BH MMA, kickbox, box, judo, karate...

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

fera
Kontakt:

Re: BH MMA, kickbox, box, judo, karate...

Post Postao/la fera » 13 dec 2013, 20:45

pobjeda emkica u makedoniji. nesto slabiji protivnik al igor je sa pola snage uspio do pobjede doci.
You are someone else I am still right here

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 15 dec 2013, 22:47

fera je napisao/la:pobjeda emkica u makedoniji. nesto slabiji protivnik al igor je sa pola snage uspio do pobjede doci.
Nije neki protivnik bio ali dobra borba Igora i vidi se kako ima dobru noznu tehniku i snagu u nogama, i ako protiv EL Bounija ce mu opet biti tesko jer ipak covjek trenira u Mikes-gymu i ima najbolje sparning partnere itd.

Cudno mi sto je OBN samo prenosio 2 k1 borbe a ostale ne? Imalo je u mma djelu par zanimljivi borbi i onaj Gzim iz GG borac sa pocentijalom.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 dec 2013, 23:55

Polo je napisao/la:
fera je napisao/la:pobjeda emkica u makedoniji. nesto slabiji protivnik al igor je sa pola snage uspio do pobjede doci.
Nije neki protivnik bio ali dobra borba Igora i vidi se kako ima dobru noznu tehniku i snagu u nogama, i ako protiv EL Bounija ce mu opet biti tesko jer ipak covjek trenira u Mikes-gymu i ima najbolje sparning partnere itd.

Cudno mi sto je OBN samo prenosio 2 k1 borbe a ostale ne? Imalo je u mma djelu par zanimljivi borbi i onaj Gzim iz GG borac sa pocentijalom.
ja mislim da gzim albanac il sa kosova tako nesto a trenira u holandiji. ovo mu je tek treca mma borba, prvu je izgubio u ffcu od ante delije al je nakon toga dosta napredovao i evo vec dva protivnika u nizu je poslao na spavanje.
obn kasni sa prenosom k1 dio pocne u pola 8 a oni se tek u 9 ukljucuju.
dobar je emkic al morace poraditi malo na rucnim tehnikama i na kretnjama jer zna nekad biti dosta statican kad protivnik napada.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 16 dec 2013, 00:42

fera je napisao/la:
Polo je napisao/la:

ja mislim da gzim albanac il sa kosova tako nesto a trenira u holandiji. ovo mu je tek treca mma borba, prvu je izgubio u ffcu od ante delije al je nakon toga dosta napredovao i evo vec dva protivnika u nizu je poslao na spavanje.
obn kasni sa prenosom k1 dio pocne u pola 8 a oni se tek u 9 ukljucuju.
dobar je emkic al morace poraditi malo na rucnim tehnikama i na kretnjama jer zna nekad biti dosta statican kad protivnik napada.
Jeste trenira u golden glory breda mlad je jos uvijek nema puno borbi ali je vidljivo da ima potencijal. FFC radi dobar posao i to je vidljivo i jedva cekam njihov event u BiH. Igor je isto mlad i dosta moze uciti ali ipak naravno da zaostajemo kada je k1 u pitanju od Holandije koja je dominatna u tom sportu u regionu Rumunija i Hrvatska su ispred nas dok smo mi mozda tu sa Slovenijom ispred Srbije,Makedonije,Bugarske Kosova/Albanije i CG Madzarske. Dobro je sto ce FFC doci u BiH je ipak je to jedina ozbiljna organizacija a sramotno je to da mi nemamo nijednu organizaciju Sarajevo fight night je pokusavao ali nije uspjeo isto i Noc Gladijatora mislim Redzpovica ali isto nije nastavio kao i mnoge neke manje manifestacije.

BORBA
Kontakt:

Post Postao/la BORBA » 17 dec 2013, 20:17

Ljubuški 21. decembar,
Uvodne borbe:

1. -91 kg. Ivan Marković (KTB-Scorpion,Orašje) vs. Senad Beriša (Sparta, Sarajevo)- IFMA Muay Thai 3x2 min

2. -91 kg. Derviš Bukva (KTB-Scorpion,Orašje) vs. Ermin Hodžić (Pretorian Sarajevo)- IFMA Muay Thai 3x2 min

3. -93 kg. Ante Primorac (Boxing club Robert P.) vs Dean Čolić (Scorpion Team,Sarajevo)- MMA 2x5 min

4. -73 kg. Mario Marković (KTB Ludvig Pavlović, Ljubuški) vs TBA (Mađarska) -WBC Muay thai 3x3 min

5. -93 kg. Domagoj Pejčinović ( KSB ARTI, Ljubuški) vs TBA (Mađarska)- MMA 2x5 min

Turnir četvorice WBC Muay Thai

6. -86 kg. Zlatko Bajić (Hrvatska) vs Muamer Jugović (BiH)- WBC Muay Thai 3x3 min.

7. -86 kg. Mesud Selimović (BiH) vs Miloš Vulović ( Crna Gora) – WBC Muay Thai 3x3 min.

Borba večeri MMA

8. +93 kg. Ivo Skopljak (KTB Ludvig Pavlović, Ljubuski vs Abel Karagity (Mađarska) – MMA 2x5 min.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 19 dec 2013, 22:43

Hoce li biti Muamera sada u subotu u Rumuniji na superkombatu?

