I ja to gledam druže..majmunčina..S-Y-L-A-R je napisao/la:Samo ja pored ovakvog Lillarda uspijem onog debila odigrat7 od 21
A vam Duncan...neće da puca čovjek nikako..kakva užasna noć..stravično..
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
I ja to gledam druže..majmunčina..S-Y-L-A-R je napisao/la:Samo ja pored ovakvog Lillarda uspijem onog debila odigrat7 od 21
bevanda4 je napisao/la:nakon 2 tiketa zaredom koja sam pao jedan par (kvote 21 i 26), na zadnjemu čekam duncan over i nyk pobjedu..
Nyk X. (inače,teta u kladioni mi rekla da milvoki igram iks - najozbilnije, vjerovali ili ne..)
Upravo sam povratio u sebi.
vecinom igras kvota preko 20, smanji barem na deset. ili singlirajbevanda4 je napisao/la:ma nemam običaj plakat, pogotovo za novcima..
al današnji dan u kladioni, doslovno je izbio sve dobro u meni. dotuklo me ljudi.. jos ne dolazim sebi!
jel to splet okolnosti, jel to sudbina, jel to slucajnost, jel to karma... nemam riječi
Moze u isti kos i cijeli njegov tim, rookije iz Milwaukeeja dobili na guzoveMaradonaaa je napisao/la:bargniani je zvanicno najgluplji igrac na svijetu
Pa ja ne mogu 3 para pogodit sto se tice nba i broja koseva igraca, ne znam sta ocekujes ti kad dodas 10 parovaNYKnicks Fan je napisao/la:http://prntscr.com/2cb0du
Kontam nesto kao ovaj.barabababa je napisao/la:Pa ja ne mogu 3 para pogodit sto se tice nba i broja koseva igraca, ne znam sta ocekujes ti kad dodas 10 parovaNYKnicks Fan je napisao/la:http://prntscr.com/2cb0du
da ti obrazlozim zastodr.van nostrand je napisao/la:Moze u isti kos i cijeli njegov tim, rookije iz Milwaukeeja dobili na guzoveMaradonaaa je napisao/la:bargniani je zvanicno najgluplji igrac na svijetu
[youtube][/youtube]Maradonaaa je napisao/la:da ti obrazlozim zasto![]()
lopta se odbije specijalcu Bargnianiu,10 sekundi do kraja
umjesto da samo cuva loptu do kraja,on puca tricu,promasi i ovi opet izjednace i odu udrugi produzetak
cijela dvorana se cudi,komentatori ne mogu doc sebi
treba biti pravi specijalac da to uradis
inace New York cijeli je bio sinoc ocajan,samo Anthony i Smith zajedno imali sut 16-52
Udrih im je bio sinoc najbolji igrac i onda ti je sve jasno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.