FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
nekad birvaktile - krcata Grbavica
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
beton emisijabagrcavi je napisao/la:Ko ima face tv neka prebaci, zanimljiv program Java i Džine

Najbolje je navijanje na kraju bilo, hahahaha. Čak i ovdje smo glasniji od njih biliaS_Roma je napisao/la:beton emisijabagrcavi je napisao/la:Ko ima face tv neka prebaci, zanimljiv program Java i Džine

Stanić:"Sarajevo prije par godina nije bio nikakav konkurent" hahaha koji kralj 

jasta , prvu pjesmu jedva pocesteKera1133 je napisao/la:Stanić:"Sarajevo prije par godina nije bio nikakav konkurent" hahaha koji kralj

Trema bolan hahaaS_Roma je napisao/la:jasta , prvu pjesmu jedva pocesteKera1133 je napisao/la:Stanić:"Sarajevo prije par godina nije bio nikakav konkurent" hahaha koji kralj![]()
![]()
- PehariSuTu
- Kontakt:
Hoće li biti repriza i kad?aS_Roma je napisao/la:beton emisijabagrcavi je napisao/la:Ko ima face tv neka prebaci, zanimljiv program Java i Džine
evo kontranapada,evo velike prilike,stopostotna šansa,1-0 vodi Željezničarrr...90. minut susretaaa,Željo vodi 1-0,eksplodiralo je sada Olimpijski stadion Koševooo
-
- Kontakt:
Ubačene fotke sa Sejom:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Definitivno najluđe druženje dosad...
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 932&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Definitivno najluđe druženje dosad...
-
- Kontakt:
SAHM: Adnan Hadžić domaćin u standardnom terminu
http://fkzeljeznicar.ba/sahm-adnan-hadz ... minu/7545/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/sahm-adnan-hadz ... minu/7545/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima li išta novo? Ili je sve po starom? Mahala opet kaže, sve po starom (što me veseli). Jedni govore, da ćemo biti prvaci, a drugi da ćemo osvojiti Duplu krunu.
Kome vjerovati!? Dokle više, ove mahale.!?
Kome vjerovati!? Dokle više, ove mahale.!?
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
ta emisija pokazuje koliko nisu shvatali drustvo u kojem zive,ali su iskreni(povezivanje relgije,nacije s tribinom koja je kao multietnicka,mada i sami kazu da to nije) do pjesama koje su pjevali, koju se danas i tada pjevaju na stadionima velike 4,i njihove zastitine pjesme,zanemarivajuci simapticno prepucavanje medju njima.A ovako stanje svijesti je i danas pristuno,samo su se modni trendovi promjeniliKera1133 je napisao/la:Najbolje je navijanje na kraju bilo, hahahaha. Čak i ovdje smo glasniji od njih biliaS_Roma je napisao/la:beton emisijabagrcavi je napisao/la:Ko ima face tv neka prebaci, zanimljiv program Java i Džine
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 19 dec 2013, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kvesić: Oporavak ide bolje od očekivanog
http://fkzeljeznicar.ba/kvesic-oporavak ... anog/7548/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/kvesic-oporavak ... anog/7548/" onclick="window.open(this.href);return false;
Najbolje je navijanje na kraju bilo, hahahaha. Čak i ovdje smo glasniji od njih bili
onako nesto se nikad ne moze ponoviti ja mislim , vidjeli ste u emisiji jedni pored drugih zajebancija na nivou , pravo navijacko prepucavanje i zajebavanje , a ne kao sadta emisija pokazuje koliko nisu shvatali drustvo u kojem zive,ali su iskreni(povezivanje relgije,nacije s tribinom koja je kao multietnicka,mada i sami kazu da to nije) do pjesama koje su pjevali, koju se danas i tada pjevaju na stadionima velike 4,i njihove zastitine pjesme.A ovako stanje svijesti je i danas pristuno,samo su se modni trendovi promjenili

