I drago mi je za onaj ulaz, steta sto ne udje lopta u kos. Trebao bi ono vise raditi jer mu se cuvari uvijek upecaju na njegovu sut fintu.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Dobra partija. Nazalost su se moji strahovi o tome da on i lopez ne funkcionisu pokazali tacnim. Da je KG umjesto lopeza ovdje, vjerujem da bi vodili 7-8 razlike. U odbrani na momente izgubljen, no mora se uzeti u obzir da je igrao i malo krilo i da mu nije lako. U napadu odlican, jedino mu zamjeram onaj zicer. 
I drago mi je za onaj ulaz, steta sto ne udje lopta u kos. Trebao bi ono vise raditi jer mu se cuvari uvijek upecaju na njegovu sut fintu.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
sad ih je prepao sutem cim primi loptu oni skacu..treba to iskoristit,moze on itekako ici na ulaz i pogoditi ili sa poludistance,extra pas samo laganica bez faula
Odlicno prvo poluvrijeme,nadam se da ce veceras isto nastaviti i u drugom..Steta za 3 licne,al dobro..Idemo Mirza !!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
Veceras ocekujmo rekord
Steta sto iz NBA niko ne cita ove postove,ja mislim kad bi neko od trenera i igraca procitao ovo,da bi dosli na savjete kod pojedinih forumasa 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma ide rekord glat, odlična partija. Naježim se svaki put kad ubode ovu tricu. 
mirzateletovicc je napisao/la:Veceras ocekujmo rekord
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
-
lucif3R666
- Kontakt:
koji je rekotd teletovica ??
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ja ne znam da sam ikad vidio igraca s ovakvim fizickim predispozicijama a da igra ovako pic.kasto, ne mogu on i Mirza zajedno nikako, da im treba zivot da spase oni skoka ne mogu uzet.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
18 rekord
Juka će ovakve da jede ko malu djecu za 2 godinedziza_23 je napisao/la:Ja ne znam da sam ikad vidio igraca s ovakvim fizickim predispozicijama a da igra ovako pic.kasto, ne mogu on i Mirza zajedno nikako, da im treba zivot da spase oni skoka ne mogu uzet.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
u rednom djelu. ne pripremne utakmice
Komentator svršava na Teletovića... "Very Teletovic Like" 
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
brate citiraju te ko sokratamirzateletovicc je napisao/la:u rednom djelu. ne pripremne utakmice
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nadam se da ce Mirza sad samo pucati

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dobra ova Meri 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sta cinis moj mirza ! 
Ajmo do career-high !
Ajmo do career-high !
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Stream brzo

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.