plavalokomotiva je napisao/la:Niko me ne moze ubijediti da je Negredo trenutno bolji od Dzeke.
Dva gola Leicesteru i već je bolji od Negreda, odvadi malo.
Negredo je u boljoj formi od Edina i to je čovjek dosad i pokazao.Džeko se u zadnje dvije utakmice izuzetno popravio ali treba pokazati konstantnost a evo mu i prilike kad nema Aguera.
Sigurno će u narednom periodu imati veću minutažu,sad je sve na njemu.
Pa naravno da nisam mislio samo na ovaj mec. Recimo utakmica protiv Bayerna, Dante mu nije nista mogao citavu utakmicu, sve je duele dobio. Odavno nisam vidio igraca koji u zraku ima potpunu dominaciju kao Dzeko
P.S. Negredo nije nista bolji U OVOM TRENUTKU od Dzeke
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
plavalokomotiva je napisao/la:Niko me ne moze ubijediti da je Negredo trenutno bolji od Dzeke.
Dva gola Leicesteru i već je bolji od Negreda, odvadi malo.
Negredo je u boljoj formi od Edina i to je čovjek dosad i pokazao.Džeko se u zadnje dvije utakmice izuzetno popravio ali treba pokazati konstantnost a evo mu i prilike kad nema Aguera.
Sigurno će u narednom periodu imati veću minutažu,sad je sve na njemu.
ni dodat', ni oduzet' ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
Koji je samo merak bio gledati ga u to vrijeme. Svaka subota/nedjelja obavezno gledati Wolfsburg, i znao si vazda da ce zabiti, samao je bilo pitanje hoce li 1, 2 ili 3, a i kad nije zabijao, igrao je ko cigra na terenu, yebo i Kuna i Negreda sada, Edin iz Wolfsburga je babo za njih
Goalgetter je napisao/la:Koji je samo merak bio gledati ga u to vrijeme. Svaka subota/nedjelja obavezno gledati Wolfsburg, i znao si vazda da ce zabiti, samao je bilo pitanje hoce li 1, 2 ili 3, a i kad nije zabijao, igrao je ko cigra na terenu, yebo i Kuna i Negreda sada, Edin iz Wolfsburga je babo za njih
Na kraju se navijalo za citavu ekipu. Cak mi je i Grafite postao drag.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
svi smo zavoljeli VFL jebga, ja se također rado sjetim tih dana kad se sjetim tih subota i nedjelja uz FTV i Edina/Misketa, odnosno Vedu/Seju Hoffe je također pobrao simpatije u BiH
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
I bili su luda ekipa, odbrana katastrofa, Benaglio ih spasavao. Jos mi nije jasno kako se on nikad nije prodao u veci klub. Josue Misketu cuvao ledja i Dejagah uvijek ulazio pred kraj a nikad nista napravit. Ja i stari gledali svaki vikend.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Najbolji trio u Bundesligi svih vremena! (i statisticki )
Dzeko i Grafite su ujedno sa 54 golova zajedno u jednoj sezoni prestigli Uli Hoeneßa i Gerda Müllera, u golovima, i ujedno tako postali najbolji duo u Bundesligi svih vremena.
Najjace mi je bilo, da su se na terenu sporazumjevali sa ''Tebra''