Safet Sušić - Pape

Mozambik
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Mozambik » 20 dec 2013, 16:13

Auuuu kakva ce rapsodija nastati na forumu kad se Mujdza (a ima 90% sanse)povrijedi tokom priprema, pa Avdija uleti, ko sa lanca, na Aguera i Mosesa.

Pa kad se pocnu citirat postovi iz decebra 2013-e i Susiceve izjave da mu desni bek koji igra ligu prvaka ne treba.
Zato ce nas selektor ici gledati Hadzica, a Susicu je vec zagarantovano mjesto u avionu za Brazil.

Zivio nepotizam, zivjela Germania :lol: :lol: :lol:

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 20 dec 2013, 16:37

E ovako da nebude da samo pljujem. Susic je takticki odlicno odlucio da protiv Slovacke koja ima malo kvalitetnih igraca odigra sa 4/4/2 i tako ih izdominiramo. Protiv Grcke igrat sa 4/4/2 je bio rizik koji je upalio i mora se mu cestitati na tome. Mada iskreno Grcka je jaka pozadi a od TOP 15 repki svijeta ima skoro najmanji napadacki potencial. Tako da nas i nisu mogli tako lako kazniti. Problem je da je on sa utakmicom protiv Argentine pokazao da cak ni u prijateljskoj ne zeli probat 4/5/1. Igraci NIgerije su fizicki jaci i brzi od Grka. Tehnicki isto jaci. Ljudi su aktualni prvaci Afrike sa vecim napadackim potencialom od Grcke. Njima svjetsko prvenstvo znaci cak vise nego nama. Suludo je protiv njih odigrati 4/4/2 a protiv Argentine bolje da i ne govorim.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 dec 2013, 16:40

Romanista10 je napisao/la:E ovako da nebude da samo pljujem. Susic je takticki odlicno odlucio da protiv Slovacke koja ima malo kvalitetnih igraca odigra sa 4/4/2 i tako ih izdominiramo. Protiv Grcke igrat sa 4/4/2 je bio rizik koji je upalio i mora se mu cestitati na tome. Mada iskreno Grcka je jaka pozadi a od TOP 15 repki svijeta ima skoro najmanji napadacki potencial. Tako da nas i nisu mogli tako lako kazniti. Problem je da je on sa utakmicom protiv Argentine pokazao da cak ni u prijateljskoj ne zeli probat 4/5/1. Igraci NIgerije su fizicki jaci i brzi od Grka. Tehnicki isto jaci. Ljudi su aktualni prvaci Afrike sa vecim napadackim potencialom od Grcke. Njima svjetsko prvenstvo znaci cak vise nego nama. Suludo je protiv njih odigrati 4/4/2 a protiv Argentine bolje da i ne govorim.
Koga smo bolan izdominirali :lol: :lol: :lol: Nigerijci tehnicki jaci od Grka??? :mrgreen: :mrgreen:
I pasa nema Slovacka nista manje kvalitetnih igraca od nas, dvije zvijezde i ostalo solidno, bas kao i mi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ultra THC
Kontakt:

Post Postao/la Ultra THC » 20 dec 2013, 16:49

Safet Sušić je redikul.
Pojam pojedinca ovcama problem.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 20 dec 2013, 16:49

Romanista10 je napisao/la:E ovako da nebude da samo pljujem. Susic je takticki odlicno odlucio da protiv Slovacke koja ima malo kvalitetnih igraca odigra sa 4/4/2 i tako ih izdominiramo. Protiv Grcke igrat sa 4/4/2 je bio rizik koji je upalio i mora se mu cestitati na tome. Mada iskreno Grcka je jaka pozadi a od TOP 15 repki svijeta ima skoro najmanji napadacki potencial. Tako da nas i nisu mogli tako lako kazniti. Problem je da je on sa utakmicom protiv Argentine pokazao da cak ni u prijateljskoj ne zeli probat 4/5/1. Igraci NIgerije su fizicki jaci i brzi od Grka. Tehnicki isto jaci. Ljudi su aktualni prvaci Afrike sa vecim napadackim potencialom od Grcke. Njima svjetsko prvenstvo znaci cak vise nego nama. Suludo je protiv njih odigrati 4/4/2 a protiv Argentine bolje da i ne govorim.
Ja ne znam sto ti je ovo potrebno.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 20 dec 2013, 16:50

