SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IRI, BiH)

Svjetsko prvenstvo u fudbalu "Brazil 2014" - po prvi put u istoriji, reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće na jednom velikom takmičenju.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci

Koje mjesto ćemo zauzeti u grupi?

1. Prvo
52
14%
2. Drugo
265
70%
3. Treće
47
12%
4. Četvrto
16
4%

Ukupno glasova: 380

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: SP BRAZIL 2014 - Grupa F (ARG, NIG, IRI, BiH)

Post Postao/la Amar Dzeko » 20 dec 2013, 14:38

DukeOfWellington je napisao/la:Nije priča za ovu temu, treba otvoriti novu. Ali svakako da treba pričati o tome. Ti inače pričaš samo o stvarima o kojima ti život ovisi?
Pravis se glup, a sa takvima ne ulazim u raspravu. Hvala i dovidjenja.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 20 dec 2013, 14:57

Amar Dzeko je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Nije priča za ovu temu, treba otvoriti novu. Ali svakako da treba pričati o tome. Ti inače pričaš samo o stvarima o kojima ti život ovisi?
To je taj gospodski nivo komunikacije, bravo :lol:

Eventualni prijenos SP-a u HD tehnologiji zavrijeđuje da bude tema rasprave, meni je žao ako nisi u stanju da to percipiraš.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 20 dec 2013, 15:11

DukeOfWellington je napisao/la:
To je taj gospodski nivo komunikacije, bravo :lol:

Eventualni prijenos SP-a u HD tehnologiji zavrijeđuje da bude tema rasprave, meni je žao ako nisi u stanju da to percipiraš.
Ne vrijedjam te uopste ako na to mislis, samo se pravis mangup a nemas potrebe za tim.

Naravno da je vrijedno, ali ja sam lijepo napisao da nije potrebna TOLIKA buka oko toga jer ako smo dosad godinama mogli gledati repku uz ovakvu sliku mozemo i na SP. Logicno da bi bilo ljepse gledati SP u FULL HD-u ali pobogu nije kraj svijeta ako se to ne desi. Kontas?
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 20 dec 2013, 15:24

Tebi je "tolika buka" 10 postova na ovom forumu i 2-3 vijesti na portalima? Ako je to "tolika buka" odma' da kažem da je potrebna veća buka. Meni bi puno značilo da umjesto one mutne trzajuće slike na BHT-u gledam normalnu HD sliku i uživam u utakmicama. Tebi ako je to svejedno onda dobro.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 20 dec 2013, 15:32

DukeOfWellington je napisao/la:Tebi je "tolika buka" 10 postova na ovom forumu i 2-3 vijesti na portalima? Ako je to "tolika buka" odma' da kažem da je potrebna veća buka. Meni bi puno značilo da umjesto one mutne trzajuće slike na BHT-u gledam normalnu HD sliku i uživam u utakmicama. Tebi ako je to svejedno onda dobro.
Ovako neces uzivati ?

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 20 dec 2013, 15:33

bavarian_bk je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Tebi je "tolika buka" 10 postova na ovom forumu i 2-3 vijesti na portalima? Ako je to "tolika buka" odma' da kažem da je potrebna veća buka. Meni bi puno značilo da umjesto one mutne trzajuće slike na BHT-u gledam normalnu HD sliku i uživam u utakmicama. Tebi ako je to svejedno onda dobro.
Ovako neces uzivati ?
Djelimično. Svaki put kad gledam utakmicu na BHT-u trpe kako moje oči tako i moji živci. Radije bih bez toga, ako ikako može.

