nije sve u graficiPirke je napisao/la:Odigrao sam malo na XBox One-u.BIHfan je napisao/la:Pa ova verzija NBA 2K14 za ove nove konzole je skroz druga igrica u pm.
Zaplakao sam.
Kad trcis, vidis kako se dres trese![]()
![]()
Kod replaya, vidis znoj i sve...
NBA 2K14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K14
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
2k ce uvjek biti bolja od nba live.
Gledo sam live na youtubeu,nije nesto .
Gledo sam live na youtubeu,nije nesto .
-
- Kontakt:
Ako neko zna i može pomoći
Skinuo sam igru,kao što sam i pretpostavljao šteka mi,jer mi je na kompjuteru otišlo sve živo
,ali nisam očekivao da će ovako štopati.Štopa toliko da nema šanse da mogu igrat jel neko zna šta bi moglo pomoći da smanjim lag u normalu da barem minimalno štopa da mogu igrati,ista situacija mi je bila sa Pes-om gdje sam uključio vsync,smanjio rezoluciju i detalje stavio na low ili medium,te nakon toga se moglo igrati,ovdje nigdje ne mogu naći da smanjim rezoluciju barem ili ako se može nekako drugačije smanjiti lag pomagaj neko.
Skinuo sam igru,kao što sam i pretpostavljao šteka mi,jer mi je na kompjuteru otišlo sve živo

Ja namjestio preko onog cheat enginea da imam 9999999999999 SP i razvaljivam sve imam prosjek 42,5 poena po utakmici 

Ja bez toga ima 28,4 poenaMElloo je napisao/la:Ja namjestio preko onog cheat enginea da imam 9999999999999 SP i razvaljivam sve imam prosjek 42,5 poena po utakmici

koliko lopti trosis po mecu ?nerkolfc je napisao/la:Ja bez toga ima 28,4 poenaMElloo je napisao/la:Ja namjestio preko onog cheat enginea da imam 9999999999999 SP i razvaljivam sve imam prosjek 42,5 poena po utakmici

Pa imam sut dosta dobar. 60 % je tu negdje kad ja igram. A kad idem na sim onda se to smanji. Jos imam i 10+ asistencija po meču. A+ ocjene 

mycareer mi polahko postaje dosadan,steta sto nemam next gen da igram xD
Trebaju sta novo ubacit za nas PC igrace xd
Trebaju sta novo ubacit za nas PC igrace xd
kakve ?AjsKjub je napisao/la:imas modove
link ?
pm ?

Ja igram na ps4 i extra je, posebno u karijeri ima park, pa igras sa igracem kojeg si kreiro protiv likova online 3 na 3, 5 na 5 ili 2 na 2.
Odkud ti ps4 , koliko si platioalemsa je napisao/la:Ja igram na ps4 i extra je, posebno u karijeri ima park, pa igras sa igracem kojeg si kreiro protiv likova online 3 na 3, 5 na 5 ili 2 na 2.

Znam gledao sam to na netu..Prejako .

Igras li mycareer, Po meni zanimljiv storyline ,pogotovo zato sto mos svoje odluke donositi

Kakav storyline ?
Nek objasni neko to,od ovih sa PS4
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
500$HibridLOL je napisao/la: Odkud ti ps4 , koliko si platio
Znam gledao sam to na netu..Prejako .
Igras li mycareer, Po meni zanimljiv storyline ,pogotovo zato sto mos svoje odluke donositi
Prejaka stvar je park, ne skidam se

Igram i mycareer kad mi treba VC poena

Pa storyline kad igras nekoliko tekmi dobro, zovne te trener pa ti kaze da ce ti dati vise minuta, svako malo ides kod GM-a pa te pita jesi li zadovoljan, mos reci "sve je sjajno", "hocu vise minuta", "hocu trade" itd. Isto imas i za novinare opciju da odgovaras. Onda imas social challenge recimo neki igrac prije tekme ti kaze nes dati vise od 20 poena veceras, ako das dobijes extra VC poena itd. Sjajno su uradili, i ne igram online ono OKC vs Rockets ili nesto, park i karijera su zakon.Otelo je napisao/la:Kakav storyline ?
- IlCapitano
- Kontakt:
Dešava li se ikome da u asocijaciji ne pokazuje određenu statistiku?
Npr. kad nakon svoje utakmice uđem u box score i na onom 3. tabu gdje je usporedba oba tima stoji da sam i ja i protivnik imao np3 0 poena u paintu ili na fastbreak... Isto tako, kad igram playoff utakmice, svim ostalim igračima bilježi statistiku, a samo kod mene nema npr. Ronda na listi asistenata iako bilježi 10 po utakmici i sl..
Npr. kad nakon svoje utakmice uđem u box score i na onom 3. tabu gdje je usporedba oba tima stoji da sam i ja i protivnik imao np3 0 poena u paintu ili na fastbreak... Isto tako, kad igram playoff utakmice, svim ostalim igračima bilježi statistiku, a samo kod mene nema npr. Ronda na listi asistenata iako bilježi 10 po utakmici i sl..
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ne.IlCapitano je napisao/la:Dešava li se ikome da u asocijaciji ne pokazuje određenu statistiku?

Moram priznat da je downloadana verzija bolja od proslogodisnje,Barem su im tacni replayi..
Asocijacija mi brzo dosadi,igram fantasy draft
N.Robinson Lamb , Durant,Ibaka,Cousins , ne moze mi niko nista

Jel ima ko download za sljedeci draft class,Parker,Wiggins i ti .. Ne mogu ga nikako naci. 

- IlCapitano
- Kontakt:
Kakve slidere koristite? Ima li neko da igra na superstar i da ima kvalitetne...
Ja sam prekucao superstar i pobjeđujem svaku 15+ razlikom i bezveze mi, a kad prebacim na hall of fame ništa ne mogu pogoditi, jednostavno AI ne dopušta.
EDIT: Evo malo sam i sam surfao i naletio na ove slidere: http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=151&t=93028" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedino sam umjesto na All Star stavio na superstar i malo je reći da sam oduševljen nakon odigrane utakmice. Nije da je to neko mjerilo, ali odavno me nije nešto ovako kupilo, vidjet ćemo nakon još par utakmica.
Ja sam prekucao superstar i pobjeđujem svaku 15+ razlikom i bezveze mi, a kad prebacim na hall of fame ništa ne mogu pogoditi, jednostavno AI ne dopušta.
EDIT: Evo malo sam i sam surfao i naletio na ove slidere: http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=151&t=93028" onclick="window.open(this.href);return false;
Jedino sam umjesto na All Star stavio na superstar i malo je reći da sam oduševljen nakon odigrane utakmice. Nije da je to neko mjerilo, ali odavno me nije nešto ovako kupilo, vidjet ćemo nakon još par utakmica.
- IlCapitano
- Kontakt:
Koju si verziju skinuo kad ti se to ne pojavljuje?HibridLOL je napisao/la:Ne.IlCapitano je napisao/la:Dešava li se ikome da u asocijaciji ne pokazuje određenu statistiku?
Moram priznat da je downloadana verzija bolja od proslogodisnje,Barem su im tacni replayi..
Asocijacija mi brzo dosadi,igram fantasy draft
N.Robinson Lamb , Durant,Ibaka,Cousins , ne moze mi niko nista
Kod mene u playoffu samo u prvoj sezoni bilježi statistiku mojim igračima, tj. svima normalno, a u kasnijim sezonama velikoj većini timova piše DNQ, čak iako su osvojili titulu.
Moze li mi neko poslati link igre na PP?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.