Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Nije problem sama tema Dobitni listici, ja sam je licno otvorio. Nije ni problem sto neko stavi dobitan tiket bez da ga je ranije stavio na prijedloge, dosta raje igra u poslovnicama i tek navecer budu na forumu kad utakmice pocnu ili zavrse... Problem je sto se lako moze manipulirati, posebno sa Premierovim tiketima. Jednostavno napravis tiket, ne uplatis ga, a oni ga i dalje prate i zelene. Tako da je, cast izuzecima, meni skoro svaki Premierov tiket na toj temi sumnjiv, posebno oni na velike uplate. Bio je nedavno slucaj kad smo lika uhvatili sa neuplacenim tiketima na 50 KM, sebi pravi kladionicarski image po forumu 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
baš i ja citam i gledam o tome. Sigurno da zbog one pobjede nad Leverom svi igraju na Frankfurt, ali Augsburg je ove godine dobar, ja se ne bi usudio to igrati. Prije bi pokušao oba daju ili više golova.bevanda4 je napisao/la:90% svjetske populacije igra na Frankfurta večeras.
Umjesto da trošim lovu, treba napravit kokice i upalit utakmicu.
Smrdi mi nešto da će biti veća drama od Titanica, sve naginje ka kolektivnom potopu
Nisam u onu temu dobitnih tiketa ušao već mjesec dana.. Besmislena je!
Ako ne staviš ulog, napadaju te da si u kur*cu i ne postavljaš cijeli listić.
Ako staviš ulog i redovito dižeš, a cifre na tiketima nisu malene - proglasit će te lažovom i majstorom u photoshopu.
U svakom slučaju - ne isplati se hvalisat tiketima, uvijek ima ljubomornih ljudi što žive od toga da nađu neku zamjerku. A i koga uostalom boli ku*ac što netko diže i koliko diže
Ako ne staviš ulog, napadaju te da si u kur*cu i ne postavljaš cijeli listić.
Ako staviš ulog i redovito dižeš, a cifre na tiketima nisu malene - proglasit će te lažovom i majstorom u photoshopu.
U svakom slučaju - ne isplati se hvalisat tiketima, uvijek ima ljubomornih ljudi što žive od toga da nađu neku zamjerku. A i koga uostalom boli ku*ac što netko diže i koliko diže

U desetom selu živi Antuntun!
-
- Kontakt:
Nek se stavi tiket sa svim parametrima.ako ce neko i to folirati da bi bio veci frajer netreba mu zamjeriti onda.kompleks.nije problem kad se zeleni, nek se stavi fino gdje se vidi tiket je ispacen.ne kontam sto je nekom crnjak staviti da je upati 1km a dobio 6 npr.ima onaj lik na temi duplanje wili, lik uporan, nekrije uog, sam pise cini mi se na temi ali posteno sve.mislim dzaba je govoriti.beze cu ban dobiti radi nerviranja.da se svi drze naziva teme sve bi bilo pregledno i jasno, ali jokConsigliere je napisao/la:Nije problem sama tema Dobitni listici, ja sam je licno otvorio. Nije ni problem sto neko stavi dobitan tiket bez da ga je ranije stavio na prijedloge, dosta raje igra u poslovnicama i tek navecer budu na forumu kad utakmice pocnu ili zavrse... Problem je sto se lako moze manipulirati, posebno sa Premierovim tiketima. Jednostavno napravis tiket, ne uplatis ga, a oni ga i dalje prate i zelene. Tako da je, cast izuzecima, meni skoro svaki Premierov tiket na toj temi sumnjiv, posebno oni na velike uplate. Bio je nedavno slucaj kad smo lika uhvatili sa neuplacenim tiketima na 50 KM, sebi pravi kladionicarski image po forumu
Na Premieru ako je dobitni , pise isplaceni dobitak , ako nije dobitni , nema toga .. Tu je kraj price ..
- stomaklija
- Kontakt:
Augsburg i više nego solidan, nisu više kanta za napucavanja. Umjesto keca, i nerviranja bez potrebe ja uzimam poklon gg(1,60). Ko ga hebebevanda4 je napisao/la:90% svjetske populacije igra na Frankfurta večeras.
Umjesto da trošim lovu, treba napravit kokice i upalit utakmicu.
Smrdi mi nešto da će biti veća drama od Titanica, sve naginje ka kolektivnom potopu

