2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013-14 NBA Season
2 puta ostavljaju igraa samog na 3 zato ce da ispuse mec.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pp poludio 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Svaka mi castLuminary je napisao/la:Tite mi, Miami mora cuvati Jamesa ko da je zlato. Ako on ode, gotovi su. Bukvalno lik igra sve pozicijeOdigrao prvi put ove sezone na pobjedu IndianeEnd of three quarters: Pacers 76, Heat 71. Indy is 18-0 when leading after three.Ajd da vidim jesam li ja taj baksuz
Miami "lagano".

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Faul Jamesa na Georgu na sutu za 3 se ne svira 
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 19 dec 2013, 03:46, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
cist faul
Svaka čast Wizards-ima na pobjedi protiv užasnih Nets-a.
Love 1asist od triple double-a 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kako su samo Mavs-i pogodili sa rosterom. Igraju odličnu košarku, ljepota ih gledati. Nema tu igrača koji troše lopte bez veze, svaki igrač je podređen timu.

-
RiverPlate
- Kontakt:
Ovo je faul Kinga po meni obje ruke na struku!emir18 je napisao/la:
Inače Kevin Love mašina najbolje krilo lige ubjedljivo, i da drago mi je što je bijelac
Grbavica naš je Hram!!!
wade i james dobili pacerse, ko im je kriv, nisu sinoc zasluzili pobjedu pa makar bilo hiljadu faula koji nisu sudjeni, dzaba im
burke pobjedio orlando u gostima, oladipo 1-12
bobcatsi nakon produzetka upisali pobjedu kod raptorsa, kemba u zadnje vrijeme igra veoma dobro
atlanta rasturila kingse ali u direktnom okrsaju cousins u najmanju ruku ravnopravan sa jos jednim provjerenim centrom, korver 8-10 za tri poena
na radost navijaca bostona na forumu tim im je izgubio
za jedan poen su bili bolji pistonsi, jennings 14 asistencija
wall i ostatak carobnjaka neocekivano pobjedili netse u gostima
knicksi uz veliku muku nakon dva produzetka uspjeli pobjediti uzasne i jadne buckse ove sezone, melo, jr i andrea su kombinovano sutali 21-67
minnesota poklonila poraz portlandu, love u direktnom okrsaju bolji od lamarcusa, lillard pokazao kakav je fail ubacivsi 36 poena uz 6 skokova i 6 asistencija
dallas ocekivano pobjedio memphis koji se jedva krpi u zadnje vrijeme
spursi i bez parkera uspjeli upisati gostujucu pobjedu protiv phoenixa
houston ocekivano lako dobio bullse, cak nisu morali biti raspucani u ovom slucaju
clippersi upisali ocekivanu jos jednu pobjedu, ovaj put protiv pelikana kod kojih ce se uskoro stvari polako vratiti na svoje mjesto 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Znači ako nisu zaslužili pobjedu po tvom mišljenu, nije trebalo ovo suditi kao faul?wade i james dobili pacerse, ko im je kriv, nisu sinoc zasluzili pobjedu pa makar bilo hiljadu faula koji nisu sudjeni, dzaba im
Grbavica naš je Hram!!!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Vidi kralju ozbiljno te pitam, ne navijam niti za Majami niti za Indijanu navijam za Netse radi Mirze, ali ako neko ne zasluži pobjedu po tvom mišljenju, to ne znači da se ne trebaju suditi očigledni faulovi!LenBias je napisao/la:bitno je da si ti skontao srz
Grbavica naš je Hram!!!
Joj i ja se opet moram prisjetiti onih bisera kako je Lillard fail... 
Tacno se nekad pitam jel' svi pratimo isti sport...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Haj molim te procitaj moj zadnji post o Lillardu jos jednom i mojne izvlaciti iz kontekstaYaSSaL je napisao/la:Joj i ja se opet moram prisjetiti onih bisera kako je Lillard fail...
btw. Lillard je playmaker i evo zabio 36 p i njegov tim izgubio i JEDINI je imao od cijele startne petorke u rubrici +- -9 , a SVI ostali su bili u +.
Po meni PG nije da nabija licne statistike , nego da PRVENSTVENO razigra ekipu , a kada se uzme u obzir da Lillard igra samo u jednom smjeru , znaci odbrana mu je 0 i opuca 14 trica , onda to meni lici na nabijanje licne statistike tipa Jennigns ili Holiday... , vjerovatno ce biti izabran za all star , ali meni to nije po ukusu pa kako god.
Covjece, znas li ti sta znaci FAIL? Mani mi se konteksta i supljaka...
tebi i tebi jedinomKobe Bryant je napisao/la:Haj molim te procitaj moj zadnji post o Lillardu jos jednom i mojne izvlaciti iz kontekstaYaSSaL je napisao/la:Joj i ja se opet moram prisjetiti onih bisera kako je Lillard fail...
Tacno se nekad pitam jel' svi pratimo isti sport...![]()
btw. Lillard je playmaker i evo zabio 36 p i njegov tim izgubio i JEDINI je imao od cijele startne petorke u rubrici +- -9 , a SVI ostali su bili u +.
Po meni PG nije da nabija licne statistike , nego da PRVENSTVENO razigra ekipu , a kada se uzme u obzir da Lillard igra samo u jednom smjeru , znaci odbrana mu je 0 i opuca 14 trica , onda to meni lici na nabijanje licne statistike tipa Jennigns ili Holiday... , vjerovatno ce biti izabran za all star , ali meni to nije po ukusu pa kako god.
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Love redovno izdominira LMA u direktnim okršajima. Da ne bude zabune, večinu PF-ova izdominira u direknim okršajima. Nema dvojbe da je top PF lige.
Ovo Fail me podsjeti na onog stručnjaka što napisa da je Stephenson netalentovan pa čovjek zabilježi 2 triple doublea u sljedeće dvije-tri sedmice.
Mislim da je bio fauls na šutu Georgea, hard luck šta da se radi.
Ovo Fail me podsjeti na onog stručnjaka što napisa da je Stephenson netalentovan pa čovjek zabilježi 2 triple doublea u sljedeće dvije-tri sedmice.
Mislim da je bio fauls na šutu Georgea, hard luck šta da se radi.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.