Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Mirza dobar. Netsi kao ekipa katastrofa.
Kako mi je drago,posebno zbog Brooka i Andersona 
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
mirzateletovicc
- Kontakt:
BRAVO MIRZA.Korak po korak.Djecak u usponu.
-
uvijekuztebe1921
- Kontakt:
Mirza dobro odigrao to je bitno. Meni je draze sto je phila dobila, kad su ovi k.... od ekipe realno i timski duh ovdje ne postoji. Zasluzena pobjeda, laku noc konacno 
Mi smo Željini, Željo je naš!
I da imaju pickova ikakoNeutral je napisao/la:Turner, ciao Nets-i, još jedan poraz. Da čovjek ne zna da plaćaju taksu rekao bi da tankiraju. Koja očajna odbrana, u reketu nisu ništa branili. Nema hemije u ekipu, drugo poluvrijeme su igrali pojedinci a ne tim.
Mirza strašan u prvom poluvremenu, solidan u drugom, posebno odbrani. U overtime-u je bio loš.
Uglavnom, hajde više taj trejd da uživam redovno u tricama i dobroj igri Mirze.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Da je brat Redzo sa Mirzom branio ovaj posljednji napad pobjedili bi Netsi. Ovako nek igraju odbranu Livingston i Anderson. Yebem ti 'vaku ekipu
E vala goDra mi je tamam kolko i navijačima Phile
bolje se nije moglo završit',Laku noć svima 
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
mirza pokazao da za njega ima mjesta u nba
[youtube][/youtube]
http://web.yesnetwork.com/media/video.j ... d=31251775" onclick="window.open(this.href);return false;
http://web.yesnetwork.com/media/video.j ... d=31251775" onclick="window.open(this.href);return false;
dobar mirza ali tacno postaje kao sablon da on ima dobre utakmice kada netsi gube 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
bravo mirza...
zbog **** neta nisam mogao gledat utakmicu
zbog **** neta nisam mogao gledat utakmicu
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
glavni je napisao/la:[youtube][/youtube]
na pocetku su ga ismijavali kako ima najgore % u nba od svih igraca ,sada je u top 30 od tricasa
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Iako mi je Dereon prije bio igracina , ali brate nije svako Kobe
, mogao je onaj sut za pobjedu u regularnom vremneu dodati Mirzi koji mu je bio i blizu i otvoren , a ne preko ruke da bude heroj , ipak je sebican
a Mirza bi ono zabio 90% 
Ima covjek muda da sutne, dok ostali svi bjeze i njemu dodajuKobe Bryant je napisao/la:Iako mi je Dereon prije bio igracina , ali brate nije svako Kobe, mogao je onaj sut za pobjedu u regularnom vremneu dodati Mirzi koji mu je bio i blizu i otvoren , a ne preko ruke da bude heroj , ipak je sebican
a Mirza bi ono zabio 90%
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
kako možeš čovjeka sa 14 asistencija na utakmici nazvat sebičnim? plus što je najveći timski igrač u ekipi ..Kobe Bryant je napisao/la:Iako mi je Dereon prije bio igracina , ali brate nije svako Kobe, mogao je onaj sut za pobjedu u regularnom vremneu dodati Mirzi koji mu je bio i blizu i otvoren , a ne preko ruke da bude heroj , ipak je sebican
a Mirza bi ono zabio 90%
Sent from my Samsung Galaxy S III mini using Tapatalk 2
Deron PRIJE bio igracina ? Ahahahah pa covjek od kako se vratio BKN lici na ekipu, sinoc prva losa partija nakon povratka i to samo zato sto je imao puno izgubljenih lopti da je mirza imao njegovoe poene i asistencije zaboravili bi svaki TO... Svejedno ne moze se stavit srce u mrtvo tijelo , ali bude se pomalo imaju finu rotaciju sa mirzom , blatcheom , pp/anderson. Medjutim problemi ce se ponovo vratit kad se vrati AK valja se i njemu uklopit pa tu je i teri , bojim se da ce mirza opet bit srezan. Zaista je odlican ovo je vec ozbiljan NBA igrac. Jedino sto mora mora a siguran sam da bi i to radio da je dobio priliku je ulaz pod kos nista vise , ne moze se oslanjat na trojke stalno nece moc svaku tekmu ubacit 5
Ali dobra partija nema sta ... Nadam se da ce BKN pocet dobijat , inace atlantic divizija nesto najlosije u NBA zadnjih 10 god XD
Mirza je jučer odigrao fantastično prvo poluvrijeme i jako dobro drugo poluvrijeme. U prvom je nemilice trpao, a drugom je imao sjajan prodor i igrao je odličnu odbranu. Brook je u odbrani veća rupa od Carlos-a (citat u vezi Carlosa: "Da je dobar u odbrani okej, ali je i tu rupa veća nego Lisa Ann nakon dvostruke penetracije.") i to treba uspjeti (Brook Lopez).
Jučer je pokazao o kakvom se igraču radi. On neće dobijati kvalitetne minute kada se svi vrate, zato čekam taj trejd. Ono što me nervira malo su njegove izjave. Svi mi znamo da je veliki borac, da se hoće dokazati ali što da se pati kada može hladno imati 13 - 14 poena prosjek u nekom drugom timu.
Mirza je trenutno na 29 mjesto po procentu šuta za tri poena, odmah ispod njega LBJ
Ja sam ubjeđen da je Mirza top 10 šutera za tri poena u ovoj ligi.
Slijedi im teška utakmica protiv Pacers-a pa dvije lakše jer igraju protiv ekipa koje žele bolji pick, Bulls-i i Bucks-i.
Što se Derona tiče, momak nije sebičan, samo je preuzeo odgovornost. Čovjeku je draže asistirati nego postići poene. Jučer je imao par pogrešnih dodavanja upravo radi te nesebičnosti.
Jučer je pokazao o kakvom se igraču radi. On neće dobijati kvalitetne minute kada se svi vrate, zato čekam taj trejd. Ono što me nervira malo su njegove izjave. Svi mi znamo da je veliki borac, da se hoće dokazati ali što da se pati kada može hladno imati 13 - 14 poena prosjek u nekom drugom timu.
Mirza je trenutno na 29 mjesto po procentu šuta za tri poena, odmah ispod njega LBJ
Ja sam ubjeđen da je Mirza top 10 šutera za tri poena u ovoj ligi.
Slijedi im teška utakmica protiv Pacers-a pa dvije lakše jer igraju protiv ekipa koje žele bolji pick, Bulls-i i Bucks-i.
Što se Derona tiče, momak nije sebičan, samo je preuzeo odgovornost. Čovjeku je draže asistirati nego postići poene. Jučer je imao par pogrešnih dodavanja upravo radi te nesebičnosti.
Zadnjih 5 utakmica :
19,4 MPG
10,0 PPG
2,8 RPG
0,6 APG
0,6 BPG
2,2 PF
0,2 TO
Iz igre ----- 18-38 (47,4 %)
Za 3 ------- 13-26 (50,0 %)
Slobodna --- 1-4 (25 %)
19,4 MPG
10,0 PPG
2,8 RPG
0,6 APG
0,6 BPG
2,2 PF
0,2 TO
Iz igre ----- 18-38 (47,4 %)
Za 3 ------- 13-26 (50,0 %)
Slobodna --- 1-4 (25 %)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
'ta ce Mirza, sto je dao 6 trica on sad misli da je neki kosarkas, znam ga kad je air ball za 1.5 metara pravio 
Bravo Mirza! Mirza je sve bolji i bolji!
Bravo Mirza! Mirza je sve bolji i bolji!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.