Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Najsmjesniji postovi na forumu!
... 

Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 25 feb 2012, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Boske je imao najjace postove...
100% sportski i krajnje opušten potpis
@Ljubav ima najsmjesnije postove

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Boske i MaliMemo

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Mali Memo legenda
Ne budite smjesni, nemaju nasi para da im adidas pravi dresove , i onako je savez u dugovima preko glave
Zadnja izmjena: Lily, dana/u 14 jan 2010, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
Lily je napisao/la:Ma li Memo legendaNe budite smjesni, nemaju nasi para da im adidas pravi dresove , i onako je savez u dugovima preko glave
ahahhhaha

PS-Navodite primjere.

necu nikoga da imenujem ali odite na temu KK Bosna i vidjecete mnogo smijesnih postova
You are someone else I am still right here
- the scouser
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:harishp je napisao/la:Ko garantuje da Miske opet nece naci kakav razlog nije mu ovo prvi put.
Osim bolova u koljenu imao je i u ''ledjima''
evo i ja osjecam neki bol izmedju nogu. Mislim da ga uzrokuje tvoje misljenje o najvecem igracu repke, Misketu.
Ovaj je dobar

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
MElloo je napisao/la:@Ljubav ima najsmjesnije postove![]()
BANG BANG BANG!
DOWN DOWN DOWN

Svaki post od naseg kanadzanina tarika je za samara Xd...
adnan_hz je napisao/la:pa koliko sam ja puta rekao da tarik prati reprezentaciju od cirinog dolaska... tako da morate shvatiti sto covjek ne poznaje salihamidzica jer ga nika dnije gledao...
Tarik14 je napisao: Otkud to mislis? Jel ti neko ko fol rekao to? Ja pratim reprezentaciju vec od 2003. godine prema tome ne provaljuj se.
Mozete vi hvaliti Salihamidzica koliko god hocete ali vase price nemaju nikakve korist jel se covjek lijepo odrekao od reprezentacije za sva vremena.
adnan_hz je napisao/la:pa koliko sam ja puta rekao da tarik prati reprezentaciju od cirinog dolaska... tako da morate shvatiti sto covjek ne poznaje salihamidzica jer ga nika dnije gledao...
Tarik14 je napisao: Otkud to mislis? Jel ti neko ko fol rekao to? Ja pratim reprezentaciju vec od 2003. godine prema tome ne provaljuj se.
Mozete vi hvaliti Salihamidzica koliko god hocete ali vase price nemaju nikakve korist jel se covjek lijepo odrekao od reprezentacije za sva vremena.
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
RiNo je napisao/la:Boske je imao najjace postove...
Ja sam zapamtio na racunar one njegove dvije teme "falsifikovane karte" i "otvoreno pismo". Onako se na forumu nece pisati jos dugo dugo. Dva dana sam plakao od smijeha

Republika Zenica
fera je napisao/la:necu nikoga da imenujem ali odite na temu KK Bosna i vidjecete mnogo smijesnih postova
Sa foruma k.k.Bosna,@fera o Milosevicu:
po meni totalno bezvezan igrac i ne znam sta ce nam ali eto... valjda šehovac zna

-Da vas podsjetim,Milosevic je u prvoj utakmici u dresu Bosne sam dobio Olimpiju!eto kakvi ljudi prate kosarku,nije ni cudo sto Bosnu u Zetri prati 200 gledalaca,mahom ovog intelektualnog sklopa!
- the scouser
- Kontakt:
dubioza je napisao/la:RiNo je napisao/la:Boske je imao najjace postove...
Ja sam zapamtio na racunar one njegove dvije teme "falsifikovane karte" i "otvoreno pismo". Onako se na forumu nece pisati jos dugo dugo. Dva dana sam plakao od smijeha![]()
![]()
Priljepi nesto ovamo ako je dobro kao sto kazes

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
- reds_forever
- Kontakt:
secer ima smijesne postove
a post,odnosno dio posta koji me danas nasmijao,bio je onaj o tome da je skrtel doveden da zamijeni hyypiu,ali da on ne moze cuvat ni dijete od 3 godine...tako nesto...
a post,odnosno dio posta koji me danas nasmijao,bio je onaj o tome da je skrtel doveden da zamijeni hyypiu,ali da on ne moze cuvat ni dijete od 3 godine...tako nesto...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
the scouser je napisao/la:Cartman je napisao/la:harishp je napisao/la:Ko garantuje da Miske opet nece naci kakav razlog nije mu ovo prvi put.
Osim bolova u koljenu imao je i u ''ledjima''
evo i ja osjecam neki bol izmedju nogu. Mislim da ga uzrokuje tvoje misljenje o najvecem igracu repke, Misketu.[/quote]
Ovaj je dobar

Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...