BORBA
Kontakt:

Post Postao/la BORBA » 20 dec 2013, 17:02

Neće, "došlo je do nekih problema pa ćemo Muamera gledati u sezoni 2014"

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 20 dec 2013, 21:43

BORBA je napisao/la:Neće, "došlo je do nekih problema pa ćemo Muamera gledati u sezoni 2014"
U organizaciji ili kod Muamera?

BORBA
Kontakt:

Post Postao/la BORBA » 22 dec 2013, 19:40

Polo je napisao/la:
BORBA je napisao/la:Neće, "došlo je do nekih problema pa ćemo Muamera gledati u sezoni 2014"
U organizaciji ili kod Muamera?
To mi je rekao pr Superkombata..

Muamer Jugović osvojio turnir u Ljubuškom

Muamer Jugovic vs Zlatko Bajic, Jugović Ko' 1.runda
Milos Vulovic vs Mesud Selimovic, Vulović Tko 2.runda
Finale:
Muamer Jugovic vs Milos Vulovic, Jugović Tko 2.runda

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 22 dec 2013, 20:20

Mislio sam da ovaj Selimovic ima vise potencijala ali ocigledno ne trenutno od ovih mladih boraca koji nadolaze mogli bi reci da je Emkic najbolji.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 24 dec 2013, 14:17

Steta sto nemamo vise nasih boraca pri SUPERKOMBATU jer je to 2 organizacija iza Glory-a.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 24 dec 2013, 19:37

Ko je ovaj Muamer Jugović, odakle je, gdje trenira znali iko, prvi put čujem za njega.
Evo vidim nastupao je u MMA ali ima sve poraze, izgleda puno bolje mu leži stand up borba.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 25 dec 2013, 15:47

stokton je napisao/la:Ko je ovaj Muamer Jugović, odakle je, gdje trenira znali iko, prvi put čujem za njega.
Evo vidim nastupao je u MMA ali ima sve poraze, izgleda puno bolje mu leži stand up borba.
Skoro je osvojio valjda turnir 4 u Ljubuskom cini mi se a vise informacija ne znam odakle je i gdje trenira. Danasnji mma je mnogo zahjtevni i sa stand-upom ne mozes proci ako i ostale vjestine ne poznajes dovoljno.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 dec 2013, 21:54

stokton je napisao/la:Ko je ovaj Muamer Jugović, odakle je, gdje trenira znali iko, prvi put čujem za njega.
strmonja fight team novi travnik tu je bio ne znam jel mijenjao sta ja mislim da nije.
sto se mesuda tice prvi put kad sam ga gledao u sarajevu pozitivno me iznenadio al od tada kao da gledam drugog borca... uvijek nespreman i jedva ceka da se borba zavrsi... sklon i predajama.
emkic je daleko od vrhunskog borca al je od ovih mlađih najbolji sto imamo. kad bi poradio malo vise na rucnim tehnikama i odbrani generalno mislim i na drzanje ruku i na kretanje tijela i glave mogao bi biti dosta dobar borac.

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 27 dec 2013, 00:56

fera je napisao/la:
strmonja fight team novi travnik tu je bio ne znam jel mijenjao sta ja mislim da nije.
sto se mesuda tice prvi put kad sam ga gledao u sarajevu pozitivno me iznenadio al od tada kao da gledam drugog borca... uvijek nespreman i jedva ceka da se borba zavrsi... sklon i predajama.
emkic je daleko od vrhunskog borca al je od ovih mlađih najbolji sto imamo. kad bi poradio malo vise na rucnim tehnikama i odbrani generalno mislim i na drzanje ruku i na kretanje tijela i glave mogao bi biti dosta dobar borac.
Dobro malo euroforicno je govorit vrhunski ali je Igor sigurno kvalitetan imajuci u vidu uslove nase kao i ovisan je sparing partnera. Mozda bi malo trebo se vise krecati to je vidljivo ali dobro na pocetku je nadajmo se da ce raditi na tome.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 28 dec 2013, 21:23

najavljuju ovog deniza ko da je neki dobar borac u pitanju :mrgreen: al mozda se pokaze kao atraktivan...

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 30 dec 2013, 00:10

fera je napisao/la:
najavljuju ovog deniza ko da je neki dobar borac u pitanju :mrgreen: al mozda se pokaze kao atraktivan...
Nizak je za tesku kategoriju a u teskoj je, onako nije los samo nije ni neka svjetska klasa i ako se borio i u showtimeu protiv Ghite. Nego ne znam ovo najaljuju Redzovica jel se to on vraca u k1? ili je boks mec u pitanju?

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 dec 2013, 07:45

Polo je napisao/la:
fera je napisao/la:
Nizak je za tesku kategoriju a u teskoj je, onako nije los samo nije ni neka svjetska klasa i ako se borio i u showtimeu protiv Ghite. Nego ne znam ovo najaljuju Redzovica jel se to on vraca u k1? ili je boks mec u pitanju?
to za adnana nisam siguran, moguce da ce biti box mec a mzoda ce lik biti u publici kao posmatrac pa ga najavljuju ni to me ne bi zacudilo :D

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 01 jan 2014, 20:01

quote]
to za adnana nisam siguran, moguce da ce biti box mec a mzoda ce lik biti u publici kao posmatrac pa ga najavljuju ni to me ne bi zacudilo :D[/quote]

Najprije ce biti to zadnje.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 2 gosta.