Safet Sušić - Pape

Kvota
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Kvota » 21 dec 2013, 01:25

Glup covjek ne moze odvesti neku reprezentaciju na svjetsko prvenstvo i to je svima jasno i upamti svaka izjava za javnost ima svoju zaledjinu koju mnogi ne razumiju!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 dec 2013, 01:29

Kvota je napisao/la:Glup covjek ne moze odvesti neku reprezentaciju na svjetsko prvenstvo i to je svima jasno i upamti svaka izjava za javnost ima svoju zaledjinu koju mnogi ne razumiju!
Sreca pa ne radi sam ;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 dec 2013, 01:29

Ma bravo Pape :roll: .
Sta ce tebi Emir Dilaver,koji ima 23 godine i koji je igrao dosta dobro u Ligi prvaka,ali zato ti treba Avdija Vrsajevic,koji kad nam je u sastavu automatski imamo igrača manje.Bez obzira s kim igrali.Ne treba tebi Pape ni Vero,ni Bešić,ma nitko od defanzvnih vezista,imaš Zahirovića,koji u Bochumu ne može izboriti mjesto ni na klupi,a tu je i umirovljeni "general" iz Rusije.Ne treba tebi ni treći napadač,jer ti znaš da će Džeko i Vedo uvijek biti zdravi,da se neće nedaj Boze ozlijediti :roll:.Ipak si ti vidoviti Pape :oops:
I čuj ti njega,njemu lafo stalo do toga hoće li se neki igrač naljutiti ako otpadne sa šireg spisak.Pa dragi moj Pape,neka se i naljute,barem znamo na čemu smo.Ako nisi vidio to rade svi redom,od Brazila,Španjolske,pa i susjedne nam Hrvatske.Niko Kovač će na pripremama imati 36 igrača,a povesti će u Brazil,koliko je i dozvoljeno,dakle 23.No,Niko radi i na pripremi momčadi za EP kvalifikacije,dakle već sada stvara bazu igrača na koje će računati u nadolazećim europskim kvalfikacijama.Žalosno što ovaj period kada svi žele obući dres BiH nećemo znati zbog neznalica iskoristiti.Jednom kada igrač promijeni sportsko državljanstvo više ga mijenjati ne može,pa zato dragi Pape umjesto da nas obezbijediš s igračima poput Rodića,Hrgote,Vučkića,Avdića,Arslanagića,Bencuna itd,na duži period ti to ne znaš ili ne daj Bože ne želiš učiniti.I ustinu će biti lijepo da šansu ne dobije mali Prcić.Šta je igrati ligu petice?.To sigurno svatko može,ali zato igrati u Hajduk (obožavam taj klub,ali nije kao nekad) to može samo klasa i zato daj što više prvotimaca iz Hajduka.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 dec 2013, 01:32

Pape ce samim nepozivanjem Rahimica dobro syebati medjuljudske odnose. Rahima je tu uz Misketa i Spahu bio prije njih sviju, i duze je tu, pustio je neke korijene po svlacionici, zna to Sajo ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 dec 2013, 01:36

Sabinho je napisao/la:
Kvota je napisao/la:Glup covjek ne moze odvesti neku reprezentaciju na svjetsko prvenstvo i to je svima jasno i upamti svaka izjava za javnost ima svoju zaledjinu koju mnogi ne razumiju!
Sreca pa ne radi sam ;)
Nisu ni ostali radili sami,vec od haman 96' pa vazda qurko,dok neki nisu ni htjeli niti ce da rade.Manjak,visak, sta li.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 dec 2013, 01:40

harishp je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Sreca pa ne radi sam ;)
Nisu ni ostali radili sami,vec od haman 96' pa vazda qurko,dok neki nisu ni htjeli niti ce da rade.Manjak,visak, sta li.

Oni nisu radili sami, al' na jedan drugi nacin (nadam se da ces skontat')

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 dec 2013, 01:46

Radio ne radio i Estonija, o Slofeniji ''tvojoj'' da i ne pricamo je velikog takmicenja vidjela i mi smo, ali na tv.Znaci radio,stanica ili postaja slican klinac.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 dec 2013, 01:50

Ti potencijalni reprezantativci koji misle da mogu nesto neka oznoje dupe na prestojecim kvalifikacijama za euro 2016 a ne doci na gotovo! Znamo svi ko je dokazao da pripada u prvih 11, naravno da ih povrede zaobidju jer nismo bili kompletni u zadnjih 6 utakmica! Rizikovati u Brazilu sa par novih igraca je cisti amaterizam ! Vraca nam se MUJIDZA sto je najbitnije dok se ne izrodi neko ko ga moze dostojno zamijeniti!

robijasize
Kontakt:

Post Postao/la robijasize » 21 dec 2013, 02:03

Trening centar N/FSBiH" koji samo nosi taj naziv...
Kome i zasto je gradjen?