Ja nisam mislio da je tema ko tema losa..Nego me nervira sto pojedini clanovi samo ako dobiju udju na forum da postave..koja im je svrha? Realno ja ovaj dio foruma shvatam kao priliku da svi dodjemo do istog cilja tj.do dobitka..i stvarno ima momaka koji bez obzira na razne provokacije i dalje nastavljaju da postavljaju parove i svaka im cast..
Taj izgovor kako pojedini nemaju vremena mi je malo povrsan.. Npr velika vecina vikendom ne radi a sigurno odigra listic, znaci razradis ponudu detaljno, uplatis i nista ne napises da bi cim prodje tiket, logovo se i ubacio ga..radi cega? da bi ti neko cestitao? da ispunis svoj ego? to meni nije jasno..isto tako nemojte onog izgovora ako postavim na forum nece proci jer sam baksuz a kad ga ne stavim on redovno prodje..to su price za malu djecu..
Taj izgovor kako pojedini nemaju vremena mi je malo povrsan.. Npr velika vecina vikendom ne radi a sigurno odigra listic, znaci razradis ponudu detaljno, uplatis i nista ne napises da bi cim prodje tiket, logovo se i ubacio ga..radi cega? da bi ti neko cestitao? da ispunis svoj ego? to meni nije jasno..isto tako nemojte onog izgovora ako postavim na forum nece proci jer sam baksuz a kad ga ne stavim on redovno prodje..to su price za malu djecu..
RZ88!
- Maradonaaa
- Kontakt:
Eh za ovo je +1Consigliere je napisao/la:Nije problem sama tema Dobitni listici, ja sam je licno otvorio. Nije ni problem sto neko stavi dobitan tiket bez da ga je ranije stavio na prijedloge, dosta raje igra u poslovnicama i tek navecer budu na forumu kad utakmice pocnu ili zavrse... Problem je sto se lako moze manipulirati, posebno sa Premierovim tiketima. Jednostavno napravis tiket, ne uplatis ga, a oni ga i dalje prate i zelene. Tako da je, cast izuzecima, meni skoro svaki Premierov tiket na toj temi sumnjiv, posebno oni na velike uplate. Bio je nedavno slucaj kad smo lika uhvatili sa neuplacenim tiketima na 50 KM, sebi pravi kladionicarski image po forumu

dans ima jedan takav koji mi je sumnjiv
-
- Kontakt:
Upravo to.ima jedan ovde drzi predavanja money menadzment, vadi citate , pise, slomi se.postavi samo kad dobihe, a ove ostale dane je kao zauzet, ili odigrao takozvani narodni tiket od 1 km, a kad pogodi odmah se nacrta i lijepi tikete uplate 20, 30 km.mislim pa nije niko ovca.garantujem da se malo uvede reda, konstruktivnosti, pregleda da bi svima bolje bilo.tema duplanje, oni stavljaju kvotu, 3-4, halo ba duplanje znaci 2 kvota.dzaba mi pisemo.mi smo neznalice, levati, pametnjakovici, mamlazi itdpep3 je napisao/la:Ja nisam mislio da je tema ko tema losa..Nego me nervira sto pojedini clanovi samo ako dobiju udju na forum da postave..koja im je svrha? Realno ja ovaj dio foruma shvatam kao priliku da svi dodjemo do istog cilja tj.do dobitka..i stvarno ima momaka koji bez obzira na razne provokacije i dalje nastavljaju da postavljaju parove i svaka im cast..
opet ista prica koju pricaju isti ljudi 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Opet isti opstrujiraju.jedan se javio, imaju jos trojica i to je to.drago mi je da sve vise forumasa dijeli ovo misljenje.citav tiket sa svim podatcima i mirna bosna
ne pada mi na pamet da vas pokusavam sprijeciti, u zadnje vrijeme nit vam postavljam parove (vidim mnogi kvalitetni tipsteri polako prestaju) iz prostog razloga sto samo pricate a ne doprinosite ni sekunde, pitali bi se o tome kako i sta treba raditi a pogoditi sami ne bi znali nesto ni da vam se o zivotu radi dok se najbolje i prvi bunite nebitno o cemu se radi 

