FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
tacno harry nikakvih vijesti,pomalo me plasi ova tisina,niko nespominje pojacanja,nista 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
ja bi ti rekao al ce me baustelac sigurno prejebat i reci prije mene....zna on iz austrije sve prije nasharry_90 je napisao/la:Dosta zahebancija,imal nam gdje Smajlija ? Nema ga nesto u zadnje vrijeme,nikakvih pojacanja i to..

http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
Za Smajlija ne znam, ali organizacijski i kadrovski se radi punom parom.harry_90 je napisao/la:Dosta zahebancija,imal nam gdje Smajlija ? Nema ga nesto u zadnje vrijeme,nikakvih pojacanja i to..
Ekipa na zelenom travnjaku bi trebao da bude plod rada, ali prvo treba postaviti temelje.
tuzlanska Sloboda
- SaltCityAttack
- Kontakt:
koji je vama ljudi?....nemojte ba beze niste ni jedan ni drugi internet hooligani barem ja to znam..nusmir niej momak voli klub ide svudje sa ekipom i dolazi iz grde ovih mladjih navijaca i respektujem momka .. wienultras je iz nesto starije grupe navijaca koji su prije bili i takodjer respektujem poznavajuci vas ovako obojicu mislim da ste se bezveze sad poceli tu raspravljati..da su u pitanju neki drugi pa hajde ja bi rekao, ali ebiga vas dvojica zaista ne pripadate toj grupi navijaca preko interneta
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
Sto me nervira sto ovi na fb stranici FK Sloboda Tuzla reklamiraju ovu Natasu Bekvalac.
www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
brate fukare se crne na svakom cosku.....sad kad je sve uredu kad nema sranja opet se nesto mora naci samo da se blati ime.......sad vam ne valja kad se ne tucemo svake sedmice ?? kad nema natpisa u novinama svake sedmice da smo negdje sranje napravili ?? pa ajmo onda udariti po tome da fukare ne prihvataju ljude iz kantona.....SaltCityAttack je napisao/la:koji je vama ljudi?....nemojte ba beze niste ni jedan ni drugi internet hooligani barem ja to znam..nusmir niej momak voli klub ide svudje sa ekipom i dolazi iz grde ovih mladjih navijaca i respektujem momka .. wienultras je iz nesto starije grupe navijaca koji su prije bili i takodjer respektujem poznavajuci vas ovako obojicu mislim da ste se bezveze sad poceli tu raspravljati..da su u pitanju neki drugi pa hajde ja bi rekao, ali ebiga vas dvojica zaista ne pripadate toj grupi navijaca preko interneta
jednom za sva vremena
FUKARE POSTOJE U BRCKOM
FUKARE POSTOJE U DOBOJ ISTOKU
FUKARE POSTOJE U GRACANICI
FUKARE POSTOJE U KALESIJI
FUKARE POSTOJE U ZIVINICAMA
zar ovo nije dovoljno da se zna da su svi dobrodosli ???? bila je greska i ove sezone ali je odma ispravljena i momci ti dolaze i dalje ........ i nemojte dzaba vi pricati o necemu sto ja zivim svaki dan !
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
- SaltCityAttack
- Kontakt:
MA ZNAM UPRAVU SI..ma ljudi to gledaju zbog ranije pa kontaju da je to isto..svugdje imas onih koji ne zele nikog stranog na tribini..danas je jako tesko i primiti nekog u grupu sa strane..mors ga prvo dobro ispitat ko je sta je svakako ...ma sto se mene tice svi su dobrodosli tu uvjek je tako bilo..pa ebote u moje vrijeme recimo posto sam cesto ponavljao gopdine u skolu nekako sam dospjeo i u razred sa bratom od zlajcia
...eh mi smo ti haman pa u razredu jedini bili iz Tuzle
.. a puno smo negativnih stvari slusali od tih ljudi sa strane, a puno smo ih i priveli sebi pa su dolazili sa nama na utakmice...ja ih barem znam jos 5-6 koji su bili sa strane pa su dolazili..ali kazem bilo je i negativnih jako puno

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
DrzavaTuzla je napisao/la:Sto me nervira sto ovi na fb stranici FK Sloboda Tuzla reklamiraju ovu Natasu Bekvalac.
to kad sam vidio,bilo je vrhunac svega.
očekujem u tom istom klubu grb Slobode

