1-1sudac92 je napisao/la:Toronto Maple Leafs - Phoenix Coyotes više od 5,5 (1,80)
Colorado - Edmonton 1 (1,80)
Los Angeles - San Jose manje od 5,5 (1,60)
kvota: 5,18

4-2

4-1

2/3.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
1-1sudac92 je napisao/la:Toronto Maple Leafs - Phoenix Coyotes više od 5,5 (1,80)
Colorado - Edmonton 1 (1,80)
Los Angeles - San Jose manje od 5,5 (1,60)
kvota: 5,18
opet ja kontra svih sto se tice westbrooka i gle cuda opet prodje mi underMaradonaaa je napisao/la:Veceras nikog ne slusam
sam biram svoje parove pa nek svi prodju a ja nek padnem
golden state kp1
boozer 15,5 manje
leonard 12,5 vise
deng 20,5 vise
Edit:opet svi na westbrooka igraju vise
ja se izvinjavam na offu.dusseldorf je napisao/la:Ok, nemogu se vulgarno izraziti pa cu orobati ovako, keln grad ljubitelja muskaracadusseldorf je napisao/la:Keln grad ****dusseldorf je napisao/la:Sutra igraju fortuna/keln.ako ima u vasoj kladionici trpajte na vise kartona , mozda i crveni.neznam kolika ce bitj granica ali sto se kaze bitu ce krvi.nemogu se vec 750 godina, dijeli ih samo 50 km, dusseldorf grad mode, keln ****.kao klub u zadnjih 20 god keln je mancester za fortunu mada ovi imaju vise kesa.koliko god fortuna zaostajala bidovno oni idu na prvu ligu.doveli su trenera oliver reka i odmah je vdan napredak.igracki je bolji keln ali to je nebitno u ovakvoj utakmici.znaci preko kartona poklon.sudije uvjek na pocetku podijele 2, 3 kartona da ih smire.p.s idem na tekmu![]()
Odigrao sam doduse odg na bwinu gdje je porasla kvota na taj tip, 1.62 bila kada sam ja odigrao. Proslo u prvih 30 minuta, hvala.bevanda4 je napisao/la:UAE:
Al-Ain - Al Sharjah / odg @1,50 (bet365)
75-82amarosim je napisao/la:Izreal koš
Haifa-Hapoel 2 1,90
Pada kvota na goste,sada je na 1,50,wwin jos drzi na 1,90,utak pocinje za 20tak minuta.........................
nema na čemu druže, nadam se da i velšani prolaze..Rooney88 je napisao/la:Odigrao sam doduse odg na bwinu gdje je porasla kvota na taj tip, 1.62 bila kada sam ja odigrao. Proslo u prvih 30 minuta, hvala.bevanda4 je napisao/la:UAE:
Al-Ain - Al Sharjah / odg @1,50 (bet365)
amarosim je napisao/la:Howard 17,5 manje
Pacersi brutalni pod kosem,Howardu ce biti izuzetno tesko protiv Hibberta tako da mi je ovo najizgledniji pick daans.............
Iskodee je napisao/la:Jedan rani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.