FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- moustapha
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Tymo nikako da izbori mjesto pod Gaalovom palicom. Mozda ce bolje i za njega biti da ode ukoliko dodje do ovog transfera, iako je on najavljivan u slucaju odlaska Kapitena.
#divovi
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Handanović
Nisam siguran da je on pravo rijesenje.
Tymo ,protiv Basela odlicna tekma ,trebao bi igrati cesce ,ali Gaal forsira Bommela
Tymo ,protiv Basela odlicna tekma ,trebao bi igrati cesce ,ali Gaal forsira Bommela
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- roy_makaay
- Kontakt:
Evo me,novi sam na forumu,naravno Bavarac od malih nogu
pozz za sve fanove Bayerna na forumu
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
dobro doso u prodicu druze..roy_makaay je napisao/la:Evo me,novi sam na forumu,naravno Bavarac od malih nogu![]()
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Dobro dosao ! Nadam se da ces se uklopitiroy_makaay je napisao/la:Evo me,novi sam na forumu,naravno Bavarac od malih nogu![]()
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
handanovic po svemu sudeci oblaci dres bayerna...to!!! bio je red da dovedu kakvu kvalitetu na golu..

nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
- bayern4ever
- Kontakt:
pa mora biti kvaliteta kad je bosanskih korijena !!

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
mogu li ja u ovu porodicu
bayernovac vec preko 10 godina, nadam se da je dovoljno

bayernovac vec preko 10 godina, nadam se da je dovoljno
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
- bayern4ever
- Kontakt:
mozes naravno sto nas je vise bolje je majstore a ima nas sada masallah!!!HuX je napisao/la:mogu li ja u ovu porodicu![]()
![]()
bayernovac vec preko 10 godina, nadam se da je dovoljno![]()
![]()
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
dobar je Handanovic a moze napredovati s obzirom da mu je 25g to je za golmana u cvijetu mladosti
..a i cjena je ok 15mil...ne vidim da Bayern ima namjeru dovoditi igrace u zadnju liniju....STA CEKATE
...jesenji dio sezone je bio za infrakt...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ma handanovic je beton golman, nije ni skup tolko, a kvalitetan je sigurno.Al moramo uzet jednog beka i jdnog stopera, i imacemo pravo jaku odbranu.Uvjek postoji ona izreka:Golman je dobar kolko mu je odbrana dobraSaurman je napisao/la:dobar je Handanovic a moze napredovati s obzirom da mu je 25g to je za golmana u cvijetu mladosti..a i cjena je ok 15mil...ne vidim da Bayern ima namjeru dovoditi igrace u zadnju liniju....STA CEKATE
...jesenji dio sezone je bio za infrakt...
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
U Minhenu -5, jedan od razloga zbog cega bi nas Bilal napustio je sigurno i ovaj

Kako stvari stoje, bit ce spreman za naredno kolo (Werder).
Robben ce sutrasnji mec protiv Hoffenheima vjerovtno zapoceti na klupi. Hoffa je takodjer znatno oslabljena, pored Obasija (KAN) i Luis Gustava (kazna), najvjerovatnije nece ni Eduardo biti spreman. Ocekuje se da Vedo i Sejo budu starteri.
Hoce li nakon 600 i kusur dana, Bayern zauzeti lidersku poziciju
makar za jednu noc
Drago mi je da su konacno i njemacki mediji potvrdili glasine oko Handanovicevog prelaska u Bayern.

Kako stvari stoje, bit ce spreman za naredno kolo (Werder).
Robben ce sutrasnji mec protiv Hoffenheima vjerovtno zapoceti na klupi. Hoffa je takodjer znatno oslabljena, pored Obasija (KAN) i Luis Gustava (kazna), najvjerovatnije nece ni Eduardo biti spreman. Ocekuje se da Vedo i Sejo budu starteri.
Hoce li nakon 600 i kusur dana, Bayern zauzeti lidersku poziciju
Drago mi je da su konacno i njemacki mediji potvrdili glasine oko Handanovicevog prelaska u Bayern.

Vom Jäger zum Gejagten
- rob do bagro
- Kontakt:
Sutra osvajamo sva 3 boda, zauzimamo prvo mjesto u tu cemo ostat do kraja prvenstva 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
da ja vama vec cestitam osvajanje titulerob do bagro je napisao/la:Sutra osvajamo sva 3 boda, zauzimamo prvo mjesto u tu cemo ostat do kraja prvenstva
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- rob do bagro
- Kontakt:
Ja mislim da si uranioJameS 23 je napisao/la:da ja vama vec cestitam osvajanje titulerob do bagro je napisao/la:Sutra osvajamo sva 3 boda, zauzimamo prvo mjesto u tu cemo ostat do kraja prvenstva![]()
Za ocekivat je da cemo sutra dobit, halo mi smo sad u usponu, konacno je proradile ekipa koja sad moze dobit svakoga, samo se vi Realovci zajebajite.Biti cemo prvi sutra jedino ako Schalke i Guzen izgube, sto mislim da ce biti tesko s obzirom da imaju takodje odlicnu ekpi koja moze konkurisat za titulu koju ce ipak Bayern osvojit
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
te ekipe se u Engleskoj i Spanjolskoj ligi ne bi borile ni za LP,a kamoli za titulurob do bagro je napisao/la:Ja mislim da si uranioJameS 23 je napisao/la:da ja vama vec cestitam osvajanje titulerob do bagro je napisao/la:Sutra osvajamo sva 3 boda, zauzimamo prvo mjesto u tu cemo ostat do kraja prvenstva![]()
![]()
Za ocekivat je da cemo sutra dobit, halo mi smo sad u usponu, konacno je proradile ekipa koja sad moze dobit svakoga, samo se vi Realovci zajebajite.Biti cemo prvi sutra jedino ako Schalke i Guzen izgube, sto mislim da ce biti tesko s obzirom da imaju takodje odlicnu ekpi koja moze konkurisat za titulu koju ce ipak Bayern osvojit
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
- rob do bagro
- Kontakt:
Pa jbt ovdje ne smijes nista ni napisat, ako je iko krenuo u spamm to je onda James a ne ja, ali eto haj, ti onda obrisi ove postove ako hoces 
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Е raja,ja se vratio
Š'a ima novo, jesam sta propustio?
Š'a ima novo, jesam sta propustio?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.