Pobjeda je bolja od orgazma!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
to se nezaboravlja,demontira nas zeljo,a sjever goriSaltCityAttack je napisao/la:[youtube][/youtube]

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma ovdje ima finih isjecaka sa utakmica...ljepo izgleda ovaj video I kamo srece da opet ovako svi ko nekad
...a to kD gubis I da grmi I treba..ja sam uvjek nekako kad nema rezultata emotivni I nekako osjecam da bi puno vise dao nego kad su rezultati prisutni...jednostavno nekako tek dltad osjetis koliko zapravo volis svoj klub kad te unistavaju ubijaju ...ne znam mi kad smo ispali mede da je neko snimao garant bi negdje osvano na youtube ahhHH..ne znam tolike emocije I onda te neko ubjedjuje govori **** ovo ono a ti rodjenoj familiji psujes **** I musterije za posao gdje ti se nudi neka fin cifrA novca...ma sjecam se ovaj me zove reko ako te ja budem u ovakvim usl9vima vozio izginut cemo bolje reko trazi nekog drugo
...jednostavno kao da sam umro sve je potonulo 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
znam taj osjecaj...ja sam sjedio pred tv i pratio sta se desava,gledao sam bilo direktno slavija-sloboda...
pratim u mostaru...zabi ga velez reko to,ma to rodjeni...derem se kroz kucu velez velez,otac mislio da sam lud,kad...potop...za dvije minute dva gola goska....sjedim i gledam u txt....gledam..i placem...nemam pojma mati kaze da sam sjedio tako jedno dva sata posle utakmice...koda mi je sve propalo u zivotu..nemoze to svako razumiti..navikli smo mi na borbu za opstanak,kako znam za sebe vecinu sezona je tako,ali ispasti na takav nacin,jbg.....

pratim u mostaru...zabi ga velez reko to,ma to rodjeni...derem se kroz kucu velez velez,otac mislio da sam lud,kad...potop...za dvije minute dva gola goska....sjedim i gledam u txt....gledam..i placem...nemam pojma mati kaze da sam sjedio tako jedno dva sata posle utakmice...koda mi je sve propalo u zivotu..nemoze to svako razumiti..navikli smo mi na borbu za opstanak,kako znam za sebe vecinu sezona je tako,ali ispasti na takav nacin,jbg.....

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Eh sad hocu da se vratimo na taj nacin 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Kontakt:
radi se na tome,kako god nama je biti prvi,pa makar sa lijevim nogama igrali svi 

-
- Interni moderator
- Kontakt:
reko da navratim i vidim imal sta novo ovdje kad vidim da su se neki stigli i izvrijedzat pored mora problema sto u klubu sto u grupi...fino,fino
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Znas zasto je to tako ? Ako ne znate evo ja cu da vam kazem, administrator koji vodi **** vodi i stranicu Fk Sloboda tako da me i ne cudi sve to, ne bi sad da navodim ko je to al vrlo dobro je poznat .DrzavaTuzla je napisao/la:Sto me nervira sto ovi na fb stranici FK Sloboda Tuzla reklamiraju ovu Natasu Bekvalac.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Moderator
- Kontakt:
I ja to primjetih, i to dva puta objavljenofukara87 je napisao/la:Znas zasto je to tako ? Ako ne znate evo ja cu da vam kazem, administrator koji vodi **** vodi i stranicu Fk Sloboda tako da me i ne cudi sve to, ne bi sad da navodim ko je to al vrlo dobro je poznat .DrzavaTuzla je napisao/la:Sto me nervira sto ovi na fb stranici FK Sloboda Tuzla reklamiraju ovu Natasu Bekvalac.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
fukara87 je napisao/la:
Znas zasto je to tako ? Ako ne znate evo ja cu da vam kazem, administrator koji vodi **** vodi i stranicu Fk Sloboda tako da me i ne cudi sve to, ne bi sad da navodim ko je to al vrlo dobro je poznat .
Da zna se ,ali Nataša Bekvalac na fudbalskoj stranici

babe i žabe ne idu!
- Probisvjet
- Kontakt:
Ako nemate tacnu informaciju zasto Netasa na FB FK Sloboda onda nemojte iznositi netacne info.
Zna se dobro zasto je tu.

Zna se dobro zasto je tu.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
evo ga Azmire iskeširaj dobre pare i on je našBh. reprezentativac Miroslav Stevanović napušta Elche

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.