Samo molit Boga da oni najbolji budu spremni i zdravi, ništa drugo. Još ne želim ni da razmišljam o nekim drugim mogućim scenarijima. :|
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 20 dec 2013, 16:59

Sabinho je napisao/la:
Koga smo bolan izdominirali :lol: :lol: :lol: Nigerijci tehnicki jaci od Grka??? :mrgreen: :mrgreen:
I pasa nema Slovacka nista manje kvalitetnih igraca od nas, dvije zvijezde i ostalo solidno, bas kao i mi.
Nigerijci jesu tehnicki jaci, fizicki jaci, trkacki jaci i jos igrat ce 110% na svjetskom. Zaboravljas da su ljudi aktualni prvaci Afrike sto nije mala stvar. Zaboravljas da afrika u zadnja 3 prvenstva ima odlicne reprezentacije. Izvukli smo najgoru africku ekipu od svih. Grcka je jako solidna mahom obrambeno orijentisana repka, koja je poznata po tome da zabije gol i onda se brani cijelu tekmu.
I da Slovacka ima 2,3 zvijezde. Mi imamo zvijezde Dzeku, Ibisevica, Pjanica, Lulica, Spahica i Begovica + solidne igrace. znaci pasa mi imamo VISE "zvijezda" nego Slovaci.
Dali si ti stvarno misljenja da protiv Argentine na svjetskom trebamo odigrat sa dvojicom u napadu. Ako to odigramo ljudi ce nas zgazit 95%.

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 20 dec 2013, 17:32

Nadam se da cemo imati kvalitetne protivnike u pripremnom periodu , sto je mozda vaznije da imamo ekipe koje ce glumiti Nigeriju,Iran i Argentinu.... bila bi dobra proba Obala Slonovace koja je mozda i jaca od Nigerije , mozda Saudijsku Sarabiju,Irak ili nekoga iz tog kraja.
Ajvatar

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 dec 2013, 18:01

katalinski je napisao/la:Nadam se da cemo imati kvalitetne protivnike u pripremnom periodu , sto je mozda vaznije da imamo ekipe koje ce glumiti Nigeriju,Iran i Argentinu.... bila bi dobra proba Obala Slonovace koja je mozda i jaca od Nigerije , mozda Saudijsku Sarabiju,Irak ili nekoga iz tog kraja.
Nadovezao bih se da su sve (kvalitetnije) ekipe iz Afrike dobrodošle, osim onih iz Sjeverne Afrike (poznato je da neke od njih preferiraju drukčiji stil fudbala, usudio bih se reći čak da su trkački inferiorniji, a tehnički sigurno potkovaniji; mislim da Alžir prije može "glumiti" Iran, nego Nigeriju). Što se tiče azijskih selekcija, ne vjerujem da ćemo igrati s Arapima ili Irakom, nego da ćemo ipak imati provjeru protiv neke evropske ekipe umjesto toga. Naravno, provjera s nekom ozbiljnom južnoameričkom ekipom (Čile, Brazil, Kolumbija) bi isto tako bila poželjna opcija. Ipak, neće ni to biti tragedija jer smo već igrali s Argenticima.

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 20 dec 2013, 18:48

Sabinho je napisao/la:Sada definitivno, ovaj Susic je dobar komad budale, i necu vise sakrivati svoje misljenje o njemu.

Nemoj tako, on nas je odveo na SP :D

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 20 dec 2013, 18:55

Principatus je napisao/la:I isto tako sam malo alergican na komentare o forumasima koji se igraju selektora. Pa nekoliko tipova ovdje, mene ukljuceno smo igrace kao Kolasinca, Zukanovica, Bicakcica i druge nekih 100 godina prije Susica vidjeli i cudili se zasto se ti momci ne pozivaju. Bar da im se da do znanja da se na njihracuna iako mozda nemaju nase drzavljanstvo (kao sto se Tini Susicu stavlja do znanja).

