Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
nije u petorci
Brook Lopez will be in the starting lineup tonight along with Williams, Johnson, Anderson and Garnett. #Nets
Neznam samo sto bezveze pisete info kada neznate.
Neznam samo sto bezveze pisete info kada neznate.
e jbg
- masteRofPoker
- Kontakt:
Jbg ljudi ja sam tako procitao, ocigledno je u zadnji trenutak Lopez stisnuo zube.
Nema veze, bice opet minuta za Mirzu aBd.
Nema veze, bice opet minuta za Mirzu aBd.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
svejedno, kad ce kroz 5 minuta, il garnet il lopez na klupu, i isto nam ga dodje 
Kindže, kindže...
Mirza i Blatche ulaze u prvoj cetvrtini aBd. Iako ga mrzim gledati s' tim sebicnjakom bitno je da se nametnuo 
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Mirza Teletovic will be on the bench tonight along with Jason Kidd. #Nets 
E sad ćemo vidjeti je li se išta promijenilo?! Hoće li opet biti Blatche mijenja Garneta, a Plumlee Lopeza, ili će Kidd Blatche-a staviti na 5. a da Mirza mijenja Garneta, to bi bilo fantastično.
- sigurnoable
- Kontakt:
Evo mog igraca a on se zove S.H.E.N.G.E.L.I.A.
Blatche ce mijenjati Garneta oko 6-7 minute, a Teletovvic bi trebao dobiti Plumlee-eve minute, a dok je Tele u igri Blactche ce igrati centra.
Zasad ću vam izbrisati postove, svaki naredni off sedmica
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce veceras biti tanak ko lizalo al kako ja cesto pogrijesim ne sikirajte se 
Sretno Mirzi večeras.
Veceras ce dosta tog bit jasno,da vidimo da li ce uvesti Mirzu ili Plumlee-a
Valjda dobije 15 min aBd..
trebalo bi makar 15 min da odigra,ako ne bude ni od toga ništa,definitivno je kidd prehlađen u vugla
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Bojim se lose partije veceras od kljucnog je znacaja da veceras ostane na istom nivou kao i do sad , steta nece biti deron uz njega znaci da ce teze dolazit do suta koji ce ga dobro sluziti nadam de
Ne mora da znaci da nece biti DWIll uz njega. Mozda nece biti jedan dio, no siguran sam da ce ga Kidd jedan dio tekme pustiti da igra s DWillom. Cak mislim da ce mozda Kidd isprobati sa prvom petorkom umjesto KG-a. Vjerujem da bi njih dvojica ove godine mogli zajedno funkcionisati, jer su obojica popravili odbranu, a vala i skok. U napadu bi mogli biti odlican tandem kada bi bilo hemije izmedju njih.grgr je napisao/la:Bojim se lose partije veceras od kljucnog je znacaja da veceras ostane na istom nivou kao i do sad , steta nece biti deron uz njega znaci da ce teze dolazit do suta koji ce ga dobro sluziti nadam de
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Odigrat ce Mirza jednu dobru utakmicu,siguran sam...
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Bojim se lose partije veceras od kljucnog je znacaja da veceras ostane na istom nivou kao i do sad , steta nece biti deron uz njega znaci da ce teze dolazit do suta koji ce ga dobro sluziti nadam de
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.