HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
HŠK Zrinjski potvrdio je nastup na tradicionalnom memorijalnom turniru koji se igra u čast Andrije Ankovića u Gabeli.Pored GOŠK-a koji je domaćin turnira i Zrinjskog, treći sudionik je najvjerojatnije biti Budućnost iz Podgorice. Četvrti sudionik još nije poznat, a kako smo saznali on će biti neko od BH premijerligaša koji će se nalaziti na pripremama u Hercegovini.
Turnir će se igrati na stadionu Podavala u Gabeli 15. i 16. veljače.
Pero ima ponudu iz Rumunjske, volio bih da ode zbog njega jer je prerastao ovu ligu odavno..
Turnir će se igrati na stadionu Podavala u Gabeli 15. i 16. veljače.
Pero ima ponudu iz Rumunjske, volio bih da ode zbog njega jer je prerastao ovu ligu odavno..
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
-
- Kontakt:
Jadna nam majka ako je iz bh lige odlazak u pretposljednju ekipu rumunjskog prvenstva napredak.Svaka čast svakome,ali o čemu mi govorimo uopće.o kojem nogometu.
Pa sigurno je da ce tamo dobiti bolje uvjete tj. vece novce. Neka, zasluzio je i sretno mu ako ode!fanaticoszg je napisao/la:Jadna nam majka ako je iz bh lige odlazak u pretposljednju ekipu rumunjskog prvenstva napredak.Svaka čast svakome,ali o čemu mi govorimo uopće.o kojem nogometu.
RIP CITY!
-
- Kontakt:
Hoće Hajduk Kisa da pošalje u Široki ili Zrinjski..on bi radije u Belupo
Sretno Peri ,a iz naše lige teško da će netko direktno otići u lige petice jer jednostavno nismo interesantni tim klubovima ali odlazak u Rumunjsku,Češku,Poljsku mogu biti odskočna daska za najače europske lige.Slaba liga,loši uvjeti rada i natjecanja,sve to ima utjecaj na prodaju igrača.Iz takve lige teško će izaći neki extra talent svake godine ali će ih biti prije ili kasnije.Nadam se da i u u našoj školi sada izrasta bar jedan takav kapitalac jer mislim da je vrijeme da se pojavi.Lillard0 je napisao/la:Pa sigurno je da ce tamo dobiti bolje uvjete tj. vece novce. Neka, zasluzio je i sretno mu ako ode!fanaticoszg je napisao/la:Jadna nam majka ako je iz bh lige odlazak u pretposljednju ekipu rumunjskog prvenstva napredak.Svaka čast svakome,ali o čemu mi govorimo uopće.o kojem nogometu.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Danas je deseta godisnjica smrti velikog navijaca Zrinjskog, Filipa Sunjica - Pipe. Pocivaj u miru i nek' ti je laka mostarska zemlja..
Nije istina da nema Filipa
on živi tu u našim srcima
i u pjesmama svojih Ultrasa
zauvijek s nama na tribinama
Nije istina da nema Filipa
on živi tu u našim srcima
i u pjesmama svojih Ultrasa
zauvijek s nama na tribinama
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
stojanovic vjerovatno dolazi umjesto stojkića.dobar bi to potez bio,a peri sve najbolje zasluzio je otici iz ove lige
Svim ljudima dobre volje , igračima,članovima uprave ,osobito navijačima i simpatizerima HŠK Zrinjski želim SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ
Takodjer da i ovdje izrazim sve najbolje igracima i navijacima Zrinjskog koji Bozic slave. Puno zdravlja i srece vam zelim
.

RIP CITY!
Danijel Stojanovic bivsi igrac Zrinjskog ,Nacionala i Hajduka ponovo sluzbeno plemic!
HSK Zrinjski Mostar.
Do 2015. godinesaskograd je napisao/la:Danijel Stojanovic bivsi igrac Zrinjskog ,Nacionala i Hajduka ponovo sluzbeno plemic!

RIP CITY!
U srijedu je 2014 tako da to 2015 zna prevariti pa da pomislimo da je dugo potpisao
!

