovce 5 razlike i onda preokret

kada ce mene pogledati više
za 130KM fejnord zx2, a citav dan kontam ps staviti, 27min 1-1 i tako ostane

za 130KM fejnord zx2, a citav dan kontam ps staviti, 27min 1-1 i tako ostane

nema potpisa
-
- Kontakt:
Nisam ispratio, nazalost, ali ipak bi zelio cestitati svima a i gaziji koji odbojku skida kao veliki
Svaka cast momak, i nek si dobio jackpot kada si nas pocastio sa ovako dobrim kvotama 

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Hvala vam ljudi svima na čestitkama. Da vas upozorim za ubuduće kad prepisujete od mene, nisam ja neki baš sad kladioničar, ono da sam nešto u plusu ili puno u plusu, al' jbg zna se desiti da ovako prođem nekad veliku kvotu, al' uzimajte to uvijek s dozom opreza. Jbg, nekad igram na osjećaj, nekad gledajući tabelu i to, nemojte puno da galamite kad se padne.
PS, posebno mi je drago što sve više i više ljudi se prijavljuje na ovaj podforum, jer očito, da svi mi zajedno radimo jedan dobar posao, i da uvijek ima finih parova se pokupiti od nekih ljudi.

PS, posebno mi je drago što sve više i više ljudi se prijavljuje na ovaj podforum, jer očito, da svi mi zajedno radimo jedan dobar posao, i da uvijek ima finih parova se pokupiti od nekih ljudi.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
To je tebi Bog dao jer si danas postavio dobitne parove odbojkeGazijaKalesija je napisao/la:"Nisam džabe postio, Bog me izgleda zavolio..." Uđem na račun, kad imam šta i vidjeti, uvećan za 125KM![]()
![]()

http://formula.ba/wf/poslovnicaListic.a ... 7778743353" onclick="window.open(this.href);return false;
znači fuj.gamad preplaćena.
http://prntscr.com/2c7i2i" onclick="window.open(this.href);return false;
isto fuj.
You'll never walk alone.
- Titova-Juga
- Kontakt:
Slazete li se za jedan kolektivni email bhplayu. Ovaj put sam preduhitrio da ce zaebat pa sam u 22h uplatio nba listice, ali zipa ovo. Najavili jos jutros da str nece biti dostupna od 23-00h. Naravno, radila je cijelo vrijeme, I sad su je tek blokirali zbog tih navodnih radova. Imam osjecaj da ovo namjerno rade jer dosta raje prati povrede igraca I kladi se upravo oko ovih doba.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Contentissimo
- Kontakt:
prebaci se na premierTitova-Juga je napisao/la:Slazete li se za jedan kolektivni email bhplayu. Ovaj put sam preduhitrio da ce zaebat pa sam u 22h uplatio nba listice, ali zipa ovo. Najavili jos jutros da str nece biti dostupna od 23-00h. Naravno, radila je cijelo vrijeme, I sad su je tek blokirali zbog tih navodnih radova. Imam osjecaj da ovo namjerno rade jer dosta raje prati povrede igraca I kladi se upravo oko ovih doba.

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- Titova-Juga
- Kontakt:
Na wwinu I sportplusu sam takoder, a imam ina premieru racun. Medutim, na bhplayu dosta grijese I imaju uvjerljivo najvise kosarkasa plus najmanje limitacija, zbog toga sam izritiran stalnim navodnim radovima na serveru.Contentissimo je napisao/la:prebaci se na premierTitova-Juga je napisao/la:Slazete li se za jedan kolektivni email bhplayu. Ovaj put sam preduhitrio da ce zaebat pa sam u 22h uplatio nba listice, ali zipa ovo. Najavili jos jutros da str nece biti dostupna od 23-00h. Naravno, radila je cijelo vrijeme, I sad su je tek blokirali zbog tih navodnih radova. Imam osjecaj da ovo namjerno rade jer dosta raje prati povrede igraca I kladi se upravo oko ovih doba.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.