Ja sam uzivao gledajuci ono i kako jedan drugog zezaju i sve to, mozda se ono nekad vrati ali tesko ..
I danas dan je tako. Problem je u vama mladjima. Ja sam zilion puta rekao da na Kosevo ulazim dzaba da tamo sjedim sa navijacima Sarajeva. Sve evropske utakmice Sarajeva sam gledao i navijao za Sarajevo ali nakon šiptarsko-djetičkih blamaza naravno da je bilo prcanja. Da je Sarajevo proslo normalno da bi se zajedno proslavilo. Jer to je nasa tradicija od treceg razreda osnovne skole a vec se 43 godine prevalile.
Mene nikad u zivotu nije udario navijac Sarajeva niti je doslo do situacije da me udari ili da mi opsuje nesto radi cega bih ja njega udario. A vi danas na forumu se ne znate ponasati. Pa se jos ko hocete tuci, pa kad vam se kaze gdje da dodjete nigdje vas jer znate da cu vas uslikati i postaviti vam sliku na forum
necu vas ja tuci ja sam mator. Otac vam mogu biti. Neka vas otac tuce kod kuce kad vas nije odgojio kako treba.
Tako da znas da se mi i danas dana isto ponasamo. Sjedimo zajedno, pijemo zajedno i mimo utakmica i glavna tema je prcanje. Neki dan mi debil pise vi Manijaci ste ovo mi Horde ono prije dvije godine. Halo ba ja se sa ovom danasnjom balavurdijom ne asociram. Za mene je navijac samo onaj kome je klub na prvom mijestu i kome je klub najbitniji ovo ostalo sto ulijece na teren, pjeva nacionalisticke pijesme, pravi sacekuse, otima dijeci salove to su supci a ne navijaci.
Mene nikad u zivotu nije udario navijac Sarajeva niti je doslo do situacije da me udari ili da mi opsuje nesto radi cega bih ja njega udario. A vi danas na forumu se ne znate ponasati. Pa se jos ko hocete tuci, pa kad vam se kaze gdje da dodjete nigdje vas jer znate da cu vas uslikati i postaviti vam sliku na forum

Tako da znas da se mi i danas dana isto ponasamo. Sjedimo zajedno, pijemo zajedno i mimo utakmica i glavna tema je prcanje. Neki dan mi debil pise vi Manijaci ste ovo mi Horde ono prije dvije godine. Halo ba ja se sa ovom danasnjom balavurdijom ne asociram. Za mene je navijac samo onaj kome je klub na prvom mijestu i kome je klub najbitniji ovo ostalo sto ulijece na teren, pjeva nacionalisticke pijesme, pravi sacekuse, otima dijeci salove to su supci a ne navijaci.
Ako neko ima link te emisije ili zna kada je repriza bio bih veoma zahvalan. 

Il club piu titolato al mondo!
-
- Kontakt:
@Pl BiH losa roba danas, sve druga ruka
I prije je bilo tuca, ali tuca na ruke..danas raja povuce i ne znaju sta rade..
Ali nije to tema, jooj ko ce docekat drugi dio sezone

I prije je bilo tuca, ali tuca na ruke..danas raja povuce i ne znaju sta rade..
Ali nije to tema, jooj ko ce docekat drugi dio sezone

Oporavak od ove vrste povrede traje od 6-9 mjeseci a Kvesića nema već 12 mjeseci pa ne može se reći da ide bolje od očekivanog. Ibišević je imao istu povredu pa je bio spreman za 6 mjeseci. Nažalost zaostali smo za Evropom u svim segmentima tako i u medicinskom osoblju mislim na BiH uopćeno. Ovaj post nemojte shvatiti kao kritiku Kvesiću jer on nije ništa kriv.fkzeljeznicarba je napisao/la:Kvesić: Oporavak ide bolje od očekivanog
nesto iz arhive...
CRVENA ZVEZDA-ŽELJEZNICAR 1:4 Boško Janković 4x
[youtube][/youtube]
CRVENA ZVEZDA-ŽELJEZNICAR 1:4 Boško Janković 4x

[youtube][/youtube]
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
nemoj pametovati molim teSemper je napisao/la:Oporavak od ove vrste povrede traje od 6-9 mjeseci a Kvesića nema već 12 mjeseci pa ne može se reći da ide bolje od očekivanog. Ibišević je imao istu povredu pa je bio spreman za 6 mjeseci. Nažalost zaostali smo za Evropom u svim segmentima tako i u medicinskom osoblju mislim na BiH uopćeno. Ovaj post nemojte shvatiti kao kritiku Kvesiću jer on nije ništa kriv.fkzeljeznicarba je napisao/la:Kvesić: Oporavak ide bolje od očekivanog