sad sam pročitao da je namješteno da bude XGBO je napisao/la:lensu ponistise cist go pa bogtejebao
gamad

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
sad sam pročitao da je namješteno da bude XGBO je napisao/la:lensu ponistise cist go pa bogtejebao
dabogda tako namjestali mame kad ih bide trebalo karati,**** im sve sad su nasli gubiti do kraja ce lens zabiti i 2-2 **** familiju svimazgmiky je napisao/la:sad sam pročitao da je namješteno da bude XGBO je napisao/la:lensu ponistise cist go pa bogtejebao
gamad
Odigram listic, mala kvota, udjem na forum nadjen "siguricu" i padam cetvrtu noc zaredom.Nije da nekog prozivam ali nikad vise igrati necu ovo sto svi igraju, ko Hiberta neku noc.Titova-Juga je napisao/la:Dunkerque, navlakusa noci
Takodjer, jos dodam x ali dzaba. Mali djavo cuci u svima nama I uvijek nas potakne da igramo nesto sto mozda ne bi da nismo vidili kod nekog drugog.Arhitekt je napisao/la:Odigram listic, mala kvota, udjem na forum nadjen "siguricu" i padam cetvrtu noc zaredom.Nije da nekog prozivam ali nikad vise igrati necu ovo sto svi igraju, ko Hiberta neku noc.Titova-Juga je napisao/la:Dunkerque, navlakusa noci
evo prošao ti je LampeTorres_9 je napisao/la:hajde lampeeeeeeeeeeeeee jos 4
edit jossssssss 2
Nista od toga, daj Boze da ne prime jos koji u nastavkuzgmiky je napisao/la:sad sam pročitao da je namješteno da bude XGBO je napisao/la:lensu ponistise cist go pa bogtejebao
gamad
Nije mozda ne bi,nego ne bi 100%Titova-Juga je napisao/la:
Takodjer, jos dodam x ali dzaba. Mali djavo cuci u svima nama I uvijek nas potakne da igramo nesto sto mozda ne bi da nismo vidili kod nekog drugog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.