Pa kad nece nece,Kasimpasa fula penal pa daj vise :S
-
- Kontakt:
Ovde su svi ravnopravni i dobro dosli.samo reci koji je kvalitetan tipser odustao i radi cega? Sigurno ne radi toga sto mu se trazilo da postavi ulog.vise je odustalo onih koje ste vi popljuvali iz neznam kojeg razloga a koji su stavljali ozbiljan ulog.ata, tepsija itd.uozbiljite se i da se dodje do zajednickog cilja.nebitno je kazem koliko se dobije i koliko se uplati.svi igraju koliko moguLenBias je napisao/la:ne pada mi na pamet da vas pokusavam sprijeciti, u zadnje vrijeme nit vam postavljam parove (vidim mnogi kvalitetni tipsteri polako prestaju) iz prostog razloga sto samo pricate a ne doprinosite ni sekunde, pitali bi se o tome kako i sta treba raditi a pogoditi sami ne bi znali nesto ni da vam se o zivotu radi dok se najbolje i prvi bunite nebitno o cemu se radi
radi toga sto kolo pokusavaju voditi iskompleksirani pokusaji kladionicara koji sami ne mogu nista pogoditi pa se ljudima vise jednostavno ne da, neka vam dio foruma i kraj price, samo se i znate svadjati, komentarisati druge i sve ostalo moguce sto ni pod tackom razno ne doprinosi kvaliteti kladjenja, ocito nemas pojma o cemu pricam i ne vidis jer si, opet ocito, jedan od tih koji tokom svog boravka na ovom djelu foruma nisi napisao ni jedan jedini post od kojeg je neko mogao imati neke koristi vezano za kladjenje (o kojem se btw. na ovom djelu foruma pise, tacnije treba da pise)
Ma pustite to, uvijek neko iznova pokrene diskusiju o tim dobitnim listicima i onda nastane frka. Nek postavlja ko sta hoce, meni je uvijek drago kad neko opljacka kladionicu
Inace veceras mi Monaco opasno smrdi

Inace veceras mi Monaco opasno smrdi

- DrinaJedina
- Kontakt:
Ma yebi mater levatima .. 

-
- Kontakt:
Ja sam ovde postavio do sada 4 para i jedan tiket.od ta 4 para dva su pala, cotbus-frankfurt, salke- hoffenhajm, jedan prosao bruk lopez under bas onu noc kad si ga ti igrao over, i tiket od 5 parova od kojeg je samo milan-dzenova bio gubitni gdje baloteliji promasio penal i danas dinamo drezden.to je to od mene bilo.moras shvatiti da ima ljudi koji rade i da nemaju vremena kao vi visiti i postavljati svako sat vremena tiket.pogledaj svoje parive i pogledaj prolaznost jos si kao neki vrli poznavaoc ko koga cuva, ko kome nelezi itd
nema potrebe da dalje repliciras jer ocigledno je da ne shvatas poentu onoga sto govorim, samo vi nastavite biti glavni na ovom djelu foruma, ne dira me ni najmanje samo mi je smijesno jer odlaze ljudi koji nesto znaju o kladionici a dolaze totalne neznalice koje ne doprinose ni 20% u odnosu na prijasnje, tolikodusseldorf je napisao/la:Ja sam ovde postavio do sada 4 para i jedan tiket.od ta 4 para dva su pala, cotbus-frankfurt, salke- hoffenhajm, jedan prosao bruk lopez under bas onu noc kad si ga ti igrao over, i tiket od 5 parova od kojeg je samo milan-dzenova bio gubitni gdje baloteliji promasio penal i danas dinamo drezden.to je to od mene bilo.moras shvatiti da ima ljudi koji rade i da nemaju vremena kao vi visiti i postavljati svako sat vremena tiket.pogledaj svoje parive i pogledaj prolaznost jos si kao neki vrli poznavaoc ko koga cuva, ko kome nelezi itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.