Pa su se ovdje Susicevi idolopoklanici ismijavali, ne trazi mi se sada po forumu, a sigurno je bilo dobro brisanja komentara tipa:

- Kolasinac? Haha pa kad ce taj zaigrati za Schalke? (mozda 2-3 mjeseca prije nego sto lik zaigra)
Tada sam govorio da ga valja vec sad kaparisati i pokrenuti mjenjanje drzavljanstva. To je bilo predmet sprdnje. Pa se kasnije govorilo kako trener Schalke i nece racunati na njega, da je krampa, kratko pred utakmicu u Champions League gdje je igrao protiv Drogbe. :lol: Pa se pljuvalo po njemu da je izdajnik, jer je isao igrati U21 utakmicu za Njemacku, a nije isao u Sloveniju na zabavu. :mrgreen:

- Izet Hajrovic, da onaj takozvani Izmet, izdajnik sto je Susicu spasio dupe, kada ga je slovacki selektor bukvalno pregazio u dvije utakmice. Sta se o njemu pisalo i na koji sam nacin bio napadnut hohoo.... :mrgreen:

- Zukanovic. Kazem tip proglasen najboljim stoperom Belgijske lige, pricao sam sa Belgijancima koji dugo prate ligu, hvale ga, treba ga sto brze zvati. A nama Mravac igra, krpimo se pozadi, zovu se S. Vranjes a ka Rivaldo koji ostaje poslije toga bez kluba. Susicevi navijaci: Zukanovic? Odakle je taj iskocio? :lol: Otprilike godinu kasnije Zukanovic bude pozvan. Bravo Susicu!

I tako dalje. To je jedan od razloga zasto veoma rijetko pisem jos na ovom forumu. Nije zabavno imati samo nekoliko forumasa koji malo razmisljaju svojom glavom.
apsolutno se slazem sa tobom, al' yebiga, nekima je lakse metar u guz'cu nego cm u glavu..
Volim te Bosno!!!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 20 dec 2013, 19:08

Može li mi neko napisati spisak igrača koje je pozvao Pape i sa kim se igra ta utakmica? Čitam na ovoj temi da je mali Sušić pozvan, pa ko je još pozvan i sa kim igramo?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 dec 2013, 19:40

Romanista10 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Nigerijci jesu tehnicki jaci, fizicki jaci, trkacki jaci i jos igrat ce 110% na svjetskom. Zaboravljas da su ljudi aktualni prvaci Afrike sto nije mala stvar. Zaboravljas da afrika u zadnja 3 prvenstva ima odlicne reprezentacije. Izvukli smo najgoru africku ekipu od svih. Grcka je jako solidna mahom obrambeno orijentisana repka, koja je poznata po tome da zabije gol i onda se brani cijelu tekmu.
I da Slovacka ima 2,3 zvijezde. Mi imamo zvijezde Dzeku, Ibisevica, Pjanica, Lulica, Spahica i Begovica + solidne igrace. znaci pasa mi imamo VISE "zvijezda" nego Slovaci.
Dali si ti stvarno misljenja da protiv Argentine na svjetskom trebamo odigrat sa dvojicom u napadu. Ako to odigramo ljudi ce nas zgazit 95%.
Stani, je l' ti pricas o Spaniji i o Nigeriji? Jesi li ti gledao Africki Kup Nacija?? Gdje si ondje vidio tehnicku nadmoc nad bilo kojom repkom??? Ako su ti sto su nabrojao zvijezde, onda su i njima redom Skrtel, Hubocan, Kucka, Weiss, Hamsik, Stoch! Kako ti gledas na Lulica tako oni gledaju na Kucku, a neko neutralan ce reci da niko od njih dvojice nije zvijezda. Takodje, sto se tice solidnih igraca, imaju ih oni jednako kao mi. To sto smo sad zavrsili ispred njih ne znaci nista, ljudi su u svom nastupu u Juznoj Africi otisli u osminu finala i to pored Italije. Spustimo se malo na zemlju bolje nam je, pogotovo sto se tice njih jer su nam ocitali bukvicu koja nas treba opametiti a ne da nas jos vise dize u nebesa.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 20 dec 2013, 19:56

Svijet nam ne daje puno sansi..

