FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Niko nas ne voli jbt... 
Gdje god je Pep taj je klub najomrazenijiNYKnicks Fan je napisao/la:Niko nas ne voli jbt...
RIP CITY!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Primjetio sam.Lillard0 je napisao/la:Gdje god je Pep taj je klub najomrazenijiNYKnicks Fan je napisao/la:Niko nas ne voli jbt....
Ne treba ga uzimati za ozbiljno.To je lik koji drži rekord po broju novih accounta na ovom forumu,moderatori najbolje znaju njegov obim trolanja.moustapha je napisao/la:17 godina ocam'.Ako si mlad, to nije izgovor da samo gluposti pises.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pep naajplaceniji trener sa 17miliona € na drugom mjestu je The special one sa 10, Klopp je 9. 4,3 dok je Löw tek 26. sa 2,5
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Stern des Südens
- anelbavarac
- Kontakt:
Zaboli me desno jaje za misljenje nekog tamo nebitnog likaNYKnicks Fan je napisao/la:Niko nas ne voli jbt...
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
A mene lijevo vala, boli nas, najjaci smo.anelbavarac je napisao/la:Zaboli me desno jaje za misljenje nekog tamo nebitnog likaNYKnicks Fan je napisao/la:Niko nas ne voli jbt...
Ja sam u anketi stavio Kroosa jer se po meni najviše istakao od igrača koji nisu u tom prvom planu, igrača od kojih se nije očekivalo ništa posebno. Iako to nije bilo pitanje
Dolaskom Gotzea sam mislio da će pasti u neki drugi plan, a on igra dosad najbolji fudbal u Bayernu. Po meni je i najkonstantniji igrač. Neki su imali padova u formi, neki povrede, on uvijek držao konstantu dobrih igara.
Što se plate tiče, ja lično ne vjerujem da su tako velika primanja Guardioli, ne djeluje mi njemački racionalno.
Špekulisalo se odmah da će mu primanja biti najveća od svih trenera, ali opet..
Mada ako ovu prvu sezonu odradi prema nekim očekivanjima i ta visoka plata bi bila opravdana.
Rafinha i Boateng produžili, ali ja bih lično volio da i Pizzaro produži na još jednu godinu uprkos svojim godinama. Tako dobrog trećeg napadača (koji zna da je treći napadač i nema ništa protiv male minutaže) Bayern ne može naći.
Taj gore svršava na fudbalskog maga zvani Arbeola. Time je sve rekao.
Arbeola

Dolaskom Gotzea sam mislio da će pasti u neki drugi plan, a on igra dosad najbolji fudbal u Bayernu. Po meni je i najkonstantniji igrač. Neki su imali padova u formi, neki povrede, on uvijek držao konstantu dobrih igara.
Što se plate tiče, ja lično ne vjerujem da su tako velika primanja Guardioli, ne djeluje mi njemački racionalno.
Špekulisalo se odmah da će mu primanja biti najveća od svih trenera, ali opet..
Mada ako ovu prvu sezonu odradi prema nekim očekivanjima i ta visoka plata bi bila opravdana.
Rafinha i Boateng produžili, ali ja bih lično volio da i Pizzaro produži na još jednu godinu uprkos svojim godinama. Tako dobrog trećeg napadača (koji zna da je treći napadač i nema ništa protiv male minutaže) Bayern ne može naći.
Taj gore svršava na fudbalskog maga zvani Arbeola. Time je sve rekao.
Arbeola
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ljudi ovo sto kazu niko nas nevoli sami iz zivota znate sve dok ste niko i nista i ne vrijedite nista da te svi vole svi te zale svi te iskorisacavaju(kao arsenal svi ih vole jer ih svi iskoriscavaju barselona henry fabregas song man city nasri clicy adebajor toure,chelsea cole,man utd van persie) a kada vrijedite nesto odma vas svi mrze niko vas ne voli svi pricaju o vama kao sada o bajernu znaci kad pricaju o tebi ovako znas sigurno da nesto vrijedis..ovo vam je 100 % istina mada ce sad svi kazu nesto drugo ali to je tako
Samo Sarajevo
Dante i njegova Rafija,krasan par
. Dobro je da se igraci malo opuste i zabave,dosta su pozitivni i uvijek spremni biti zgubidani.
