Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- diplomatija
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Venlo-Sparta 1, zadnjih devet utakmica je slavila ekipa koja je bila domacin, znaci igraju 3 za tri, u prvom dijelu slavila sparta kao domacin i ocekuje se 1 da se taj krug od 10 utakmica zaokruzi pobjedama domacina
moj debi:
Connahs - Prestatyn -2,5 2,60 (20:30)
Dunkerque - Strasbourg 2 2,62 (20:00)
Connahs - Prestatyn -2,5 2,60 (20:30)
Dunkerque - Strasbourg 2 2,62 (20:00)
-
- Kontakt:
Dinamo drezden h 1 za hrabrije a za one malo manje mrtvi 1.nebude li ovo kec, i sutra fortuna vise kartona recite slobodno da veze nemam i nikad vise necu staviti nijedan par.trajte na ovo
- Idimidodjimi
- Kontakt:
dusseldorf je napisao/la:Dinamo drezden h 1 za hrabrije a za one malo manje mrtvi 1.nebude li ovo kec, i sutra fortuna vise kartona recite slobodno da veze nemam i nikad vise necu staviti nijedan par.trajte na ovo
Ovo je par Dresden - Bochum na kladionicama jel tako?
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
-
- Kontakt:
Tako jeIdimidodjimi je napisao/la:dusseldorf je napisao/la:Dinamo drezden h 1 za hrabrije a za one malo manje mrtvi 1.nebude li ovo kec, i sutra fortuna vise kartona recite slobodno da veze nemam i nikad vise necu staviti nijedan par.trajte na ovo
to je na golove sigurica 3+dusseldorf je napisao/la:Tako jeIdimidodjimi je napisao/la:dusseldorf je napisao/la:Dinamo drezden h 1 za hrabrije a za one malo manje mrtvi 1.nebude li ovo kec, i sutra fortuna vise kartona recite slobodno da veze nemam i nikad vise necu staviti nijedan par.trajte na ovo

Ovaj tiket imam i u sistemu 5/7, pa eto ko voli nek izvoli

❶❾❽❽
- stomaklija
- Kontakt:
OK za sutra, ali daj malo obrazlozi taj kec na Dresden. Gledao sam ih 5,6 puta ove sezone i malo je reći da su očajni. GG je tu puno bolja opcija. Bochum, sasvim solidan.dusseldorf je napisao/la:Tako jeIdimidodjimi je napisao/la:dusseldorf je napisao/la:Dinamo drezden h 1 za hrabrije a za one malo manje mrtvi 1.nebude li ovo kec, i sutra fortuna vise kartona recite slobodno da veze nemam i nikad vise necu staviti nijedan par.trajte na ovo
FC Eindhoven - Telstar 1-1&3+
Elversberg - Darmstadt 2
Clermont - Bastia C.A. p1
14 kvota
Elversberg - Darmstadt 2
Clermont - Bastia C.A. p1
14 kvota
-
- Kontakt:
Nemogu povezati vise od tri posta.ccccc.taman se bio raspisao.neda mi se ponovo.ukratko evo:jaci finansijski, pun stadion, ultra navijaci, napad pote/dedic jedan od boih u ligisvi preduslovi za laganog keca.tako kazu i njemacki mediji.sretno
- samo_lijevo
- Kontakt:
nocvano jaci nisu,Pote/Dedic nece igrati nego Aoudia/Pote,sto je bolje od prvog para.dusseldorf je napisao/la:Nemogu povezati vise od tri posta.ccccc.taman se bio raspisao.neda mi se ponovo.ukratko evo:jaci finansijski, pun stadion, ultra navijaci, napad pote/dedic jedan od boih u ligisvi preduslovi za laganog keca.tako kazu i njemacki mediji.sretno

Bochumu nece igrati tri vrlo bitna igraca freier,Fabia,Sukuta-Paso.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- stomaklija
- Kontakt:
I nešto sasvim logično i veoma lako prolazno pogotovo pred i za vikend

- diplomatija
- Kontakt:
Düsseldorf nemas ti pojma, dedic ne igra, a financije isto, ekipe su u 5 deka, Lagan x mozda i bez golova, jadne ekipe
-
- Kontakt:
Bohum drma kriza svake prirode.pogotovo finansijske jer glavni sponzor netto povlaci neku stavku iz ugovora.vi sad usli pa vidjeli da dedic neigra i to pisete.zivi bili pa vidjeli, ko god igra mrtvi kec.dedic je igrao citavu sezonusamo_lijevo je napisao/la:nocvano jaci nisu,Pote/Dedic nece igrati nego Aoudia/Pote,sto je bolje od prvog para.dusseldorf je napisao/la:Nemogu povezati vise od tri posta.ccccc.taman se bio raspisao.neda mi se ponovo.ukratko evo:jaci finansijski, pun stadion, ultra navijaci, napad pote/dedic jedan od boih u ligisvi preduslovi za laganog keca.tako kazu i njemacki mediji.sretno![]()
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Samo nemojte spominjati kuce, vikendice u kontekstu zicera i mrtvih keceva

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
gdje ovo ima u ponudidusseldorf je napisao/la: i sutra fortuna vise kartona
153,5/Lietuvos R.-C. Zvezda over 1.55
49,5/Danska-Brazil over 1.65
Setubal-Benfica over 2.5 1.55
3.96
očekujem puno koševa, golova i golova
49,5/Danska-Brazil over 1.65
Setubal-Benfica over 2.5 1.55
3.96
očekujem puno koševa, golova i golova

Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 20 dec 2013, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Neznam za bosnu.sutra ce biti u tipicuNexus je napisao/la:gdje ovo ima u ponudidusseldorf je napisao/la: i sutra fortuna vise kartona
- samo_lijevo
- Kontakt:
idi malo na podforum bundeslige,tema Dynamo Dresden.Bolje je sto ne igra Dedic jer je obicna kari.. od kako se vratio iz Bochuma.Isto pogledaj predhodnu stranicu i vidjeti ces da sam i ja igrao keca na SGD.dusseldorf je napisao/la:Bohum drma kriza svake prirode.pogotovo finansijske jer glavni sponzor netto povlaci neku stavku iz ugovora.vi sad usli pa vidjeli da dedic neigra i to pisete.zivi bili pa vidjeli, ko god igra mrtvi kec.dedic je igrao citavu sezonusamo_lijevo je napisao/la:nocvano jaci nisu,Pote/Dedic nece igrati nego Aoudia/Pote,sto je bolje od prvog para.dusseldorf je napisao/la:Nemogu povezati vise od tri posta.ccccc.taman se bio raspisao.neda mi se ponovo.ukratko evo:jaci finansijski, pun stadion, ultra navijaci, napad pote/dedic jedan od boih u ligisvi preduslovi za laganog keca.tako kazu i njemacki mediji.sretno![]()

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
U pravu si . To je ono baš seljački fazon .dr.van nostrand je napisao/la:Samo nemojte spominjati kuce, vikendice u kontekstu zicera i mrtvih keceva![]()
![]()
❶❾❽❽
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.