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 20 dec 2013, 16:04

Kad je bilo izvlačenje grupa na BHT-u jesam li ja jedini jedva raspoznao zastave a i imena država od "kvaliteta" slike!?? :x
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 20 dec 2013, 23:45

Ja ne pamtim kad sam nasu repku gledo na BHT.. hajd bas da i to vidim.. 8-)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 dec 2013, 00:03

Super ce biti ako obezbjede kvalitetniju sliku i zvuk, barem neka se potrude.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 dec 2013, 00:36

FliX je napisao/la:Ja ne pamtim kad sam nasu repku gledo na BHT.. hajd bas da i to vidim.. 8-)
Valjda si gledao predzadnju utakmicu u kvalifikacijama :o
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 21 dec 2013, 00:49

FliX je napisao/la:Ja ne pamtim kad sam nasu repku gledo na BHT.. hajd bas da i to vidim.. 8-)
:?:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 21 dec 2013, 00:50

Kaunas je napisao/la:
Vrlo jednostavno, bio je u Zenici :P
Ronaldo - Isco - Bale

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 dec 2013, 00:52

Nije bilo u tom kontekstu, mogao je i reprizu pogledati. I ja kad god dodjem iz Zenice iduci dan je repriza i svaki put je gledam, da vidim kako je to sve izgledalo u ocima ljudi koji su sjedili pored malih ekrana ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 21 dec 2013, 00:52

Kaunas je napisao/la:
Vrlo jednostavno, bio je u Zenici :P
vidis kako Dzekson zna :lol: :lol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 dec 2013, 01:07

Ne znam za vas ljudi,ali ova izjava Susica u stampi o pripremama u Sarajevu mi zvuci nevjerovatno!?? :roll: :roll: Budu li pripreme tu,a sve su prilike da hoce,ne znam ima li iko ko misli da cemo se mi zaista spremiti onako kako ce biti potrebno?? :oops: :oops: Jako neozbiljno,po meni...

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 dec 2013, 01:17

NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam za vas ljudi,ali ova izjava Susica u stampi o pripremama u Sarajevu mi zvuci nevjerovatno!?? :roll: :roll: Budu li pripreme tu,a sve su prilike da hoce,ne znam ima li iko ko misli da cemo se mi zaista spremiti onako kako ce biti potrebno?? :oops: :oops: Jako neozbiljno,po meni...
Treba svatiti da mi nismo jaka zemlja po pitanju finansija da se luksuziramo kao NJemacka i bit ce ti jasno!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 21 dec 2013, 01:27

Kvota je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ne znam za vas ljudi,ali ova izjava Susica u stampi o pripremama u Sarajevu mi zvuci nevjerovatno!?? :roll: :roll: Budu li pripreme tu,a sve su prilike da hoce,ne znam ima li iko ko misli da cemo se mi zaista spremiti onako kako ce biti potrebno?? :oops: :oops: Jako neozbiljno,po meni...
Treba svatiti da mi nismo jaka zemlja po pitanju finansija da se luksuziramo kao NJemacka i bit ce ti jasno!
Ja i ne trazim neke pripreme vani,ali Sarajevo ima previse distrakcija igracima...

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 dec 2013, 01:36

Ja vjerujem da savez radi na tome, da sto je moguce bolje odradi pripreme naravno u skladu sa finansiskim mogucnostima i bez proseravanja jer nemamo mi tih mogucnosti ! Vjeruj da od ovih 9,5 miliona dolara nece ostati nista ako se ne plasiramo u 16/finala ! Ko ne vjeruje neka pogleda CJENOVNIK JEDNOG KAMPA U BRAZILU a svi vec znamo da druga polovica ide igracima i strucnom stabu!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 21 dec 2013, 11:46

Ne vidim sto se pripreme ne bi obavile na nekoj od sarajevskih planina, bar onaj kondicioni dio. Nista vise ne bi pruzila ni Austrija ni Svicarska, samo disciplinu uspostavit.
Zavrsni dio aklimatizacije ce se vjerovatno morati obaviti u nekim toplijim dijelovima,ali i za to imas Hercegovinu.
Onako,povrsno gledajuci,ne znajuci planove strucnog staba.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 21 dec 2013, 13:26

Sabinho je napisao/la:
Valjda si gledao predzadnju utakmicu u kvalifikacijama :o
BHT prenosi samo domace, a takve gledam uzivo.. 8-)

Odgovori

Natrag na “Reprezentacija BiH na SP u Brazilu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.