Marsal je napisao/la: Ti pertle bez legende ne znaš svezat prvi kamoli odigrat. Ne bi me čudilo da ispadne da ti je @legenda reala otac.
ne, on mi je master roshi
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Marsal je napisao/la: Ti pertle bez legende ne znaš svezat prvi kamoli odigrat. Ne bi me čudilo da ispadne da ti je @legenda reala otac.
Zao mi je, ali u Backspaceu nije islo, najmanje sam cijenjen igrac a najvise golova daoMarsal je napisao/la:Nećemo. Idemo iz inata vratit se u prvu i osvojiti je. Viper nas izgleda napušta, prodana duša. Imaš li išta protiv da nam ja nadjem novog igrača?Edin TM87 je napisao/la:Hocemo se oprastat lagano od ovog, Marsal?
Nakon 4 sezone provedene u ekipi FC Ljuta Krajina došlo vrijeme za rastanak, ali uvijek će biti mjesta za tebe u ovoj ekipi dok ja budem igrao, nadam se da ćeš ostati navijač ovog klubaLjumanM95 je napisao/la:Eto kao neka vrsta satisfakcije za narednu sezonu tražite novog (nadam se redovnijeg) igrača pa da konačno uzmete titulu jer ste je zaslužili.
Kakvo pojacanje za ekipu Ljute KrajineGoalgetter je napisao/la:Hvala na svemu @Ljuman, zajedno smo busili mreze protivnika, bili smo odlican trio.![]()
I takodjer, dobrodosao @MrHc.
Brajla budi spreman na busenje hehearelinho je napisao/la:Kakvo pojacanje za ekipu Ljute KrajineGoalgetter je napisao/la:Hvala na svemu @Ljuman, zajedno smo busili mreze protivnika, bili smo odlican trio.![]()
I takodjer, dobrodosao @MrHc.![]()
A vama zweitaa jeeeeeee.legenda reala je napisao/la:Ispušićemo na penale, najvjerovatnije, Micron će ovaj mjesec ostati bez plate, zbog lošeg izvođenja penala![]()
Ja ispunjavam ove najvaznije uvjete i izuzetno mi je drago da ih ispunjavamMarsal je napisao/la:- da smatra da su svi navijači Bauerna niža rasa i da ih uvijek i u svakoj prilici naziva kobasičarima jer to jesu
- da nije navijač Čelzija, Citya, Barcelone i Bayerna ofkors jer su njihovi navijači nejač i slabašna djeca
a jesmo nafakazenicanin je napisao/la:Pa opet ostajemo u 3 ligi...I opet baraz pa nevjerovatno,ne znam da li imate ove podatke utakmica baraza ali mislim da Gromovi imaju tu najvise utakmica...
vise srece 3 put barem za menePadovan je napisao/la:Čestitke FK Pjetlovi i Gongashi na opstanku u 1.ligi odnosno 2.ligi , a FK Gromovi i Green Dragnosima više sreće drugi put!
Mislim da sam dobro sve sabrao, ali ako primijetite greške samo javite!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.