Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
Ne mogu da vjerujem.uz man city najgluplji klub na svijetu
Evans je u odbrani dobar, trudi se, gine, nema potrebe za ismijavanje. Nets-i se i dalje gube u odbrani, u napadu je to sasvim pristojno. Mirza je igrao jedini odbranu kada je bio u igri, a sada to Reggie čini.
denisov je napisao/la:Ne mogu da vjerujem.uz man city najgluplji klub na svijetu
**** ekipu u kojoj te od teske klupe djelw tri promasena suta
garnet 5 faul
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ako sad ne udje,laku noc!! 
nadam se da ce izgubit..laku noc braco vidimo se u petak
[youtube][/youtube] L.N !
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Sramotno suđenje. Neka odmah dadnu pobjedu Nets-ima 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sta radi deduka PP...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
ne mogu dat kad ovi ne znajuNeutral je napisao/la:Sramotno suđenje. Neka odmah dadnu pobjedu Nets-ima
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Izgubi Kidd utakmicu. Ovo je samo njegova krivica. Pa kad vidiš da ti niko iz prve petorke ne igra dobro odbranu ubacuj s klupe ljude, nek skaču, blokiraju.
Mirza mora ići iz ovog kluba. Em je prevelika konkurencija, em nemaju nikakvog povjerenja u njega.
Mirza mora ići iz ovog kluba. Em je prevelika konkurencija, em nemaju nikakvog povjerenja u njega.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
stignu i ne znaju, e braco moja mila ...
laku noc
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ovaj Kidd nije sav svoj,cojk promasi dva suta i ne udje vise a igrao daleko najbolju odbranu..Haj makar su izgubili ako nista..
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Ljudi moji treba pod tolikim pritiskom igrati. Znas da ako promasis 2-3 suta zaredom ides na klupu bez vracanja. Znali su ljudi u ovoj ekipi masiti prvih 5 pa ih se ostavlja u igri dok se ne nađu, nema veze sto ce izgubiti. Sljedeca opet protiv Phile, nadam se da ce igrati i nesto pogoditi.
Meni stvarno ovo nije jasno..idi Mirza idi brate radi nas sto se patimo u ovo doba.Kidd je.bem ti tirit
Dobro igrao u odbrani 9 minuta.Trebo je igrat u drugom bar nekoliko.Skokovi su problem bili cijelu noc za Nets a Kidda uhvatila panika I tako je ubacio Evansa al nije bas pomoglo .Wizards su brz I mlad tim sto Netsima zadaje probleme.
U ovoj ekipi ne može doći do izražaja. Joe, Paul, Brook uzimaju šuteve, sasvim opravdano, tako da Mirza dobija uvijek otpatke.
Jedva čekam da ode negdje.
Jedva čekam da ode negdje.
Dječak ukratko rečeno nemaš pojma
Kakva je ovo ekipa kad zadnjih 5 minuta samo Deron smije sutat, ostali se samo dodaju
Kakva je ovo ekipa kad zadnjih 5 minuta samo Deron smije sutat, ostali se samo dodaju
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Garnet idi više u penziju pusti malo omladinu(Mirza) da igra 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.