Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- diplomatija
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
hvala gospodine del cero grande i michael weineru za ukupan zbroj zutih kartona na vecerasnjim utakmicama , svaki dan ovakav bio ako Bog da insallah
Statistika il laze il famozna benfica nije uputila udarac premo golu nekom kvazi Setubalu
Glory Glory Man United!
I ti si znači primjetiodr.van nostrand je napisao/la:Danas sam vidio neko je okacio tiket sa siguricama, ma nared˙o ih aman... uplata 100 KM![]()
Gubitan listic, ali ga sad nigdje nema, trazim i vracam se nazad, al jok, neko ga uklonio, da je kojim slucajem suprotno
stvarno ne znam od koga je, cim vidim mnogo na tiketu, samo preletim

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
-
- Kontakt:
Halalite za dinamo.jbg
- diplomatija
- Kontakt:
evo sat kako su mi utakmice zavrsene, a premier mi ne isplacuje dobitak, ima li neko slican problem? nikad mi se to nije desavalo do sad..
- Idimidodjimi
- Kontakt:
dusseldorf je napisao/la:Halalite za dinamo.jbg

[youtube][/youtube]
edit: gledaj od 32. sekunde
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
-
- Kontakt:
Hahahaha.odavno me nije niko nasmijao ovako.svaka ti cast.hahaha.gdje ovo iskopaIdimidodjimi je napisao/la:dusseldorf je napisao/la:Halalite za dinamo.jbg![]()
[youtube][/youtube]
edit: gledaj od 32. sekunde
- DrinaJedina
- Kontakt:
Kakav sam ja kralj ?!

Edit : Ova dva "crvena" dodam zadnje ..

Postavio je Crank na temi duplanje i nije sklonjen listic. Ali realno i meni je ono sumnjiv listic jer na tolike parove s mizernim kvotama stavit toliki iznos, stvarno treba imat viska love da se odlucis na taj korak.Fecox je napisao/la:I ti si znači primjetiodr.van nostrand je napisao/la:Danas sam vidio neko je okacio tiket sa siguricama, ma nared˙o ih aman... uplata 100 KM![]()
Gubitan listic, ali ga sad nigdje nema, trazim i vracam se nazad, al jok, neko ga uklonio, da je kojim slucajem suprotno
stvarno ne znam od koga je, cim vidim mnogo na tiketu, samo preletimnajgore što se nikako nemogu sjetit ko je bio u pitanju,al nebitno.možda i nije među nama više
RZ88!
Imaju ljudi pare,krava nemere poj'st 

Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
- barabababa
- Kontakt:
Ma nema nista na racunu pa "uplati", hoces da ti ja jedan pokazem sa uplatom od 100KM ?Fecox je napisao/la:Imaju ljudi pare,krava nemere poj'st

Ako prodje, castim cijeli forum

Druze, moj danasnji post u kojem sam pitao koja je svrha postavljanja dobitnih listica, nije bio usmjeren da pokrene svadju nit zelim ikog da prozivam. CIsto me interesovalo zasto to pojedinci rade, a pravi odgovor nisam dobio. A u tvoju pricu oko postavljanja parova, niko te ne obavezuje, kao ni bilo kojeg clana.LenBias je napisao/la:ne pada mi na pamet da vas pokusavam sprijeciti, u zadnje vrijeme nit vam postavljam parove (vidim mnogi kvalitetni tipsteri polako prestaju) iz prostog razloga sto samo pricate a ne doprinosite ni sekunde, pitali bi se o tome kako i sta treba raditi a pogoditi sami ne bi znali nesto ni da vam se o zivotu radi dok se najbolje i prvi bunite nebitno o cemu se radi
RZ88!
Stvarno vas ne razumijem, ali ni ne pokusavam vise
Tiket je postavljen, tiket nije uklonjen, tiket je uplacen MOJIM PARAMA, tiket je gubitan. Jeste li ista od navedenoga osjetili na svojoj kozi?

EDIT: Da, ima se para. Na racunu imam tacno 868, 27KM. Plus 50€ na bet365. Sad kad sam vam ispunio jednu zelju, zelite li mozda korisnicko ime i password da to i provjerite?
Da vas prijavim na kucnu listu? Gdje cemo na more akobogda?

Tiket je postavljen, tiket nije uklonjen, tiket je uplacen MOJIM PARAMA, tiket je gubitan. Jeste li ista od navedenoga osjetili na svojoj kozi?

EDIT: Da, ima se para. Na racunu imam tacno 868, 27KM. Plus 50€ na bet365. Sad kad sam vam ispunio jednu zelju, zelite li mozda korisnicko ime i password da to i provjerite?

Zadnja izmjena: Crank, dana/u 21 dec 2013, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro vam je čovjek rekao,vama se neko izgleda mora pravdati,kao da iz vašeg džepa uplaćuje.Crank je napisao/la:Stvarno vas ne razumijem, ali ni ne pokusavam vise![]()
Tiket je postavljen, tiket nije uklonjen, tiket je uplacen MOJIM PARAMA, tiket je gubitan. Jeste li ista od navedenoga osjetili na svojoj kozi?![]()

- Maradonaaa
- Kontakt:
pa Taylore sta radis 

Prijatelju,zar ti nisi otišao sa foruma?Crank je napisao/la:Stvarno vas ne razumijem, ali ni ne pokusavam vise![]()
Tiket je postavljen, tiket nije uklonjen, tiket je uplacen MOJIM PARAMA, tiket je gubitan. Jeste li ista od navedenoga osjetili na svojoj kozi?![]()
EDIT: Da, ima se para. Na racunu imam tacno 868, 27KM. Plus 50€ na bet365. Sad kad sam vam ispunio jednu zelju, zelite li mozda korisnicko ime i password da to i provjerite?![]()

You'll never walk alone.
- Maradonaaa
- Kontakt:
jel moguce da je Taylor ispao
kvota 1,01

kvota 1,01

Kako dobar mec pikada, strasna igra.
Uhvatim ovog Smitha na kvoti 8, doduse na sicu, al super

- Maradonaaa
- Kontakt:
volim gledati Taylora i zao mi je sto je ispao ali sam je sebi krivnJoy je napisao/la:Kako dobar mec pikada, strasna igra.
neozbiljno je shvatio mec
Meni je iskreno drago što je Taylor ispao,nikad ga iz nekog nepoznatog razloga nisam volio.
You'll never walk alone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.