HSK Zrinjski Mostar.
bit ce jos pojacanja izgleda
Znaš nešto konkretno ili to samo onako pišeš?werly je napisao/la:bit ce jos pojacanja izgleda
Stojanović: Znam što se traži od mene ,jedva čekam pripreme!
Danijel Stojanović postao je prvo pojačanje mostarskog Zrinjskog u zimskom prijelaznom roku. Povratnik u redove Plemića dogovorio je suradnju do ljeta 2015. godine.
“Dogovor je postignut i uskoro sam opet u Mostaru, što me, naravno, jako raduje, budući da sam u tom gradu u dvije godine stekao jako puno prijatelja. U razgovoru s čelnim ljudima Zrinjskog sam osjetio ozbiljnost i iskrenost, a veliku ulogu je odigrao i moj bivši suigrač Igor Musa u kojeg imam veliko povjerenje”, izjavio je Stojanović za Dnevni list.
“Jasno da znam gdje dolazim, znam što me čeka, a znam kakve su i ambicije, tako da jedva čekam početak priprema”, dodao je Stojanović, koji je objasnio i zašto je bio bez angažmana u jesenskom dijelu sezone.
“Nakon dobre sezone u Hajduku imao sam praktički sve dogovoreno s rumunjskim Dinamom, a kada je to propalo, nisam želio prihvatiti bilo kakvu ponudu. Bilo je ponuda, ali nisam želio potpisati pod svaku cijenu, još više jer iza sebe nisam imao pripreme. Trenirao sam individualno, a pripreme sa Zrinjskim će trajati dovoljno dugo da uhvatim željenu formu”, zaključio je Stojanović u razgovoru za Dnevni list.
Stojanović bi u Zrinjskom trebao konkurirati na lijevom boku, na kojem je Karačić koristio Peru Stojkića i Zorana Beloševića.
Danijel Stojanović postao je prvo pojačanje mostarskog Zrinjskog u zimskom prijelaznom roku. Povratnik u redove Plemića dogovorio je suradnju do ljeta 2015. godine.
“Dogovor je postignut i uskoro sam opet u Mostaru, što me, naravno, jako raduje, budući da sam u tom gradu u dvije godine stekao jako puno prijatelja. U razgovoru s čelnim ljudima Zrinjskog sam osjetio ozbiljnost i iskrenost, a veliku ulogu je odigrao i moj bivši suigrač Igor Musa u kojeg imam veliko povjerenje”, izjavio je Stojanović za Dnevni list.
“Jasno da znam gdje dolazim, znam što me čeka, a znam kakve su i ambicije, tako da jedva čekam početak priprema”, dodao je Stojanović, koji je objasnio i zašto je bio bez angažmana u jesenskom dijelu sezone.
“Nakon dobre sezone u Hajduku imao sam praktički sve dogovoreno s rumunjskim Dinamom, a kada je to propalo, nisam želio prihvatiti bilo kakvu ponudu. Bilo je ponuda, ali nisam želio potpisati pod svaku cijenu, još više jer iza sebe nisam imao pripreme. Trenirao sam individualno, a pripreme sa Zrinjskim će trajati dovoljno dugo da uhvatim željenu formu”, zaključio je Stojanović u razgovoru za Dnevni list.
Stojanović bi u Zrinjskom trebao konkurirati na lijevom boku, na kojem je Karačić koristio Peru Stojkića i Zorana Beloševića.
Ivan Mamic novo pojacanje.. S tim da je ovo "pojacanje" upitno. Zna li netko nesto vise o njemu. Vidim u Troglavu ponikao, za Slaviju igrao...
Vidjet cemo, uprava je najavila jos pojacanja.
Vidjet cemo, uprava je najavila jos pojacanja.
RIP CITY!
o ovome sam igracu i govorio,ima nekih prica i sa kresom kordicem
werly je napisao/la:o ovome sam igracu i govorio,ima nekih prica i sa kresom kordicem
Kreso jeste legenda kluba ali ima i godina!
Amer Bekic odlazi u Getafe ako Zrinjski pristane na ponudjenu cifru,posto je pod ugovorom!
Hrvoje Milicevic kao slobodan igrac odlazi u Pescaru!
HSK Zrinjski Mostar.
SRETNA NOVA GODINA SVIM PLEMIĆIMA !!saskograd je napisao/la:werly je napisao/la:o ovome sam igracu i govorio,ima nekih prica i sa kresom kordicem
Kreso jeste legenda kluba ali ima i godina!
Amer Bekic odlazi u Getafe ako Zrinjski pristane na ponudjenu cifru,posto je pod ugovorom!
Hrvoje Milicevic kao slobodan igrac odlazi u Pescaru!
Sve najbolje i Milićeviću i Bekiću kad i igdje god da odu.Što se tiče Mamića dok ne odigra par tekmi nećemo znati kakav je a Krešo je još uvijek dobar i dobro došao u svoj Zrinjski a siguran sam i da bi nam bio od koristi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.