Haha niko ti ne prica o tome zasto sto su oni uplatili kes nekom "hrvatskom" klubu, vec o tome sto su uopste sponzori nekim klubovima a nekim nisu. Ako ces vec sponzorirati sportske klubove, sponzoriraj sve. Ako znas da Sarajevo i Zeljeznicar imaju armiju navijaca, a znas takođe da u Sarajevskom kantonu imas npr 20.000 pretplatnika, pa daj vrati malo tog novca tako sto ces dati klubovima koje vole. Ja da sam pretplatnik HT Eroneta i da cujem da je taj isti sponzor mom klubu, osjecao bih se 5 puta ljepse. Npr ja licno, zbog FKS poceo pusiti Auru, pijem Sarajevsko pivo, Sarajevski kiseljak itd O tome se radi. Nemoj mi odmah te nacionalne zajebancije potezat.ŠB_Fidelis je napisao/la:Nigdje veze. Pricate o drzavnoj firmi. To sad treba HT bojkotirati jer sponzorira, zaboga, Široki i Zrinjski? Sokantno, bit ce, sablaznjivo, taman kao da nemaju maltene iskljucivost na tim teritorijima (nazalost) na telekomunikaciju.
A tko je generalni sponzor primjerice Sarajevo Film Festivala vec devet zadnjih godina (potpisano i za 2014. i 2015. godinu), podsjetite me, i s kojim iznosom?
Ja ih (kao i bilo koga drugog koji mi ne nudi najbolju opciju za moj ulozeni novac) bojkotiram zato sto imam boljih opcija u pojedinim elementima telekomunikacija, a kome je tko sponzor, zivo me zaboli, samo nek ima zdrave i normalne racunice, odnosno isplativosti krajnjem korisniku, tocnije meni, a ovo su bedastoce i kompleksi iznad.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- moustapha
- Kontakt:
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Hehemoustapha je napisao/la:@Hordas Doboj,
Valja ti sad do Malezije.
Nešto se dešavaSabinho je napisao/la:Ne bi me to nista zacudilo
Brat je procitao Samirov status na fb i nesto je zakljucio![]()
moustapha je napisao/la:@Hordas Doboj,
Valja ti sad do Malezije.
audere est facere!
Joe!
Joe!

jedan od drugova
@Lik - napisao-la,Ti si kompleksaš jer ti smeta nešto, što ste s ponosom nosili par godina. To je isto kao da se stidite neke starije verzije grba koje ste imali. Tako je bilo i to je historija i to će uvjek biti da ste bili nogometni klub taj određeni period i to se neće mjenjat ostaće zapisano za vijeke vijekova. Upoznaj povijest svog kluba ili nam ovdje javno reci kako ste se zvali kada ste osnovani. Ispadaš kompleksaš i neznalica velika
[/quote]
____________________________________________________________________________________________________
@Lik - Nisam kompleksaš i uopšte mi ne smeta što smo bili par godina NKŽ. Nakon tih par godina smo vratili korijen engleske riječi i sada smo ponovo FKŽ.
Navijači Želje su Željovci, Čelika Čelikovci, Zvezde Zvedaši, Dinama Dinamovci, Veleža Veležovci, Zrinjskog Zrinjevci, Sarajeva Sarajlije, Maribora Mariborčani, Torpeda Torpederi.....
Zašto Vam je "krivo", kada Vas neko oslovljava Torpederima. Poznaješ historiju i to mi je drago.
____________________________________________________________________________________________________
@Lik - Nisam kompleksaš i uopšte mi ne smeta što smo bili par godina NKŽ. Nakon tih par godina smo vratili korijen engleske riječi i sada smo ponovo FKŽ.
Navijači Želje su Željovci, Čelika Čelikovci, Zvezde Zvedaši, Dinama Dinamovci, Veleža Veležovci, Zrinjskog Zrinjevci, Sarajeva Sarajlije, Maribora Mariborčani, Torpeda Torpederi.....
Zašto Vam je "krivo", kada Vas neko oslovljava Torpederima. Poznaješ historiju i to mi je drago.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
@avlami97
kome je krivo kad nam spomenu Torpedo levatu jedan, cim ti razmisljas bolan...jel znas da u fan shopu postoje izradjene majice kluba Torpedo kao predhodnika Sarajeva.... lijeci se..
kome je krivo kad nam spomenu Torpedo levatu jedan, cim ti razmisljas bolan...jel znas da u fan shopu postoje izradjene majice kluba Torpedo kao predhodnika Sarajeva.... lijeci se..
