BH MMA, kickbox, box, judo, karate...
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: BH MMA, kickbox, box, judo, karate...
pobjeda emkica u makedoniji. nesto slabiji protivnik al igor je sa pola snage uspio do pobjede doci.
You are someone else I am still right here
Nije neki protivnik bio ali dobra borba Igora i vidi se kako ima dobru noznu tehniku i snagu u nogama, i ako protiv EL Bounija ce mu opet biti tesko jer ipak covjek trenira u Mikes-gymu i ima najbolje sparning partnere itd.fera je napisao/la:pobjeda emkica u makedoniji. nesto slabiji protivnik al igor je sa pola snage uspio do pobjede doci.
Cudno mi sto je OBN samo prenosio 2 k1 borbe a ostale ne? Imalo je u mma djelu par zanimljivi borbi i onaj Gzim iz GG borac sa pocentijalom.
ja mislim da gzim albanac il sa kosova tako nesto a trenira u holandiji. ovo mu je tek treca mma borba, prvu je izgubio u ffcu od ante delije al je nakon toga dosta napredovao i evo vec dva protivnika u nizu je poslao na spavanje.Polo je napisao/la:Nije neki protivnik bio ali dobra borba Igora i vidi se kako ima dobru noznu tehniku i snagu u nogama, i ako protiv EL Bounija ce mu opet biti tesko jer ipak covjek trenira u Mikes-gymu i ima najbolje sparning partnere itd.fera je napisao/la:pobjeda emkica u makedoniji. nesto slabiji protivnik al igor je sa pola snage uspio do pobjede doci.
Cudno mi sto je OBN samo prenosio 2 k1 borbe a ostale ne? Imalo je u mma djelu par zanimljivi borbi i onaj Gzim iz GG borac sa pocentijalom.
obn kasni sa prenosom k1 dio pocne u pola 8 a oni se tek u 9 ukljucuju.
dobar je emkic al morace poraditi malo na rucnim tehnikama i na kretnjama jer zna nekad biti dosta statican kad protivnik napada.
Jeste trenira u golden glory breda mlad je jos uvijek nema puno borbi ali je vidljivo da ima potencijal. FFC radi dobar posao i to je vidljivo i jedva cekam njihov event u BiH. Igor je isto mlad i dosta moze uciti ali ipak naravno da zaostajemo kada je k1 u pitanju od Holandije koja je dominatna u tom sportu u regionu Rumunija i Hrvatska su ispred nas dok smo mi mozda tu sa Slovenijom ispred Srbije,Makedonije,Bugarske Kosova/Albanije i CG Madzarske. Dobro je sto ce FFC doci u BiH je ipak je to jedina ozbiljna organizacija a sramotno je to da mi nemamo nijednu organizaciju Sarajevo fight night je pokusavao ali nije uspjeo isto i Noc Gladijatora mislim Redzpovica ali isto nije nastavio kao i mnoge neke manje manifestacije.fera je napisao/la:ja mislim da gzim albanac il sa kosova tako nesto a trenira u holandiji. ovo mu je tek treca mma borba, prvu je izgubio u ffcu od ante delije al je nakon toga dosta napredovao i evo vec dva protivnika u nizu je poslao na spavanje.Polo je napisao/la:Nije neki protivnik bio ali dobra borba Igora i vidi se kako ima dobru noznu tehniku i snagu u nogama, i ako protiv EL Bounija ce mu opet biti tesko jer ipak covjek trenira u Mikes-gymu i ima najbolje sparning partnere itd.fera je napisao/la:pobjeda emkica u makedoniji. nesto slabiji protivnik al igor je sa pola snage uspio do pobjede doci.
obn kasni sa prenosom k1 dio pocne u pola 8 a oni se tek u 9 ukljucuju.
dobar je emkic al morace poraditi malo na rucnim tehnikama i na kretnjama jer zna nekad biti dosta statican kad protivnik napada.