Pitanje za "gospodina" pod cjim imenom se zove tema.Ne znam vise kako bih ga nazvao,ako bude istina ovo za Sarajevo,treba zabranit i BILINO I TRENING kamp pa nek se snalaze i igraju gdje taj neki susic hoce.Zenica ugadja i radi sve za repku,a on se za*ebava,neka doci ce i tome kraj kad nekom pukne film i kaze DOSTA!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 dec 2013, 03:55

Kvota je napisao/la:J.E.B.O te zivot koji pljuvaci Safeta pa jel vas imalo stid !
Nisam vidio ni jednu recenicu, da sam ga gdje uvrijedio.
Safeta Susica samo vrijedaju njegova sopstvena djela i izjave. Nije potreban neki poseban intelekt, da i amater shvati koliko gresaka covjek pravi na razlicitim poljima. Nema to neku posebnu "zaledjinu", ta zaledjina je nesposobnost, pa familija mu (menadzer, pa bratic), manjak zainteresovanosti (zakasnio mi avion, 2 dana nisam mogao dobiti novi let, ko je Kolasinac ja volim Barcelonu, ko je Salatic, ko sam ja?, Vrsajevic nas siluje a on ga hvali, Besica ne poziva iako zna igrati desnog beka i DM, imamo stopera 10 malo morgen), manjak autoriteta (bojim se koga staviti na klupu), doslijednost nula, kongruentne izjave nula, slab takticki (Slovacka ), slab motivator (nije elokventan i nema karizme, no doduse za to nije on kriv). Mogao bih tako dalje nabrajati.

Te stvari su ocigledne, ponavljam, ocigledne za svakoga sa prosjecnom inteligencijom. Nije da nema vrlina i da je sve sto je uradio lose, sigurno da ne. Ali mi dodje da povratim, kad vidim da se njegove greske i gluposti poliraju i brane, kao kad mala djecica sebi nesto u glavu zabiju, pa nazor u inat. :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 dec 2013, 04:10

Kaunas je napisao/la:te Avdija koji ce nadam se napokon zaspit usta kriticarima.
Ako Liechtenstein bude zaigrao na SP, i ako nauci hodati na jednoj liniji od 100 metara da ne padne, i ako se najzad bolje upozna sa predmetom zvanim lopta, hoce.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Gumenix
Kontakt:

Post Postao/la Gumenix » 21 dec 2013, 08:49

Cartman je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:
gruezi je napisao/la:Citajuci sta susic izjavljuje ja se fakat zapitam jel taj covjek normalan....
Jeste on normalan, on je samo ultrakonzervativni hardliner, tako da me ne cudi nista vise.
Ma on je jednostavno glup covjek. Dobar je on, ali je glup k'o tocak.
Dotuce nas na SP ako protiv Slovacke nije uspio.
Koji strucnjak wtf.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 21 dec 2013, 09:46

jedva čekam da se završi SP, te da napusti mjesto selektora.

Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 dec 2013, 10:34

Mozda nakon Eura 2016.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 21 dec 2013, 11:07

Elegant je napisao/la:Mozda nakon Eura 2016.
Braca nece vise nikada biti onako lake grupe... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 dec 2013, 12:22

Golemo je to da se on brani jer je prvi selektor koji je odveo naciju na veliko takmičenje, a drug Pape, nije htio primirisati stolici selektora dok nije ova ekipa čiji je kostur već 3 kvalifikacijska ciklusa zajedno znala igrati zatvorenih očiju. Dakle, dok ova ekipa nije bila osuđena na uspjeh, i to mu je malo falilo da zassere sa svojim amaterskim pristupom.

Slovak ga pojede u dvomeču na taktičkom planu, i samo nenadyebiva sreća nas posluži da opet sami odlučivamo o svojoj sudbini u posljednja 2 meča kvalifikacija, i krajnji produkt se neskromno pripiše najboljem bh selektoru od nezavisnosti. :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Batko
Kontakt:

Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Batko » 21 dec 2013, 12:29

Nevjerovatno je zaista da nas je ovakav čovjek odveo na SP...

Želim mu sve najljepše i hvala mu za sve ali ja nikada neću imati povjerenje u njega... Poslije repke ce dobiti solidan kontrakt u nekom klubu i tu ostati maks dva mjeseca....

Ono sto je on donio našoj repki je mirnoća, euforiju je totalno uništio i može se reci da je za to dobar i to je jedan od razloga što smo otišli na SP...

Što se tiče taktike, komunikacije sa medijima, nepoznavanju i nepraćenju igrača, to sto nema muda neka igrače staviti na klupu nekada ( Hasagic, Miske) te mnogim drugim stvarima je daleko ispod nivoa...

Sent from my iPhone using Tapatalk

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 21 dec 2013, 13:03

- Hadžića pratim i veoma je moguće da ću do marta otići u Austriju da ga gledam, a kada je riječ o Sušiću, još nema naše dokumente. Ako ih dobije, realno je očekivati da, kao prvotimac Hajduka, dobije šansu da se pokaže - kaže Pape.

Taman me obraduje jednom rečenicom i onda... - Za Dilavera, nisam siguran da mi u ovom trenutku treba - govori Sušić."

Majko draga...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 21 dec 2013, 13:18

Jeste lijepo čitati postove miševa i uživati. 8-)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 dec 2013, 13:20

Živ si ipak. :)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.