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 20 dec 2013, 20:26

Susicu spasi nas postavi Piplicu za selektora.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 dec 2013, 20:27

Gumenix je napisao/la:Susicu spasi nas postavi Piplicu za selektora.
Prvi post i odmah udri muski :mrgreen:

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 20 dec 2013, 21:45

a kada je riječ o Sušiću, još nema naše dokumente. Ako ih dobije, realno je očekivati da, kao prvotimac Hajduka, dobije šansu da se pokaže – kaže Pape.
Daj ba Pape, nemoj nas pravit budalama :roll: , radije suti il' reci da ces ga pozvati jer ti je bratic...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 dec 2013, 22:31

zaista mi nije jasno kako moze izjaviti da mu trenutno Dilaver ne treba,a svi znamo da smo na poziciji desnog beka itekako ugrozeni,nije valjda da misli kako Vrsajevic uspjesno moze nadomjestiti neigranje Mujdze!? ili izjava u vezi Salatica,da je kao za njega prvi put cuo,hm pa nije valjda da u Zahirovuci ili penzioneru Rahimicu vidi igrace koji mogu igrati najugrozeniju poziciju u nasem timu a to je zadnji vezni!? Salatic kao najbolji igrac na toj poziciji u jakoj Svicarskoj ligi sigurno je trenutno najbolje rjesenje za tu poziciju u nasoj reprezentaciji,ali eto selektorova je zadnja...kako god odluci ja ga podrzavam,ali zaista treba bas imati petlju pa ignorisati igrace kvaliteta Dilavera,Salatica a na njihove pozicije pozvati Vrsajevica ili Zahirovica kao bolje opcije!? to mi je bas neshvatljivo.....

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 20 dec 2013, 22:38

bosnas_ je napisao/la:zaista mi nije jasno kako moze izjaviti da mu trenutno Dilaver ne treba,a svi znamo da smo na poziciji desnog beka itekako ugrozeni,nije valjda da misli kako Vrsajevic uspjesno moze nadomjestiti neigranje Mujdze!? ili izjava u vezi Salatica,da je kao za njega prvi put cuo,hm pa nije valjda da u Zahirovuci ili penzioneru Rahimicu vidi igrace koji mogu igrati najugrozeniju poziciju u nasem timu a to je zadnji vezni!? Salatic kao najbolji igrac na toj poziciji u jakoj Svicarskoj ligi sigurno je trenutno najbolje rjesenje za tu poziciju u nasoj reprezentaciji,ali eto selektorova je zadnja...kako god odluci ja ga podrzavam,ali zaista treba bas imati petlju pa ignorisati igrace kvaliteta Dilavera,Salatica a na njihove pozicije pozvati Vrsajevica ili Zahirovica kao bolje opcije!? to mi je bas neshvatljivo.....
A maloga M. Besica i ne spominje ne poznaje ni njega a Salatica nije cuo ....Da bi poveo ono malo **** od brata!!!

Safete ti si **** od covijeka ako to uradis !!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 dec 2013, 22:41

Vi prvi put čuje te za tog Saletića i neznam te još neke igrače koje spominje te taj neki Dilaver ko je njega prije gledao nemoj te glumi ti da ste prati li Austrisku ligu prije?
Tino je naj bolji igrač Hajduka i prije nego što napiše te nešto pogledaj te kako on igra.
Svi se igra te selektora i da pozove mo sve igrače koje hoće te opet vi vam falio neko. Samo naprjed selektore ne slušaj nikoga. :!:
DRUG NEBI TI PUNCA

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.