Slike dobitnih tiketa
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- DrinaJedina
- Kontakt:
Re: Slike dobitnih tiketa
niceDrinaJedina je napisao/la:

To je to za danas, samo 4 dobitna tiketa od 8 odigranih danas.
EDIT:
Danas uplaceno: 126,52 KM
Danas isplaceno: 269,49 KM
Danasnji profit: 142,97 KM
Zadnja izmjena: Crank, dana/u 20 dec 2013, 03:01, ukupno mijenjano 1 put.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
boli te taki, tebi se zeleni, a nama uvali rukomet.
Nama je Željo svetinja jedina.
Sve po zaslugama. Pametni su danas zaobisli taj par, a ja sam ga postavio sa ciljem da izvucete pouku za ubuduce. Zasto? Otidji na temu chat i suplja, te prijedlozi i sugestije, i procitaj sve sto sam danas napisao, a to su ujedno bili i posljednji postovi od mene na tim temama.Vasa Ladacki je napisao/la:boli te taki, tebi se zeleni, a nama uvali rukomet.
Ali vjeruj da ni sam nisam znao da ce nastati takva pandemija i da ce kvota pasti sa 2,15 na 1,55.
Ja ga nisam uzeo po 2,15 vec samo na jednom tiketu (postavljen je na nekoj temi) po 1,80.
Na mojim tiketima sa dvocifrenom uplatom ne mozete vidjeti kvotu 2, niti ce ikada biti.
U potpisu,
Crank a.k.a. Kurbla
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
zar nisi napisao kako vise neces biti na forumu?Crank je napisao/la:Sve po zaslugama. Pametni su danas zaobisli taj par, a ja sam ga postavio sa ciljem da izvucete pouku za ubuduce. Zasto? Otidji na temu chat i suplja, te prijedlozi i sugestije, i procitaj sve sto sam danas napisao, a to su ujedno bili i posljednji postovi od mene na tim temama.Vasa Ladacki je napisao/la:boli te taki, tebi se zeleni, a nama uvali rukomet.
Ali vjeruj da ni sam nisam znao da ce nastati takva pandemija i da ce kvota pasti sa 2,15 na 1,55.
Ja ga nisam uzeo po 2,15 vec samo na jednom tiketu (postavljen je na nekoj temi) po 1,80.
Na mojim tiketima sa dvocifrenom uplatom ne mozete vidjeti kvotu 2, niti ce ikada biti.
U potpisu,
Crank a.k.a. Kurbla
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Malo po malo 0tkrivaju se lica pojedinaca i manipulatora.dugo vam je trebalo da to skontate

Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''
Sinoc

Danas

A veceras kosarku obilazim u sirokom luku
Danas
A veceras kosarku obilazim u sirokom luku

Jest da nije neki dobitak, ali bitno je da je proslo

Kvota:23,90

Kvota:23,90

koliko je samo malo falilo za puni pogodak ali hajde, bolje ista nego nista

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.