zabaleta i Richards povrjedeni. Nemaju koga drugog. Evo opet Hart-a.Papastathopoulos je napisao/la:Evo dzekee
Btw, dva lijeva beka, a desnog nema
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Mislio sam desnog hahaha a krivo napisaoVedad87 je napisao/la:Lucryler je napisao/la:Clichy je u Arsenalu igrao dosta puta Desnog beka
Pa i u City-u igra lijevogI on i Kolarov..da nisi mislio desnog?
Ocekivano je u prvoj postavi, ipak su oni ovdje veliki favoriti protiv nikad losijeg Fulhama... Al vjerujem da ce protiv Liverpula igrati sa samo jednim isturenim, osim ako Negredo i Dzeko danas ne pokazu da mogu dobro funkcionirati zajedno...
- NoName
- Kontakt:
Eh baš me zanima kako će to izgledati danas, kakva će biti saradnja Edina i Negreda i ko će ostaviti bolji utisak
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Imam 13,16 i 19 satelite,ako neko zna kojoj tv ce biti tekma od ta tri satelita,neka napise..
HVALA
HVALA
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Sada ili nikada. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
ajde Edine, imam te na tiketu, uz pm5 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- Consigliere
- Kontakt:
2 gola, jedan glavom nakon prekida, drugi desnom pod precku 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
C+ futbol španski na astriahmic je napisao/la:Imam 13,16 i 19 satelite,ako neko zna kojoj tv ce biti tekma od ta tri satelita,neka napise..
HVALA
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
mislim da ce vise zavisiti od silve nego njih dvojiceNoName je napisao/la:Eh baš me zanima kako će to izgledati danas, kakva će biti saradnja Edina i Negreda i ko će ostaviti bolji utisak
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Dajte te linkove, da izaberemo najbolji stream.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
kako se gleda tekma preko ovog stream torrenta? 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
John Arne doin' the ball boy duty. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
http://livetv.sx/eventinfo/205206_fulha ... ster_city/" onclick="window.open(this.href);return false;
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
http://goo.gl/WxXvPu" onclick="window.open(this.href);return false; stream u hd
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
ajmo Edo 3 komada
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- vendeta1921
- Kontakt:
http://atdee.net/72943/watch-fulham-vs-manchester-city" onclick="window.open(this.href);return false;
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...