Izrezao si samo jedan dio recenice,prije toga je pisalo da se nadam da ce poceti da igra sto prije jer je mlad i jos uvijek moze napraviti nesto..U sustini napisao sam isto sto si napisao ti u ovom postu..viKK je napisao/la:sigurno da jeste , i ova tvrdnja bi bila tačna da on igra .. međutim , on sada , u godinama kada je najbitnije da igra , grije tribine , klupu i kojekakva slična mjesta. jedino se bojim da ga to ne 'dokrajči' u igračkom smislu , da zbog toga zapne u nekoj kukuruz ligi i zbog toga i da se ne razvije u kvalitetnog fudbalera ..Rios je napisao/la:jos uvijek dovoljno mlad da napravi neku znacajniju karijeru..
Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
http://www.klix.ba/sport/nogomet/bh-rep ... /131220019" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mozda ga Sarajevo dovede na posudbu.Sabinho je napisao/la:Jednostavno nek' ode u posudbu u Segundu, tim tipa Deportivo, Alcorcon... Svakako ne bi bio jedini reprezentativac iz druge lige a vjerujem da bi bio standardan
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nemoj da moram izmisljati clanak na tu temubhsport je napisao/la:Mozda ga Sarajevo dovede na posudbu.Sabinho je napisao/la:Jednostavno nek' ode u posudbu u Segundu, tim tipa Deportivo, Alcorcon... Svakako ne bi bio jedini reprezentativac iz druge lige a vjerujem da bi bio standardan
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
- Principatus
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Nemoj da moram izmisljati clanak na tu temubhsport je napisao/la:Mozda ga Sarajevo dovede na posudbu.Sabinho je napisao/la:Jednostavno nek' ode u posudbu u Segundu, tim tipa Deportivo, Alcorcon... Svakako ne bi bio jedini reprezentativac iz druge lige a vjerujem da bi bio standardan

Ludilooooo
U Sevilji ne zele da cuju za njega raskinuti ce ugovor sa njim.Principatus je napisao/la:Suvise je on dobar, to jest ima suvise potencijala, da moze propasti. Ima jos dugo ugovor sa Sevillom, tako da.
- hule_barca
- Kontakt:
Takvog talenta ima u Spaniji na izvoz tu i tamo se nadje kakav flop.hule_barca je napisao/la:Zaista ne kontam šta nije uredu s njim. Talent ima, mislim da uvijek daje sve od sebe, jezik mu nije barijera, ne znam stvarno.
On u Spaniji ako zavrsi u Gimnasticu bice puna kapa.
- Sevilla u finansijskim problemima i stagnaciji (promjeni kursa - politike)
- Nije se uspio adaptirati, neko rece na tom nivou tesko da moze dobiti prednost prije nekog spanskog igraca
- Posudba - potpuno pogresna opcija
- Stagnacija i sjedenje na klupi u najboljim godinama razvoja pothitno zahtjeva odlazak u neku slabiju ligu
Po meni je najbolje da ode u talijansku ligu (mislim da bi se snasao kao i Lulic - samo na desnoj strani)
Po meni je najbolji izbor za njegov stil i mogucnosti upravo Lazio, Udineze, Parma, Genoa ili Torino!!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nadam se da ce sad u januaru otici, mada je pitanje zeli li ga iko od klubova iz lige 5 zbog godinu dana stagnacije, a i to je preoptimisticna rijec za ovo sto se njemu desava.
I ja se slazem da bi mu pasao odlazak u Italiju, ili mozda u Bundesligu.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
zaboravio si dodati;hz1987 je napisao/la:po meni je kumovalo njegovom nazadovanju:
- Sevilla u finansijskim problemima i stagnaciji (promjeni kursa - politike)
- Nije se uspio adaptirati, neko rece na tom nivou tesko da moze dobiti prednost prije nekog spanskog igraca
- Posudba - potpuno pogresna opcija
- Stagnacija i sjedenje na klupi u najboljim godinama razvoja pothitno zahtjeva odlazak u neku slabiju ligu
promjena trenera par sedmica nakon dolaska u klub, te je tako završio na nemilosti novog trenera kojem nije bio potreban.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Alucard, ANamelessGhoul, AshburtonG, AvantiBL, AzRimiRzA, benko21, Biscione, boki86, Boltsna, Brokula, CAGarfia, Cautinho, CudanLik, Daduli, donCorleone1892, eaglebvb09, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., FCB1986, FerdinandF, Giuseppe1, Google Adsense [Bot], GrbavicaHrammm, HalaMadrid, HariTz, harko35, itatabisine, Jabroni, karajlo, Kaunas, lakilone, LenyYoro15, linethreader, Lynx, marlostanf1eld, MaroonBjelave, miki09, MikiPirs, Mocvara1991, moreno123, muhamedhulk, napapijri1987, PSV, resko1, Resolute, rio_Ferdy88, rukometubih23, SanaBosna, Serha, Shevko, SHZ82, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, Sveti, TefalTava, TripleThreat, trunks1946, ubipara, ugursuz, ultrazonfa, unavita, Venom, zemuntrg i 468 gostiju.