VOLIM BAYERN
Potpisujem sve.ceze je napisao/la:Ja sam u anketi stavio Kroosa jer se po meni najviše istakao od igrača koji nisu u tom prvom planu, igrača od kojih se nije očekivalo ništa posebno. Iako to nije bilo pitanje![]()
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Sretno momcima večeras protiv Galatasaray-a.
Ovo je mala investicija za velike planove:
- Bayern je za njega platio 37 miliona €.
- dok je u Bayernu zaradiće 40 miliona €.
- porez na tu platu iznosi l 22 miliona €
- njegov agent je zaradio 7 miliona € zbog prelaska u Bayern.
- na osnovu dodatnih bonusa će još zaraditi 6 miliona €
SUMA SUMARUM dobije se iznos od 112 miliona €.
Ako do sada niste shvatili ko je, priča je o MG 17
Sent from my Philips Smart TV.
- schweinsteiger
- Kontakt:
MG 19dr.adnan je napisao/la:Ovo je mala investicija za velike planove:
U anketi glasao za Kroosa,konacno je onu "higher level" igru iz reprezentacije prenio u klub
Ja ne znam gdje cemo mi s igracima kad se svi oporave.
Jos svi u formi,pa koga vise na klupu da stavi cojk
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
Ove sezone Robben i Ribery, Kroos treći.
Košarkaši igraju dosta dobra, valjda se ne ponovi slučaj Bamberg koji je sve izgubio u 4\4.
Košarkaši igraju dosta dobra, valjda se ne ponovi slučaj Bamberg koji je sve izgubio u 4\4.
- anelbavarac
- Kontakt:
Sigurna pobjeda nasih kosarkasa, 88-68.
Utakmica bez rezultatskog znacaja,s obzirom da su se obje ekipe plasirale u drugi krug takmicenja
Nas Djedovic ubacio 15 p. 6 skokova i 4 asistencije.
Cestitke kosarkasima
Utakmica bez rezultatskog znacaja,s obzirom da su se obje ekipe plasirale u drugi krug takmicenja
Nas Djedovic ubacio 15 p. 6 skokova i 4 asistencije.
Cestitke kosarkasima
Ekipa posjeduje kvalitet, samo da smanje ove oscilacije u drugom dijelu takmičenja. Mogli smo ranije osigurati drugu fazu ali eto, što lahko kada može na teži način.
Pošto sam vjerovatno jedan od starije bavarske braće na našem omiljenom forumu, @thulkazal me vratio u neka stara draga vremena.thulkazal je napisao/la:Jedna od dramatičnijih utakmica Bayerna u mom sjećanjuKahn-povreda, Dreher(rezervni golman)-povreda i onda moćni Tarnat kao golman skida veliki broj čistih prilika
http://www.youtube.com/watch?v=s5mYd-IRZlU - Eintracht Frankfurt - FC Bayern München 18.09.1999
Sjetio sam se meni jednog od ako ne najdražih, a onda najmarkantnijih igrača Bayerna ikad.
Carsten Jancker, imao je sve, i stav, i karizmu, i taj neki luđački pogled ratnika koji se za grb i tim bori do zadnje kapi krvi. Nisu ga slučajno nazvali posljednjim njemačkim tenkom.
[youtube][/youtube]
Koji je vama omiljeni igrač ili trenutak iz Bayernove historije?
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
Puno je takvih igrača koji su obilježili jedan period i trenutaka koji se svi rado sjećaju.gorstak je napisao/la: Koji je vama omiljeni igrač ili trenutak iz Bayernove historije?
Znamo da se super mario (jedan jedini) nije dugo zadržao u bayernu i da nema neka velika dostignuća i doprinose našoj 'maloj zajednici'
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.