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
U tom periodu su cak bile provokacije sa njihove strane, tipa sad smo pravi bosanski klub jer je ''nogomet'' nasa rijec a ''football'' strana
sad bi to najradije gumicom da izbrisu, al' ne žemo
sad bi to najradije gumicom da izbrisu, al' ne žemo
-
vincenttan
- Kontakt:
hoce li kod njih biti "VASO MISKIN - CRNI"? htio bih jednucollector je napisao/la:@avlami97
Torpederu, nemam običaj da vrijeđam.collector je napisao/la:@avlami97
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Neće. Nismo se tako NIKADA zvali.vincenttan je napisao/la:hoce li kod njih biti "VASO MISKIN - CRNI"? htio bih jednucollector je napisao/la:@avlami97
-
vincenttan
- Kontakt:
al ste imali ogromnu želju
pa reko da je ispunite
(sistem vam tadasnji nije dozvolio)
(sistem vam tadasnji nije dozvolio)
- Hordas Doboj
- Kontakt:
@avlami97
Cuj Tropederi hahaha Koja ti je to izvedenica, ti iskompleksirani covjece? Kako si dosao do te jezicke promjene?! Inace svako ko bi se pozivao na to ime a da nije iskompleksiran bi rekao Torpedovci. Al iz tebe je izbio kompleks po ko zna koji put i morao si da pravis svoje privatne izvedenice
Bolest burazeru. Sam pokusaj provociranja na taj nacin pokazuje ustvari koliko te pucaju kompleksi.Nisam kompleksaš i uopšte mi ne smeta što smo bili par godina NKŽ. Nakon tih par godina smo vratili korijen engleske riječi i sada smo ponovo FKŽ.
Cuj Tropederi hahaha Koja ti je to izvedenica, ti iskompleksirani covjece? Kako si dosao do te jezicke promjene?! Inace svako ko bi se pozivao na to ime a da nije iskompleksiran bi rekao Torpedovci. Al iz tebe je izbio kompleks po ko zna koji put i morao si da pravis svoje privatne izvedenice
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Kompleksaš je @Łik. Niste se zvali TORPED, da bi bili Torpedovci, nego Torpedo iliti Torpederi iliti pak Torpedaši. Ne uči babu, kako se prave djeca. Odosmo u qurac.Hordas Doboj je napisao/la:@avlami97Bolest burazeru. Sam pokusaj provociranja na taj nacin pokazuje ustvari koliko te pucaju kompleksi.Nisam kompleksaš i uopšte mi ne smeta što smo bili par godina NKŽ. Nakon tih par godina smo vratili korijen engleske riječi i sada smo ponovo FKŽ.
Drago mi je da Ste na ljestvici, koja Vam omogućava, skoro, pa ravnopravnu borbu za trofeje. Ja živim za Željine pobjede i ciljeve. Ciljevi su da Željo uvijek pobjeđuje i osvaja trofeje, a kada se to ne desi, onda priznajem da je neko u datom momentu bolji ili ravnopravan sa nama. Kada se krene u utrku, svaki sportista želi, ili se potajno nada da prvi "presječe" vrpcu cilja.
Sportski pozdrav!
P.S. Posveti se učenju.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
@avlami97
Torpedo-Torpedo-vci
Torpedo-Torped-eri?
Torpedo-Torped-aši?
Sportski pozdrav i tebi.
P.S.
Posveti se učenju.
Torpedo-Torpedo-vci
Torpedo-Torped-eri?
Torpedo-Torped-aši?
Sportski pozdrav i tebi.
P.S.
Posveti se učenju.
-
bordobijeli
- Kontakt:
daj pa kako vam ne dosade glupa prepucavanja ,pišite ba koja vam je najbolja utakmica bila ,zanimljivosti s gostovanja ,analizirajte neke igrace .ima milion zanimljivih tema od prepirke seljo -torpedo ,njanjajevo -vaso miskin ,bas djecije .
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, SHZ82 i 20 gostiju.