Možda i najljepši grad u Bosni.Noterdamus je napisao/la:Kako vam se svidja Banja Luka kad izuzmemo politiku,vjersku i nacionalnu opredjeljenost
Do devedesetih je to bio Mostar, a danas je grad ruglo..
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Možda i najljepši grad u Bosni.Noterdamus je napisao/la:Kako vam se svidja Banja Luka kad izuzmemo politiku,vjersku i nacionalnu opredjeljenost
Banjaluka prelijep grad a o banjalucankama da ne govorimo. U rangu su beogradjanki i splicankiNoterdamus je napisao/la:Kako vam se svidja Banja Luka kad izuzmemo politiku,vjersku i nacionalnu opredjeljenost
U pravu je kolega, super je Malta, bila je nezaboravna sedmica u Valletti.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Druze meni je kolega spominjao Valettu i rekao je isto kao ti da je super. Spomenuo mi je i Faliraki u Grckoj gdje je sodoma i gomora ljetiGoalgetter je napisao/la:Od svih destinacija, najdraza mi je bila Valetta, na Malti, zbog nocnih izlazaka, desetka.![]()
Od ostalih destinacija, Berlin, Hamburg, Frankfurt, Stuttgart, Salzburg, Bec, Grac, Rim, Lignano, Torino, Zürich, itd, itd..
Ruglo radi seljaka koji su ga rusili ali to nije tematika. Pisimo o lijepim destinacijamadubrava je napisao/la:Možda i najljepši grad u Bosni.Noterdamus je napisao/la:Kako vam se svidja Banja Luka kad izuzmemo politiku,vjersku i nacionalnu opredjeljenost
Trebe,ćevapi i Nektardubrava je napisao/la:Možda i najljepši grad u Bosni.Noterdamus je napisao/la:Kako vam se svidja Banja Luka kad izuzmemo politiku,vjersku i nacionalnu opredjeljenost
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.