Ljubuški 21. decembar,
Uvodne borbe:
1. -91 kg. Ivan Marković (KTB-Scorpion,Orašje) vs. Senad Beriša (Sparta, Sarajevo)- IFMA Muay Thai 3x2 min
2. -91 kg. Derviš Bukva (KTB-Scorpion,Orašje) vs. Ermin Hodžić (Pretorian Sarajevo)- IFMA Muay Thai 3x2 min
3. -93 kg. Ante Primorac (Boxing club Robert P.) vs Dean Čolić (Scorpion Team,Sarajevo)- MMA 2x5 min
4. -73 kg. Mario Marković (KTB Ludvig Pavlović, Ljubuški) vs TBA (Mađarska) -WBC Muay thai 3x3 min
5. -93 kg. Domagoj Pejčinović ( KSB ARTI, Ljubuški) vs TBA (Mađarska)- MMA 2x5 min
Turnir četvorice WBC Muay Thai
6. -86 kg. Zlatko Bajić (Hrvatska) vs Muamer Jugović (BiH)- WBC Muay Thai 3x3 min.
7. -86 kg. Mesud Selimović (BiH) vs Miloš Vulović ( Crna Gora) – WBC Muay Thai 3x3 min.
Borba večeri MMA
8. +93 kg. Ivo Skopljak (KTB Ludvig Pavlović, Ljubuski vs Abel Karagity (Mađarska) – MMA 2x5 min.
Uvodne borbe:
1. -91 kg. Ivan Marković (KTB-Scorpion,Orašje) vs. Senad Beriša (Sparta, Sarajevo)- IFMA Muay Thai 3x2 min
2. -91 kg. Derviš Bukva (KTB-Scorpion,Orašje) vs. Ermin Hodžić (Pretorian Sarajevo)- IFMA Muay Thai 3x2 min
3. -93 kg. Ante Primorac (Boxing club Robert P.) vs Dean Čolić (Scorpion Team,Sarajevo)- MMA 2x5 min
4. -73 kg. Mario Marković (KTB Ludvig Pavlović, Ljubuški) vs TBA (Mađarska) -WBC Muay thai 3x3 min
5. -93 kg. Domagoj Pejčinović ( KSB ARTI, Ljubuški) vs TBA (Mađarska)- MMA 2x5 min
Turnir četvorice WBC Muay Thai
6. -86 kg. Zlatko Bajić (Hrvatska) vs Muamer Jugović (BiH)- WBC Muay Thai 3x3 min.
7. -86 kg. Mesud Selimović (BiH) vs Miloš Vulović ( Crna Gora) – WBC Muay Thai 3x3 min.
Borba večeri MMA
8. +93 kg. Ivo Skopljak (KTB Ludvig Pavlović, Ljubuski vs Abel Karagity (Mađarska) – MMA 2x5 min.
Hoce li biti Muamera sada u subotu u Rumuniji na superkombatu?
Neće, "došlo je do nekih problema pa ćemo Muamera gledati u sezoni 2014"
U organizaciji ili kod Muamera?BORBA je napisao/la:Neće, "došlo je do nekih problema pa ćemo Muamera gledati u sezoni 2014"
To mi je rekao pr Superkombata..Polo je napisao/la:U organizaciji ili kod Muamera?BORBA je napisao/la:Neće, "došlo je do nekih problema pa ćemo Muamera gledati u sezoni 2014"
Muamer Jugović osvojio turnir u Ljubuškom
Muamer Jugovic vs Zlatko Bajic, Jugović Ko' 1.runda
Milos Vulovic vs Mesud Selimovic, Vulović Tko 2.runda
Finale:
Muamer Jugovic vs Milos Vulovic, Jugović Tko 2.runda
Mislio sam da ovaj Selimovic ima vise potencijala ali ocigledno ne trenutno od ovih mladih boraca koji nadolaze mogli bi reci da je Emkic najbolji.
Steta sto nemamo vise nasih boraca pri SUPERKOMBATU jer je to 2 organizacija iza Glory-a.
Ko je ovaj Muamer Jugović, odakle je, gdje trenira znali iko, prvi put čujem za njega.
Evo vidim nastupao je u MMA ali ima sve poraze, izgleda puno bolje mu leži stand up borba.
Evo vidim nastupao je u MMA ali ima sve poraze, izgleda puno bolje mu leži stand up borba.
Skoro je osvojio valjda turnir 4 u Ljubuskom cini mi se a vise informacija ne znam odakle je i gdje trenira. Danasnji mma je mnogo zahjtevni i sa stand-upom ne mozes proci ako i ostale vjestine ne poznajes dovoljno.stokton je napisao/la:Ko je ovaj Muamer Jugović, odakle je, gdje trenira znali iko, prvi put čujem za njega.
strmonja fight team novi travnik tu je bio ne znam jel mijenjao sta ja mislim da nije.stokton je napisao/la:Ko je ovaj Muamer Jugović, odakle je, gdje trenira znali iko, prvi put čujem za njega.
sto se mesuda tice prvi put kad sam ga gledao u sarajevu pozitivno me iznenadio al od tada kao da gledam drugog borca... uvijek nespreman i jedva ceka da se borba zavrsi... sklon i predajama.
emkic je daleko od vrhunskog borca al je od ovih mlađih najbolji sto imamo. kad bi poradio malo vise na rucnim tehnikama i odbrani generalno mislim i na drzanje ruku i na kretanje tijela i glave mogao bi biti dosta dobar borac.
Dobro malo euroforicno je govorit vrhunski ali je Igor sigurno kvalitetan imajuci u vidu uslove nase kao i ovisan je sparing partnera. Mozda bi malo trebo se vise krecati to je vidljivo ali dobro na pocetku je nadajmo se da ce raditi na tome.fera je napisao/la:strmonja fight team novi travnik tu je bio ne znam jel mijenjao sta ja mislim da nije.stokton je napisao/la:Ko je ovaj Muamer Jugović, odakle je, gdje trenira znali iko, prvi put čujem za njega.
sto se mesuda tice prvi put kad sam ga gledao u sarajevu pozitivno me iznenadio al od tada kao da gledam drugog borca... uvijek nespreman i jedva ceka da se borba zavrsi... sklon i predajama.
emkic je daleko od vrhunskog borca al je od ovih mlađih najbolji sto imamo. kad bi poradio malo vise na rucnim tehnikama i odbrani generalno mislim i na drzanje ruku i na kretanje tijela i glave mogao bi biti dosta dobar borac.
najavljuju ovog deniza ko da je neki dobar borac u pitanjuPolo je napisao/la:Novi NO LIMIT
http://www.fightsite.hr/vijesti-iz-regi ... vent-u-bih

Nizak je za tesku kategoriju a u teskoj je, onako nije los samo nije ni neka svjetska klasa i ako se borio i u showtimeu protiv Ghite. Nego ne znam ovo najaljuju Redzovica jel se to on vraca u k1? ili je boks mec u pitanju?fera je napisao/la:najavljuju ovog deniza ko da je neki dobar borac u pitanjuPolo je napisao/la:Novi NO LIMIT
http://www.fightsite.hr/vijesti-iz-regi ... vent-u-bihal mozda se pokaze kao atraktivan...
to za adnana nisam siguran, moguce da ce biti box mec a mzoda ce lik biti u publici kao posmatrac pa ga najavljuju ni to me ne bi zacudiloPolo je napisao/la:Nizak je za tesku kategoriju a u teskoj je, onako nije los samo nije ni neka svjetska klasa i ako se borio i u showtimeu protiv Ghite. Nego ne znam ovo najaljuju Redzovica jel se to on vraca u k1? ili je boks mec u pitanju?fera je napisao/la:najavljuju ovog deniza ko da je neki dobar borac u pitanjuPolo je napisao/la:Novi NO LIMIT
http://www.fightsite.hr/vijesti-iz-regi ... vent-u-bihal mozda se pokaze kao atraktivan...

quote]
to za adnana nisam siguran, moguce da ce biti box mec a mzoda ce lik biti u publici kao posmatrac pa ga najavljuju ni to me ne bi zacudilo
[/quote]
Najprije ce biti to zadnje.
to za adnana nisam siguran, moguce da ce biti box mec a mzoda ce lik biti u publici kao posmatrac pa ga najavljuju ni to me ne bi zacudilo

Najprije ce biti to zadnje.